Black_Rider
19:54, 2 10 2004
Kto chce tworzyć nowy klan prozony jest o kontakt jak najszybciej. Wszyscy mile widziani:
mail:
[email protected]gg: 6261856
Ja ja... chce lacze i troche pieniedzy ! wszelkie bonifakaty pieniezne (ale wylacznie powyzej 500 zl) prosze wplacac na konto 1337 666 997 123 Btw. czy ktos nudzi sie tak strasznie jak ja

?
A czy ktos ma tak nasrane że załatwia tu swoje propozycje matrymonialne
Black R, wejdz sobie na sympatia.pl, tam coś znajdziesz.
| KOD |
chce astona martina db9, wszystkich chetnych do zafundowania nubowi fyfyA DB9-ki proszony jest jak najszybszy kontakt. mail: [email protected] gg: 4087618 |
chce doglebnie poznac kolezanke ale ona nie chce ;(
Black_Rider
19:31, 3 10 2004
Ciekawe co w tym zlego adi, ze szukam graczy, ktorzy chcieliby wstapic do klanu na najlepszym i najpoczytniejszym forum i ogloszeniach. co Ci nie pasuje?
Forum nie jest tablicą ogłoszeniową dla postów typu szukam klanu/graczy.
Od tego jest dział na www.enemyterritory.pl.
Black_Rider
6:56, 4 10 2004
No dobra przyznaje się do błędu. Jestem przeciez pocztakujacy (to moj 5 post chyba) i mam prawo na poczatek robic bledy. Sorry, postaram sie juz wiecej ich nie popelniac ok?
[mageta]
21:25, 4 10 2004
JA JA CHCE!!! BŁAGAM!!! Podciąć se żyły łyżką i rozwalić głowę kredką wielokolorową struganą od tyłu, bo już nie moge patrzeć na takie głupie posty!
tranx-san
3:45, 6 10 2004
ja tez chce klan.. kto mi kupi ?

ups.. zapomnialem ja mam klan.. ale sprzedam.. 10 tys $$ i jest twoj XDDDDDD
| CYTAT |
| ups.. zapomnialem ja mam klan.. ale sprzedam.. 10 tys $$ i jest twoj XDDDDDD |
Black_Rider
18:59, 6 10 2004
[mageta] nie wiem czy umiesz czytac, ale to jest KOSZ! Tu trafiaja posty niewarte przeczytania! Nikt (a tym bardziej ja) nie przyklada Ci lugera do lba i nie wrzeszczy: Czytacz! Czytacz! Polska szwynia! Nie musisz czytac tego co jest w KOSZU a tym bardziej odpowiuadac i pisac takie glupie posty jak tamten. Twoj post wydaje mi sie najglupszy ze wszystkich zamieszcvzonych na forum. a jezeli nie to jest taki sam jak moj. Co? Wkurzyles sie? Porownuje Cie ze mna! Aaaaaaaach!
[mageta]
19:39, 7 10 2004
Skoro to jest kosz to można tu smiecic takimi głupimi postami i jeżeli mówisz że tego się już nie czyta to poco jeszcze odpowiadasz hę? Chciałem żeby mój post był głupi żeby ci nie było przykro bo mi cię żal.
tranx-san
15:44, 8 10 2004
| CYTAT (Black_Rider @ 16:59, 6 10 2004) |
| [mageta] nie wiem czy umiesz czytac, ale to jest KOSZ! Tu trafiaja posty niewarte przeczytania! Nikt (a tym bardziej ja) nie przyklada Ci lugera do lba i nie wrzeszczy: Czytacz! Czytacz! Polska szwynia! Nie musisz czytac tego co jest w KOSZU a tym bardziej odpowiuadac i pisac takie glupie posty jak tamten. Twoj post wydaje mi sie najglupszy ze wszystkich zamieszcvzonych na forum. a jezeli nie to jest taki sam jak moj. Co? Wkurzyles sie? Porownuje Cie ze mna! Aaaaaaaach! |
akurat post magiety byl zabawny... wiec stfu
[mageta]
23:28, 8 10 2004
tranx-san dziękuje za uznanie. Jak widzisz Black_Rider KOSZ to miejsce na śmieszne posty takie jak mój i głupie takie jak twój.
Black_Rider
18:28, 9 10 2004
Dobra nie bede sie z Wami klocil bo po co. wiem ze byl zabawny sam niezle sie usmialem. juz nie bede zamieszczal takich glupich postow (jak ten np.hehe) i dwa razy pomysle zanim cos napisze.
evil_lord
15:07, 12 10 2004
amen
[mageta]
16:01, 12 10 2004
Nie uznawaj mojego postu za uraze bo nie mialem tego na celu. Jak mowielm kosz jest do tego zeby sie posmiac a nie kogos gnoić w zaden spsob nie chcialem cie obrazic.
falubaz
16:27, 12 10 2004
| CYTAT |
| Dobra nie bede sie z Wami klocil bo po co. wiem ze byl zabawny sam niezle sie usmialem. juz nie bede zamieszczal takich glupich postow (jak ten np.hehe) i dwa razy pomysle zanim cos napisze. |
a moderator na dodatek rozpatrzy czy post sie nadaje do opublikowania eot x]
| CYTAT |
| a moderator na dodatek rozpatrzy czy post sie nadaje do opublikowania eot x] |
A ty myślisz, że moderator to nie ma nic innego do roboty niż grzebanie w koszu, czy innym śmietniku?

Więcej śmieci plz!!!! No ja już swój dołożyłam
Majeran
20:45, 12 10 2004
[śmieć] A ja zawsze marzylem o zzlotym ferari, i wagonie czewonych marlboro co tydzien [/śmieć]
sparrow88
21:43, 12 10 2004
Proponuje skończyć drążyć ten bezsensowny temat , szkoda czasu i miejsca na forum
Hmmm czy ja coś brałam jak to pisałam? Nie ma to jak odgrzebać stare śmieci i ze zdumieniem stwierdzić - to ja to wypociłem?
Kocham Ymme
tranx-san
3:44, 29 03 2005
ja tez, chociaz ostatnio sie opuscila i malo gra z nami w lineage2!!!!!
blacktyger
6:33, 29 03 2005
a ja was nienawidze ale jestem od was uzależniony :u
Black - też się cieszymy!

Tak samo "przyjaźnie" szczerzymy się jak moja smoczyca z avatarka
Rafal_Pila
13:18, 30 03 2005
hmmm.... kilka dni temu kumpel mi podrzucił mi instalkę Lineage 2 .... chyba będę musiał sie zglosić tranx do Ciebie po pomoc ... - choć może lepiej nie uzależniać się od kolejnej gierki ... hmmm
tranx-san
18:56, 30 03 2005
oh lineage wciaga

btw apropo topicu.. wkleje wam cos z mojego publicznego klanowego forum.. ^^
"czesc! mam pytanie. jak stworzyc wlasny klan i jak inni mogą do niego przystępować. jak sie wlacza ten klan w grze prosze o odpowiedz na maila . z gory dziekuje"
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.