Dropsiak
| CYTAT |
| Dlaczego nie mogę zassać nic ze strony głównej ? Wyświetla mi komunikat "nie znaleziono pliku" :| Dropsiak |
| CYTAT (falubaz @ 15:32, 10 09 2004) |
| bo jestem ograniczony? |
| CYTAT |
| Thx , ograniczony ? hm raczej nie, sądząć po Twojej głebokiej rzekłbym wypowiedzi, zaczynam mieć kompleksy..... wreszcie jest ktoś tak "mądry" że aż obleśny. i Zgadnij na kogo wypadło ? Tak Tak na Ciebie Życzę powodzenia...... |
| CYTAT |
| Thx , ograniczony ? hm raczej nie, sądząć po Twojej głebokiej rzekłbym wypowiedzi, zaczynam mieć kompleksy..... wreszcie jest ktoś tak "mądry" że aż obleśny. i Zgadnij na kogo wypadło ? Tak Tak na Ciebie Życzę powodzenia...... |
| CYTAT |
| radze sie wrocic do 6-tej klasy podstawowki na lekcje o ironii. chyba ze to jeszcze przed toba. eot. |
| CYTAT (Dropsiak19 @ 13:24, 10 09 2004) |
| Dlaczego nie mogę zassać nic ze strony głównej ? Dropsiak |
| CYTAT |
| Imo wszystkiemu winne sa murzynskie bojowki ,ktore sabotuja prace tego sajta. Z nieoficjalnych informacji wynika ze problemy ze sciaganiem map moga zostac rozwiazane, gdy uwolniny zostanie przywodca grupy "Szanujmy Maniok" - Kali Bamboo |
| CYTAT (falubaz @ 11:58, 11 09 2004) |
| radze sie wrocic do 6-tej klasy podstawowki na lekcje o ironii. chyba ze to jeszcze przed toba. eot. |