Ostatnio aż mi sie włos zjerzyu,ale jednak to prawda ludzie już pisza configi i dodatki wykorzystujace chyba luki bo jak widac ktos przerobil zrodla i sprzedaje na allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31656987 - co o tym myslicie? czy inne configi to czitowanie?
blacktyger
18:13, 21 09 2004
przeciez na screenie widac menu czita imo ..
| CYTAT |
). Chcesz widzieć wrogów za ścianami?
2). Przechodzić przez ściany?
3). Mieć autocelowanie nakierowane na głowę przeciwnika?
+ wiele innych pomocniczych dodatków
|
LOL raczej nie slyszalem zeby ktos potrafil pisac takie "dodatki" Zwykly czit i tyle
falubaz
19:22, 21 09 2004

o kurrrrrrrwwwwwwaaaaaaaa jaka beka. omg
masssakra zonk roku :X
rotflx1231421312
zaraz sprawdze kto to :]
buahaha ;x
I jeszcze jakieś lole to kupują
Dzwonić do ACA 0-700 BIJ LOLA
Omg : x
falubaz
19:48, 21 09 2004
gosciu (?) jest z legnicy. tyle
koleś sprzedaje płyty z konfigami polskich graczy, które można pobrać ze stron przewijających się wielokrotnie przez board'a et.pl.
brak super ułatwień można całkiem rzeczowo wytłumaczyć tym, że tylko mała część kart graficznych reaguje na shaczone biblioteki bo nie wszystkie obsługują zaawansowane instrukcje i fakt, że o tym nie wspomniał wcale nie wskazuje na to, że czit działa zawsze i wszędzie.
szkoda tylko tych dwóch pajaców, którzy z miejsca dali się wy!@#ać na dyche - lol
evil_lord
20:13, 21 09 2004
Wreszcie taka aukcja, na którą czekałem.......taak dzięki koledzy za wszystko
Tak na serio idea tego jest całkiem ciekawa...wyrównamy szansę, chcesz być tak jak oni itd....ale wykonanie =[. No niestety to jest głupota ludzka..trudno.
btw. im0 ten sprzedawca nie jest tego autorem...

dankan: już 3
tranx-san
13:54, 21 09 2004
predzej czy pozniej jakis oszolom wpadlby na ten pomysl :>
podziwiam tych 3ch pajacow co to badziewie kupili XDD
Moze sam wystawie taka aukcje ?
btw NoOne dal lepsza aukcje... stringi r0x
| CYTAT |
| gosciu (?) jest z legnicy. tyle |
Trza wziac "kadre" i go zbic!

A tak poza tym to to co on wypisuje to sie w glowie nie miesci:
| CYTAT |
Kolejny raz wchodzisz na serwer z zamiarem zdobycia paru fragów?. Po kilkunastu minutach masz za sobą kilkanaście respawnów. „Sh*t!” - myślisz sobie - „nie mam żadnych szans z tymi kolesiami którzy siedzą 24 godziny na dobę przy Wolfenstein - Enemy Territory”. |
Own, czyli wszyscy co umia grac to zlo, a w ramach zwalczania tych nikczemnych mastahow, ktorzy nauczyli sie grac trzeba zaczac oszukiwac!
| CYTAT |
W zestawie gratis "loadery" do RTWC !!! + 'przepis' jak anonimowo łączyć sie z serwerami gier ET i nie tylko! |
To mozliwe? (zdaje mi sie, ze nie)
Rafal_Pila
8:58, 22 09 2004
Skrajny debilizm
| CYTAT |
| W zestawie gratis "loadery" do RTWC !!! + 'przepis' jak anonimowo łączyć sie z serwerami gier ET i nie tylko! |
no ta - loadery do rtcw to za!@#ista sprawa, najpopularniejszy jaki znam to skrót u mnie na pulpicie.
chcecie to wam dam przepis na anonimowe połączenie z serwerem za 5,99.
// przepis 1
set name "anonymous"
// przepis 2
set net_ip "nic.k#!@a.nie.widze"
| CYTAT |
Kolejny raz wchodzisz na serwer z zamiarem zdobycia paru fragów?. Po kilkunastu minutach masz za sobą kilkanaście respawnów. „Sh*t!” - myślisz sobie - „nie mam żadnych szans z tymi kolesiami którzy siedzą 24 godziny na dobę przy Wolfenstein - Enemy Territory”. |
kolejny dzień budzę się z obawą, że nie sprostam rzeczywistości. zabija mnie świadomość tego, że są oprócz mnie inni ludzie - boże, ile ich jest! obawiam się tego... boje się też rowerzystów, drzew i ostrych przypraw do mięsa. jestem (słowo na p)nięty
ten typ to jakiś mutant, ale i tak najgorsze jest to, że wyrazem swoich spazmów, których zapewne doznaje co spawn chwycił za gardło kolejnego pajaca - buahah.
litości k#!@a
to jest jeden czit ten pack
falubaz
15:13, 22 09 2004
| CYTAT |
| Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro (numer 31656987) |
a szkoda bo myslalem ze jeszcze jego ip wyrzezbie ;/
keNOOBie|PL
19:11, 22 09 2004
Jak widac POLAK potrafi na wszystkim zarobic ^^

buahahahahahaha... dobry koleś może zacznie podkręcać podkładki pod myszy, albo klawiatury... a takie cóś można ściągnąć z neta, nazywa AIMBOT PACK v1.1. co prawda nie ma tam opcji widzenia wrogów przez scianę ale jest opcja nieśmiertelności

dziwne... to zwykłe czity... szkoda gadać...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.