Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: gta-vc
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Kosz
DRAGOON
ph34r.gif mówcie bo jak nie to... mad.gif

to nic nie zrobie... smile.gif
falubaz
o k#!@a
WEED
Oddałem swoj glos na "czy" blink.gif
Swiety
ZAUSZ ANKIETE PT "KTO JEZD BARDZIEJ PERD.OLNIENTY"

Ps. Nie będzie bana - pozwalam każdemu autora ankiety z!@#ać jak psa.
Las3r
Niech twoja stara da podanie do rzeźni o wymianę ryja, ty przeruchany klocem przez ministranta, zapiździały wyrwypiździe!!!
sparrow88
no więc powtórze:

wyjdź przed dom, podejdź do nabliższej latarni i bij w nią głową z całej siły tak długo aż zmądrzejesz ( następne millenium zaczyna się za około 996 lat więc wal mocno dla szybszego efektu )
j!mmy
"Ty k#!@a parchu do c@#!a pana bo wpadnę ci na chatę i japońską dzidą bagienną używaną przez meksykańskich hodowców selera amazońskiego w południowej Burgundii, u(słowo na p)ę twojej zafajdanej matce łeb przy samej dupie i wysram się jej do szyi. Później wytarzam jej ok#!@iałe truchło w filetach śledziowych k#!@a lisner"
blacktyger
las3r > all biggrin.gif

może zaraz p0r flejm bedzie ale jesteście (słowo na p)nięci all im0 eot :X

btw odp. czy > las3r > all
[mageta]
"TAK CZY NIE?"
A ch.uj wie!?
A ci.p.a ci powie!?
O kur.wa synu ty to jesteś normalnie ten.... no... hm... pier.d.ol.niety w czaszke! O!
Ty to chyba zbytnio nie myslales jak ten post nam tu napisałeś? hę?
O rany kiedy ty ostatni raz w szkole byles co?
z tego co widze to dawno.
Ale tak ogółem to jestes imo pro... ale w pisaniu z!@#.anych postów.
serio.

NIe ja pi.er.dole nie moge! dalej się z tego postu śmieje! biggrin.gif
AdI-O
Nasuwa mi sie tylko jedno: Boże miej tego (słowo na p)niętego w dupe zjechanego maxsymalnie idiote w opiece :x
ymma
Jesteście wulgarni i źle wychowani. Znęcacie się nad biedakiem zamiast mu pomóc. Widzę, że nikt go nie rozumie. Ja też nie, ale może trzeba by spróbować? Tak mnie np. zastanawia słowo "ktoma" - może tu leży klucz? Może jest to malezyjski odpowiednik " moja mama mówi, że nie umiem grać w ET i nigdy się nie nauczę, zresztą nigdy niczego się nie nauczyłem, nawet wiązać butów i jeść widelcem, ale bardzo się staram, i została mi tylko jedna gra do spróbowania, ale i tak nie wierzę we własne siły, więc błagam pomóżcie i powiedzcie, czy mam szansę w grze która nazywa się..." A wy tu zaraz..., bez litości i współczucia! A fe!! tongue.gif
Shynshylla
ehh Ymma ma racje , ale jemu już nawet jak napisze list do BRAVO nie pomogą . Tylko po co te wulgaryzmy , lepiej gościa zjechać w bardziej inteligentny sposób .
osobiście uwielbiam takie topiki czytać , ale wtedy gdy krytyka wywala mnie z laczków.
Las3r
CYTAT (blacktyger @ 20:01, 13 10 2004)
las3r > all biggrin.gif

może zaraz p0r flejm bedzie ale jesteście (słowo na p)nięci all im0 eot :X

btw odp. czy > las3r > all

oh troszke mnie ponioslo tongue.gif, ale takich ludzi powinno sie wyciąć biggrin.gif
tranx-san
jamam ohmy.gif
ymma
"ktoma"? "jamam"? To jakiś nowy język? Ty go tranx - san rozumiesz? OOO! Ja wiem, że jesteś na anglistyce bodajże, ale tam też uczą wymarłych, polinezyjskich autochtonicznych języków ludów bora z grupy lumpa du? A zdradzisz nam o czym rozmawiacie? tongue.gif
tranx-san
ok zdradze ohmy.gif

tajemnica ludzkosci smile.gif

wyrazenie "jamam" odnosi sie w calej rozciaglosci tego slowa do sondy.. byly tam trzy pozycje do wyboru:
tak?
czy
nie?

