Witam. Jak strzelam z MP40/Thompsona i jak mi sie kończy magazynek, to muszę czekać na przeładowanie. Czy zna ktoś komende, żeby po wyładowaniu się magazynka automatycznie przełączało mi na pistolet? Jeśli taki post jest już na forum, to sorki
R383L!4N7
21:45, 27 08 2004
ustawaw w game options : automatic reload - no i po sprawie
Sylphir
22:28, 27 08 2004
A po co sie bawic w options jak mozna wpisac /cg_autoreload 0 ? prostszy sposob imo
masterek
22:40, 27 08 2004
Tez myslalem otej opci bo tez tak chce jezeli pzeladowywuje automata to mi sie zmienia na pistola i zalozylem też o tym temat
Swiety
14:40, 29 08 2004
LOL nauczcie się czytać ze zrozumieniem a dopiero później umieszcajcie swoje wypociny na forum.
Koleś pyta się: żeby po wyładowaniu się magazynka automatycznie przełączało mi na pistolet
a wy wyskakujecie z komendami na reload co nie ma nic wspólnego ze zmianą broni.
Nie ma komendy i nie da się stworzyć skryptu dzięki któremu np po wystarzelaniu magazynku broń zmieni się na inną, chyba że wszystkie magazynki zostały opróżnione ale chyba nie o to chodzi ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.