Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: obiekt konstrukcyjny
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody > ET.Mapping.pl
FranekDolas
wiec tak ... jest gotowy i dziala ( dzieki za prefaba ze skrzynkami ;-)) ... rzecz w tym , ze axis moze zniszczyc go jednym strzalem , a powinien dynamitem , tak jakbym chcial , po drugie , po skonstruowaniu nie znikaja skrzynki ...
jak wiec zrobic by znikaly ??? i jak ustawic by mozna bylo moj podest zniszczyc dynamitem , a nie kula karabinowa ???
z gory dziekuje za pomoc
klaniam sie
F.D.
FranekDolas
no i musze sobie sam odpowiedziec .... alem sie um@!dowal .... ehhhh
func_constructible i dwie opcje

constages i desstages ....

metoda prob i bledow doszedlem do tego i mysle , ze o nie chodzi , teraz skrzynki znikaja , a podest moze zniszczyc tylko Satchel Charge CVops'a albo dynamit enga

zreszta wszystko jest tutay ... C:\ Wolfenstein - Enemy Territory\Radiant-1.4\docs\Level Designers Reference\index.html ....... hehe

tylko sie trzeba bylo jezykoow uczyc ... swoja droga gdyby sie komus chcialo przetlumaczyc to byloby niezle ;-)

klaniam sie
F.D.
Bubel
A ja mam takir pytanie. Zrobiłem konstrukcje Brama Axis i chcę zrobić 2 konstrukcję tylko o nazwie Main Gatest czy mam robić to samo co w turialu i tylko z Brama Axis zmienić na Main Gatest i w scriptcie też mam tak zmienić?
hiwer
Tak Bubel jak w script name wpiszesz abc to w pliku script też wpisz abc, czyli tak jak pisałeś. biggrin.gif
Bubel
Zrobiłem tak i mam taki błąd grafika zapastowana przez użytkownika
hiwer
A zmieniłeś wartości targetname lub target jeśli tak to może w tym tkwi błąd.
Bubel
Już wiem poza zmienieniem "Brama Axis" trzeba zminić także "axisconstructions" na swoje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.