Stwierdzenie jamam - pochodzi od autochtonicznego wymarlego dialektu mandzuri, ktory to przed 15 wiekami zmiksowal sie z autonomiczna gwara ludzi z srodkowej angoli i tanzani. Jezek ten ewoluowal do dzisiaj, i praktycznie wymarl, ale niektore archaizmy przetrwaly do dzis.. Wiec w skrocie "jamam" oznacza w naszej sondzie pozycje nr 2 czyli - "czy"
Ogolnie reszta tekstu autora tego kłeszczonera jest mi obca.. nie moge rozpoznac co to oznacza... dlatego wybralem jedyna znajoma mi opcje czyli "czy"

Dodatkowo z fonetycznego punktu widzenia, dzwiek wydawany przy wymowie "czy" i "jamam" sa bardzo podobne do siebie, gdyz podczas wymawiania "cz" jak i "jamam" w pewnym mom,encie nalezy szeroko rozdziawic paszcze.. roznica jest tylko taka iz gdy konczymy wymawiac slowo "czy" nasza paszcza nadal jest rozdziawiona, a gdy mowimy "jamam" paszcza jest rozdziawiona prawie do ostatniego momentu ale podczas wymawiania ostatniego "m" nasza paszcza musi zostac zamknieta aby moic wydobyc z siebie odpowiedni dziwek.

Jednak problem ten w calej swojej rozciaglasci nie jest tak bardzo skomplikowany na jaki wyglada i wydaje mi sie ze kazdy normalny czlowiek jest w stanie spokojnie wymowic "czy" jak i "jamam". jedynym problemem moze byc brak jezyka, tudziez ogolnie glowy, co wydaje mi sie zrozumiale czytajac pierwszego posta, czyli posta osoby zakladajacej ten topic. Wydaje mi sie ze czlowiek zakladajacy ta ankiete zostal wczesniej pozbawiony glowy, aczkolwiek jego zmysl dedukcji pozwolil mu na napisanie tegoz posta z pomoca samych jego rak..

Bardzo mi przkro ze ankieta ta ma tak malo odpowiedzi bo wydaje mi sie, ze gdyby ten pan piszacy owego posta(ankiete) mial glowe moglby do tych trzech odpowiedzi dodac rowniez kilka innych ciekawych stwierdzen i wszystko by wygladalo tak:

1. Pytanie
-tak?
-czy
-nie?
-a
-moze
-niewiem
-albo
-hcuj
-cie
-to
-obchodzi

Osobiscie w tym przypadku wybralbym stwierdzenie z moze inaczej odpowiedz "hcuj" poniewaz bardzo to stwierdzenie pasowaloby do autora tej ankiety.

Przepraszam wszystkich za te brednie, ale mecze kaca, wypalilem juz wszystkie fajki i poprostu nie mam co z rekami zrobic.. na szczescie jeszcze mam glowe i nie wypisuje podobnych ankiet

pozdr all ohmy.gif
blacktyger
nie wiem piszemy osobno (więc Twoja ankieta pasuje do odp. "hcuj")
ymma
CYTAT
Dodatkowo z fonetycznego punktu widzenia, dzwiek wydawany przy wymowie "czy" i "jamam" sa bardzo podobne do siebie, gdyz podczas wymawiania "cz" jak i "jamam" w pewnym mom,encie nalezy szeroko rozdziawic paszcze.. roznica jest tylko taka iz gdy konczymy wymawiac slowo "czy" nasza paszcza nadal jest rozdziawiona, a gdy mowimy "jamam" paszcza jest rozdziawiona prawie do ostatniego momentu ale podczas wymawiania ostatniego "m" nasza paszcza musi zostac zamknieta aby moic wydobyc z siebie odpowiedni dziwek.

