| CYTAT |
| wogole wyobrazcie sobie zwiazek gdy ludzie na randce gadaja zamiast o (słowo na p)ach typu, ale masz fajne oczy, sciagaj stanik! np o.. cfg do wolfa i kloca sie ktory wiecej fps wyciaga XDDD rotfl poszczal bym sie chyba ze smiechu |
| CYTAT (K@F@R3K @ 9:55, 31 10 2004) |
| tak to prawda zreszta moja dziewczyna jakos nie jest przekonana do ET a szkoda bo woli debilnego cs! SMIERĆ CS! a o co Ci ymma chodzilo z tym przełamac lody i dlaczego odrazu stanik? ja wole od stringów zaczać |
| CYTAT (tranx-san @ 3:22, 24 10 2004) |
| wogole chyba najbardziej chora sytuacja to grac z dziewczyna(swoja) w jednym klanie.. sry nie wyobrazam sobie tego :> |
| CYTAT (MastaBlasta @ 0:43, 2 11 2004) |
| Jakoś to sobie wyobraźiłem -Misiu ulecz mnie -już pędzę kochanie -och dziękuję :* -ależ proszę słoneczko |
| CYTAT |
| Nie jestem pewna, czy jest to dobry pomysł. Dla Ciebie oczywiście. No bo pomyśl, teraz pewnie tylko troszku marudzi, ewentualnie podśmiewa się z Ciebie, a co będzie jak zacznie grać? Jeśli się jej spodoba to możesz się spodziewać takich textów (przykładowo offkorz): - przykro mi skarbie, ale dziś nie mogę się z tobą spotkać, bo ... - tu wiele różnych wariantów - tak tak, wiem miałam być, ale ... jak wyżej - phi słonko, ale jesteś lama! - rybko kochasz mnie jeszcze?, bo wiesz, potrzebowałabym nową kartę graficzną, procka i ice-mata. - hihihi wiesz zaproponowali mi granie w IC, mam nadzieję że i ty w końcu znajdziesz sobie jakiś klan - mazury? No fajnie, ale mam w tym czasie zlot klanowy więc wiesz. Wziełabym Cię ze sobą, ale będziesz się tylko nudził - sorki, było miło, ale rozstajemy się, to nic osobistego, poprostu muszę się rozwijać i nie mam czasu na głupoty To tylko możliwe przykłady. Dziewczyny, jeśli coś pominełam to dopisywać!!!!! |
| CYTAT |
| ale jakbym ja i wielu innych gosci mialo wybrac to imo wybraliby to spokojniejsza ktora lubi przeczytac dobra ksiazke etc niz krzyczaca do kompa maniaczke wolfowa. |
| CYTAT |
| ale jakbym ja i wielu innych gosci mialo wybrac to imo wybraliby to spokojniejsza ktora lubi przeczytac dobra ksiazke etc niz krzyczaca do kompa maniaczke wolfowa |
| CYTAT |
| Wiecie moja dziewczyna ma problem z tym ze gram bo czasami ja zaniebuje wieczorami:)Ale dalej ja kocham;) |
| CYTAT |
| Wierz mi sa lepsze sposoby na spedzanie czasu z dziewczyna niz wolf ^^, |
| CYTAT (MastaBlasta @ 1:43, 2 11 2004) |
| Jakoś to sobie wyobraźiłem -Misiu ulecz mnie -już pędzę kochanie -och dziękuję :* -ależ proszę słoneczko >:O ;C całe szczęście to tylko moja chora fantazja ;S |