Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Enemy Territory Window Control v1.0 -help!
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
BARABARpol
Man problem ze zminimalizowaniem okna gry .Podczs gry wciskam ,,alt "plus np.,,Z" i gra sie nie minimalizuje. dry.gif Posze o rade.
Modes
E tam uzywacie jakis programow, zainstalowac sobie Win Xp, podczas gry wcisnac alt+ctrl+del, z menedzera zadan windows zminimalizowac ET i juz gotowe biggrin.gif tongue.gif rolleyes.gif
Guy7
Wystarczy wcisnąć na klawiaturze taki śmieszny klawisz z okienkiem Windowsa biggrin.gif , potem z paska szybkich skrótów wcisnąć (myszką) Pulpit. Koniec! cool.gif
dNkN!
i tak chyba najlepiej jest używać ALT + ENTER - działa na wszystkich platformach systemowych biggrin.gif
Ghost
Ech - powiedz chociaż jaki program...

O ile wiem to taki temat chyba już był. Trzeba dodać nowy punkt do F.A.Q. - "Przed napisaniem tematu z problemem przejrzyj forum"

Nawet temat jest na złym miejscu - powinien być w problemach technicznych.
KreciK
ja używam etmin jeśli masz to samo to wciskasz: lewy alt + z i sie minimalizuje
resq
lewy alt+enter i grasz w oknie, tylko jest problem dry.gif bo jak grasz na serwerze to cię rozłancza z serwera i spowrotem łączy,
fuczek
afaik nie dziala pod w98/me =0 ; polecam umieszczenie w autostarcie=]
dorbi
Ściągnąłem z działu "download" pobrałem malutki programik "ET minimizer", który jak jest w opisie ma za zadanie zwijać ET jak okno windows za pomocą przypisanego klawisza lub ich kombinacji. Jak dotąt nic mi z tego nie wyszło. Przeczytałem porady autora, ale nadal d..a sad.gif

Jeżeli udało się wam go uruchomić to napiszcie,

Dzięki biggrin.gif
Gooral
ET minimizer śmierdzi wink.gif Ściągnij sobie Enemy Territory Window Control, o wiele lepszy biggrin.gif
A pozatym temat minimizerów był już gdzieś (sie szuka dry.gif )
BARABARpol
QUOTE (Gooral @ 14:11, 19 01 2004)

A pozatym temat minimizerów był już gdzieś (sie szuka dry.gif )

SIE CZYTA !! chopie blink.gif to ty poszukaj od kiedy ten temat jest na forum laugh.gif a pozatym do minimalizowania najlepszy jest alt+enter juz sprawdzony mad.gif
tranx-san
ehh... minimalizer mi dziala :> bez problemow.. nigdy mi sie nie wywali ni nic...

etwc tez niezly programik... i nawet dziala do wszystkich gier opartych na silnikach q3...

nie wiem ludziska skad wy macie takie dziwne problemy.. ehh... life is brutal and sometimes kopas w dupas :>
keNOOBie|PL
Heh... ja to inaczej wymyslilem...
1) alt+tab

2)start----wybieram program

3)na pasku zadan klikam program i (dzieki mojej grafie) klikam opcje nView, zaznaczajac "zawsze na wierzchu" smile.gif i po klopocie.. moge kliknac nastepna muze w MediaPlayerze...

Pozdrawiam
edek
Witam w opcjach w grze W:ET jest opcja Full Screen : Yes lub No dalem no i pojawila mi sie gorna polowa menu gry i niestety nie widzimie windowsa poza oknem gry sad.gif
Chodzi mi ot ozeby jak np otwiera sie Moj Komputer to najezdza sie myszka na rog okna i prsuwasz myszko jakie chcesz miec je wielkie tak wałsnie tez bym chciał zrobic z gra W:ET aby bylo widac np pasek na dole ekranu.Myśle ze wiecie o co mi chodzi.
blacktyger
QUOTE (edek @ 17:14, 27 02 2004)
Witam w opcjach w grze W:ET jest opcja Full Screen : Yes lub No dalem no i pojawila mi sie gorna polowa menu gry i niestety nie widzimie windowsa poza oknem gry sad.gif
Chodzi mi  ot ozeby jak np otwiera sie Moj Komputer to najezdza sie myszka na rog okna i prsuwasz myszko jakie chcesz miec je wielkie tak wałsnie tez bym chciał zrobic z gra W:ET aby bylo widac np pasek na dole ekranu.Myśle ze wiecie o co mi chodzi.

No więć po pierwsze

przygotuj se chusteczki

po drugie

zamknij buzie otwórz oczy

po trzecie

NIE DA SIĘ

pzdr
Sagitarius
hehe jasli tak chcesz minimalizowac wolfa to polecam et min...:-)
czlowiek
musisz za kazdym razem zmnieniac rozdzielczosc wpisujesz w konsoli np: r_mode 4 i dajesz alt+enter
Darsson
Wystarczy sobie sciągnąć taki bardzo dobry programik, który minimalizuje wszystko i wrzuca do tła, Shift+Esc i narrrrra biggrin.gif. Potem wystarczy kliknąć 2x lewym na ikonkę zminimalizowanego programu na pasku zadań z prawej strony. Macie tutaj linka http://www.4t-niagara.com/tray.html. Pozdrawiam...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.