O rany udało mi się! Yeah!! Super. Kurcze chyba mam talent. Teraz żałuję, że nie studiowałam lingwistyki, normalnie minełam się z powołaniem.

CYTAT
(więc Twoja ankieta pasuje do odp. "hcuj")

A widzisz tu jakąkolwiek wypowiedź pasującą do innej odpowiedzi niż "hcuj"? wink.gif

blacktyger
zdecydowanie Twoją ymma smile.gif

btw Ty tu wszytskich podrywasz ? :]
Bobin
Jemu potrzebny jest dobry polonista, a Wam psycholog :-]
tranx-san
dobrze ze mnie przypomniales black jak sie nie wiem pisze biggrin.gif

ogolnie nie czytac moich bredni :?U chodze czesciej nawalony niz trzezwy wiec nie ma sie co dziwic :>

pzdr all

a psychologiem to ja jestem, sam ze soba se moge sesje urzadzic :I
ymma
CYTAT
btw Ty tu wszytskich podrywasz ? :]

Wszystkich! Oprócz Ciebie!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
No i tych poniżej 15 roku życia, bo to już karalne.
RaFu
LoL!!! xDDD co ma gta:vc do ET lub RTCW???? :U
tranx-san
to samo co RTCW lub ET do gta:vc :U
evil_lord
nie ma to jak ambitna wymiana zdań.... wink.gif
tranx-san
... i dodanie sobie +1 do licznika ? biggrin.gif

have no fear thoro is here.. jak bede mial za duzo to mi cofnie biggrin.gif
ymma
CYTAT
jak bede mial za duzo to mi cofnie

Mi to nie grozi, bo co fajniejsze to mi usuwają dry.gif Pewnie mnie nie lubią sad.gif Nikt mnie lubi. No i chyba całkiem się przerzucę na Kosz, albo śmietnik, to może mam szansę, co by mnie nie usuwali. I będę pisać topiki takie jak ten tongue.gif Choć zdaję sobię sprawę, że trudno będzie przebić autora tego wspaniałego topiku, ale postaram się.
tranx-san
before you read this text u have to ask yourself one question...

Do u really wanna know where the woman clitoris is ?

remember that:

... he could be workin at burger king, spittin on your onion rings, or in the parking lot, circling, screamin I dont give a !#!@, with his windows down and his system up...

kosz rzadzi!!!
MANGUSTA
A "Czy" to z chinskiego Ch** ci do tego?? jak tak to dobrze wybrałem smile.gif

CYTAT
Ps. Nie będzie bana - pozwalam każdemu autora ankiety z!@#ać jak psa.

Chętnie skorzystam smile.gif
Jak można być taaaaak głupim?? he?? Wytłumacz mi to prosze kurna czy macie gtavc, a co ci do tego, orgazmu dostajesz czy co?? Jak tak, to idz na dz!#@i...
ymma
O MANGUSTA odświeżył stary topik i muszę stwierdzić - tranx jaki ty móndry kiedyś byłeś - nie to co teraz co? biggrin.gif
tranx-san
hrhrhr teraz to ja jestem móndrzejszy niz kiedys

ale tak to juz jest gdy 50% zycia to picie alkoholu a drugie 50% to ciagla walka z kacem :|
MANGUSTA
Nie ma co wszyscy piszą na temat smile.gif
Bo0rak [PL]
srako!@#na ofiaro dziurawego kondona, masz na głowie gówno krowie suko. masz p!#@e jak komin ty przeczochrana pomyłko w ewolucji orangutana! zrobie ci z dupy jesień średniowiecza. masz ryj jak pinokio po inwazji termitów ty sk#!@ysyńska łamago z koziej dupy. Widziałem twoją starą przy łopacie na budowie. twarzowe zapłaciłaś, że z taką m@!dą po-(słowo na p)sz? zrobie ci z dupy bank spermy ty po!@#ana lapituto. masz wielkiego pryszcza na brodzie ty ladacznico Abdullaha Muhmada Alhazifa. co się tak patrzysz? ojca poznałaś? twój stary jest żonem, a stara mężą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.