blacktyger
11:25, 31 08 2004
Ogłaszam iż organizuje Max-Super-Total-Ultra-Mega-Extreme CupPoniżej załączam wszelkie informacje dotyczące togoż Cup'a***Regulamin***>> Turniej polega na meczach duelowych (czyli 1 na 1)
>> Mapy które należy posiadać aby startować w Cup'ie są następujące :
# Fiuel Dump (name by Gis)
# Rail Gun
z Custom'ów
#Siwa Oasis
#Battery
>> Każdy uczestnik ma obowiązek posiadać grę Enemy Territory lub/albo/również ET w wersji 1.2
>> ilość uczestników jest nieograniczona, ale są pewne wymogi :
# Nalezy mieć grupe na forum nie inną niż "Użytkownicy"
# Grupę Krwi +\- 0
# Żadnych ograniczeń wiekowych
# Własny server do gry
>> Należy Pamiętać iż jedynym i nie podważalnym zwycięscą Cup'a może być B.Tyg3r, a walka o 2 lokate rozegra się pomiędzy jego znajomymi, reszta zapisująca się do Turnieju, musi wziąć pod uwage fakt iż od 3 do ostatniego miejsca nie ma żadnych nagród pocieszenia a co się z tym wiąże - nic nie wygracie ^^
>> za Higgest Fraggera dostać można bana na Qnecie
FAQ
Q: Dlaczego info o Cup'ie zamieściłeś w Hyde Parku ??
Odp: Ponieważ on nie wypali
Q: Dlacezgo on nie wypali ??
Odp: Bo jestem Half-Pr0
Q: Dlaczego jesteś Half-Pr0 ??
Odp: Bo zamieszczam Info o Cup'ie w Hyde Parku
\\Zapisy\\
URL: I Tak Nie Wypali
GG: 666999666
Mail: [email protected]
Źle napisales kutwa!! Fjjjjuuuuuueeeelll djjuuuummp!
Omg czlowieku tobie sie naprawde nudzi.Jak masz lagi to idz do roboty i zarob na lepsze lacze ,a nie piszesz jakies (słowo na p)y.
blinkkin
11:47, 31 08 2004
| CYTAT (blacktyger @ 11:25, 31 08 2004) |
| >> Każdy uczestnik ma obowiązek posiadać grę Enemy Territory lub/albo/również ET w wersji 1.2 |
na c@#! patche. wersji pierwotna jest znacznie lepsza i kazdy o tym wie.
blacktyger
12:50, 31 08 2004
wymogi unijne
A gdzie najpopularniejsza mapa do dueli Venice? Bez Venice to ja nie gram. Żądam dodania Venice!!!!
blacktyger
14:26, 31 08 2004
przykro mi, organizator (ja im0) nie przewiduje aby startujący w tym Cup'ie posiadali jakiekolwiek doświadczenie na tej standartowej mapie
| CYTAT (blacktyger @ 10:25, 31 08 2004) |
Q: Dlaczego info o Cup'ie zamieściłeś w Hyde Parku ?? |
odpowiedz B.tygera: Bo chcialem sobie posty nabic.
qBa3oo3
15:06, 31 08 2004
| CYTAT |
CYTAT (blacktyger @ 10:25, 31 08 2004) Q: Dlaczego info o Cup'ie zamieściłeś w Hyde Parku ?? odpowiedz B.tygera: Bo chcialem sobie posty nabic. |
Musi sie chlopak z ujemnych wygrzebac xD
Bezsprzecznie the best of kopas w dupas hiper mega latest turniej : /\
Ale jak nie startuje kwaśniewski to (słowo na p)e to. Zresztą z half pro nie macie szans...
falubaz
17:39, 31 08 2004
| CYTAT |
| Q: Dlaczego jesteś Half-Pr0 ?? |
odp:."bo mam kompleks malego"
| CYTAT (falubaz @ 15:39, 31 08 2004) |
| odp:."bo mam kompleks malego" |
ping'a
blacktyger
19:07, 31 08 2004
| CYTAT |
odp:."bo mam kompleks malego"
ping'a |
im0 czit ja i maly ping =o
| CYTAT |
| odpowiedz B.tygera: Bo chcialem sobie posty nabic. |
a szcególnie że każdy mój post = wizulanie (nie każdy widzi minus) to mniej postów, poza tym Thoro era nabijania postów mineła około pół roku teamu, teraz są już tylko "prowokacje" (nawet w wykonaniu KID'a jak było widać) więc jesteś ciut przestarzały ale im0 wybaczam, bo w końcu nie możesz wziąć udziału w moim Cupie i jest Ci smutno ;C
| CYTAT |
| Musi sie chlopak z ujemnych wygrzebac xD |
Ty musisz najpierw do nich dojść ;[!
| CYTAT |
Bezsprzecznie the best of kopas w dupas hiper mega latest turniej : /\ Ale jak nie startuje kwaśniewski to (słowo na p)e to. Zresztą z half pro nie macie szans... |
dlatego hal-pr0 nie mają wstępu na turniej im0 ... (to wszystko pisze)
| CYTAT |
| a szcególnie że każdy mój post = wizulanie (nie każdy widzi minus) to mniej postów |
Eeee tam, wszyscy widza, ze masz ujemny licznik.
| CYTAT |
| poza tym Thoro era nabijania postów mineła około pół roku teamu |
To co ty jeszcze robisz na tym forum ? Imo jestes reliktem przeszlosci, ale o relikty nalezy dbac, wiec nie damy ci zginac.
| CYTAT |
| teraz są już tylko "prowokacje" |
ach ty prowakatorze ty........ lol

