Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Radiant nie wyświetla mi tekstur
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody > ET.Mapping.pl
MANGUSTA
No własnie tekstury nie wyswietla mi ich!! wyswietla jakies Dwu Kolorowe Kwadraty z Roznymi napisami w stylu Sherder Missing (lub jakos tak) Hint itp. Jak otwozylem Gold Rusha Nic tylko jakies napisy na (głównie czerwono-białych) kwadratach. HELP ME. Z góry Thx
SzakaL
Po pierwsze , jaka masz wersje radianta. Jak 1.5 zastosuj sie do tego:
Look w preferences - P.
Znajdz zakladke Settsings i tam Paths. Tam nakieruj radianta na Twoj katalog z et. Przykladowo C:\Wolfenstein - Enemy Territory

Jak ponizej 1.5 (1.2.xx, 1.3.x, 1.4.0) - podales zla sciezke podczas instalacji - usun i zainstaluj raz jeszcze, podajac prawidlowe linki.
MANGUSTA
Odinstalowałem i zainastalowałem dałem wszystko jak trzeba i nic sad.gif Jakie linki mam podac?? Mam 1.4.0
MANGUSTA
To niedotyczy tekstur ale pytam się jak:
1.Jak stworzyc ciężarówkę lub czołg ??
2.Jak wytyczyć dla nich trase i to tak aby zatrzymywały się przed przeszkodami lub nie wybudowanymi obiektami i jak wytyczać miejsce w które ma czołg strzelać ??
3.Jak zbudowć staconiarny ckm??
Z GÓRY THX ZA ODPOWIEDŹ smile.gif
K@F@R3K
stary gdzieś to bylo omawiane na forum ale wiesz moja skleroza nie pozwala na znalezienie linka
MoS*StiloMAN
wypakuj zawartość pliku pak0.pk3

folder /textures z tego pliku wrzuć do /etmain

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.