Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z cfg
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
Dowhook
Mam 2 pytania odnosnie cfg

1. Kiedy pisze rozne bindy ze zmiennymi seta to zapisauje bind. Wszystko dziala podczas gry, ale kiedy wylacze i wlacze gre to juz nie dziala. Kiedy patrze do cfg widze ze znikly zmienne seta.

2. Jaka jest komenda na voice chat tylko do teamu. Teraz w bindach mam komenda vsay, ale chce zeby moje wiadomosci slyszeli tylko ludzie z mojej druzyny.

Z gory dziekuje.

BTW. Szukalem na forum tych rzeczy i nie znalazlem. Przepraszam jezeli te tematy zostaly poruszane.
Nemiroff
1.Moze nie wklejasz tam gdzie trzeba... ja zawsze wklejam do profilu w etmain i etpro i do folderu etmain, i wszytko dziala
2. vsay_team ma byc, nie samo vsay tongue.gif. zreszta tu masz wszytko : http://www.enemyterritory.pl/index.php?opt...id=448&Itemid=3
Dowhook
Wklejam do etmain i etpro. Config nie wraca do domyslnego tylko znikaja zmienne seta. Tak sie stalo kiedy wkleilem skrypt na wybor klasy. Caly skrypt zniknal tylko bindy zostaly.
dNkN!
wcale się temu nie dziwie, że znikają ci wszystkie zmienne - dwa pytania:

kto wam powiedział żeby cfg budować na zasadzie dodawania "czegokolwiek" do plików 'etconfig.cfg' zawartych w profilach??

jak myślisz, po c@#! w w/w pliku umieszczony jest komentarz "// generated by ET, do not modify"??

ponieważ temat był wielokrotnie powtarzany tu, tu, tu, tu, tu, lub chociażby tu - zamykam go.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.