| CYTAT |
bo w końcu nie możesz wziąć udziału w moim Cupie i jest Ci smutno ;C
|
Tu mnie masz. Ale jakos to przeboleje, bo w koncu i tak cup nie dojdzie do skutku.
| CYTAT |
| # Nalezy mieć grupe na forum nie inną niż "Użytkownicy" |
Maly problem.... nie mozesz wziasc udzialu w swoim turnieju, chyba ze jako organizator zlamiesz zasady, a wtedy stracisz wiarygodnosc uczestnikow turnieju i ten w konsekwencji sie nie odbedzie (ale takie jest chyba zalozenie).
falubaz
21:30, 31 08 2004
na etmain ma byc!:C
Phi, jak ja nie wezmę w nim udziału, to ten cup nie może być Max-Super-Total-Ultra-Mega-Extreme!! I będzie wam smutno i nikt nie będzie chciał w nim grać o! Nawet twoi znajomi, przestaną cię lubić, odzywać się do ciebie i będą się śmiali za twoimi plecami. "BlackTyger? To ten co nie pozwolił ymmie wygrać swojego cupa? A to matoł hyhy" koniec cytatu. Nie jestem jednak szczególnie pamiętliwa i jeśli otrzymam nagrody(wszystkie) to nikomu nic nie powiem.
blacktyger
14:20, 1 09 2004
| CYTAT |
| otrzymam nagrody(wszystkie) to nikomu nic nie powiem. |
bana na Qnecie ;o? ale spoko ymma :* jakoś to będzie odstąpie Ci (oczywiście za zapłatą) 3 miejsce które miał zając outsider ale i tak nic nie wygrasz (no chyba że "prestiż" jest wygrana ^^)
| CYTAT |
To co ty jeszcze robisz na tym forum ? Imo jestes reliktem przeszlosci, ale o relikty nalezy dbac, wiec nie damy ci zginac |
dziekuje :* ale jakoś sobie radze, zawsze są inne fora na których spam jest "na topie" i tam posazytuje, z jednego 4um bym nie "pociągnoł" ^^
| CYTAT |
Maly problem.... nie mozesz wziasc udzialu w swoim turnieju, chyba ze jako organizator zlamiesz zasady, a wtedy stracisz wiarygodnosc uczestnikow turnieju i ten w konsekwencji sie nie odbedzie (ale takie jest chyba zalozenie).
|
ekhm - ja jestem b.tyg3r ...
| CYTAT |
| na etmain ma byc!:C |
rozwazalem et-headshot ale jest zbyt skomplikowany im0 i jednak zostanie etmain
tranx-san
15:55, 1 09 2004
no offence black ale nudny juz sie robisz.. gdzie nie spojrze tam widze ciebie (jaka mania czy co?)
co do cupa to musi byc na szrubie i gramy na same pfy
oczywiscie opcja devmap + god zeby bylo trudniej
bys sie postaral black to bys turniej zrobil, tylko ci sie nie chce bo wolisz pisac zdupy posty na tym forum.
btw nie martwcie sie moderatorzy sie postaraja zeby black nigdy z dolka nie wyszedl XDD
blinkkin
16:54, 1 09 2004
| CYTAT (blacktyger @ 11:25, 31 08 2004) |
| Ogłaszam iż organizuje Max-Super-Total-Ultra-Mega-Extreme Cup |
nie lepsza bylaby taka nazwa?
Max-Super-Hiper-Total-Cool-Ultra-Mega-Extreme-Twin-Turbo Cup
VISTORANTE
20:40, 1 09 2004
| CYTAT (blinkkin @ 14:54, 1 09 2004) |
nie lepsza bylaby taka nazwa?
Max-Super-Hiper-Total-Cool-Ultra-Mega-Extreme-Twin-Turbo Cup |
...Fresh-Lemon-Smell?
R383L!4N7
9:34, 2 09 2004
Max-Super-Hiper-Total-Cool-Ultra-Mega-Extreme-Twin-Duel-ET-Master-B.Tyg3r-all-is-not-better-he-is-not-busy-and-he-schreiben-this-halfproplayer-right-n00b-subject

taka nazwa byc powinna tego topica
a co do nabijania postów wy je też tu nabijacie
Po dogłębnych przemyśleniach doszłam do wniosku, że to nie będzie fajny cup. Poczekam raczej na coś ciekawszego, może ktoś zorganizuje taki turniej, że będzie się grało non stop kampanię składającą się ze wszystkich istniejących map do ET, będzie włączona opcja only hs, i wygra ten co na końcu, po tygodniu grania (czy jakoś tak) będzie mieć najwięcej xp. A nagrodą będzie tygodniowy pobyt w klinice odnowy biologicznej i 5 bezpłatnych wizyt u znanego psychologa. O i to by było coś dla mnie!!
blacktyger
15:07, 2 09 2004
ekhm kto tu jest organizatorem ;[
wasze pomysly owszem niektore dobre i tak nie zostana wprowadzone w zycie !:<
Q: Why?
Odp: A why nie ?
(nie ma to jak odppowiedzieć na pytanie pytaniem

)
czemu ten turniej jest w et? bez sensu...
blacktyger
7:50, 21 02 2005
haha! warzywa ownydż XDDDDDDDDDD
wpadne w samouwielbienie imo ^^
tranx-san
8:34, 21 02 2005
nah nah niggaz guess who's back ? :C
czytajac ten topic po czasie, posmarkalem sie ze smiechu
gie gie black

!
nowy skin forum wrocil! trza spamowac forum

tylko nie w hydeparku bo mnie black znowu bedzie posty kasowal .. :<
niggaz tryn be tha kingz but tha ace is back
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.