Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Graficzne bugi w 16bitach
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Hardware & other Software
SCORPiON
user posted image

Wallhack gdy macie uruchomonie gg i jakas osoba znienie na status DOSTĘPNY to gra bedzie lekko skakala i zobaczycie co jest za sciana smile.gif
ramp
taaa ;} a jak na Zaraz Wracam to modele sa nagolasa;=|
spanzik
efekt stary, szczegolnie na radeonach , juz w rtcw mozna bylo to stosowac , jest to poprostu jakas niezgodnosc ktora powoduje takie kwiatki , w rtcw wystarczylo dac wiadomosc a nastepnie wylaczyc gg a pseudo wallhack pozostawal :] ale tylko i wylacznie na radeonach
dNkN!
**rwa ...

mąciłem ostatnio reshackiem w systemie xp i go nie chcący killnąłem. zainstalowałem sobie win2k pro i mam same **bane problemy. jak nie mysz, to tuner tv, jak nie tuner to wydajność...a teraz jeszcze grafa. nie dosyć, że wydajność win2k pro jest względem xp pro na tyle nikczemna , że wynik różnicy szczypie w oczy to jest ma w **uj bugów, które teraz wychodzą. otworzyłem dzisiaj wolfa w 16bitach z 16bitowymi teksturami i...sie zdziwiłem. gierka złapała niby-wallhacka, sciany, za którymi są postacie pojawiają się i znikają w dosyć dużej częstotliwości, widzę japy przez hełmy, soldatom oczy wychodzą na wierzch - co to jest?

user posted image

user posted image

user posted image

konfig tego kompa wygląda tak: ( sorry za cuta z mirca )

(CPU) 1-AMD Athlon™ XP 1800+, 1512MHz, 256KB (0% Load)
(RAM) usage: 240/512MB (46.88%)
(GFX Card) NVIDIA GeForce4 MX 440, (Display) 1280x1024/32bit/60Hz

taki problem nigdy nie pojawił mi się na xp

ps. aha, ten śmieszny wallhack pojawia się tylko kiedy używam lornetki albo snajpy

-------------------------------- edytowane ------------------------------------

pewnie nie łykniecie ale win2k pro, który od samego początku mi się sypał jest zainstalowany jakiś miesiąc. nie robiłem na nim nic, poza siekaniem w wolfa, także nie miało co go zmulić. po tym samym poście zainstalowałem win xp pro. te same stery, te same detonatory, wszystko to samo. odpaliłem tego samego wolfa i zupełnie co innego - przy 10-26 fps'ach na radarze on da win2k pro fpsy on da win xp pro nie spadają poniżej 45 i utrzymują się w granicy 50-60. na innych mapach jeszcze lepiej. biggrin.gif

no i problem z grafą zniknął
sin
[ img] link [ /img]
a co do tematu to super mash hacka wink.gif a skad wiesh ze tak wyglada wallhack?? przynajmniej raz musiales uzywac :>
dNkN!
no, używałem RAZ... obadaj sam!

bugi, które widać w moim poprzednim poście wychodzą tylko pod win2k pro przy dx9.0b i detonatorach 45.23. kilka dni temu doinstalowałem xp pro i bugów nie ma, w dodatku mam dwa razy więcej fpsów przy tych samych sterach i detonatorach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.