Heh przepraszam bardzo, ale naprawde to co sie tu dzieje bardzo mi sie nie podoba :/ Wysakuje jakis topic o barwach reprezentacji, a gdzie wybor reprezentacji Hola! ludzie kto ich wybirea gdzie jak oco chodzi kto wybral Cie na TL prosper nic do Ciebie nie mam ale mzoe jednak Cie ktorych macie niby reprezentowa beda cos wiedziec?!?!?!?!?!?! Robicie z tego archiwum X czy CO?!??!
FarSight
17:10, 11 10 2003
| QUOTE (Khain @ Oct 11 2003, 02:53 PM) |
| Heh przepraszam bardzo, ale naprawde to co sie tu dzieje bardzo mi sie nie podoba :/ Wysakuje jakis topic o barwach reprezentacji, a gdzie wybor reprezentacji Hola! ludzie kto ich wybirea gdzie jak oco chodzi kto wybral Cie na TL prosper nic do Ciebie nie mam ale mzoe jednak Cie ktorych macie niby reprezentowa beda cos wiedziec?!?!?!?!?!?! Robicie z tego archiwum X czy CO?!??! |
Lol nie siedzialem dzis na ircu to moze najnowszych wiesci ale gdzie w topicu o tagu jest napsiane ze prosper jest TL rep ????? .... imo za szybko sie denerwujesz meliske albo sete polecam (znajac Ciebie to sete
) ....
Of coz no offence Khain ale nie lubie napastliwego tonu .....
Takie nfo do mnei dotarlo, pozatym sklad jest juz wybierany i imo cos tu nie ten tego pasuje
Prosper
17:54, 11 10 2003
Tag sklad jest wybierany. Ale nie bedzie to jak w pzpnie czy wyborach do sejmu w pl. Bo po 5 min grania ffa kazdy inteligentny czlowiek twierdzi ze gdyby lud mial glos to byloby calkiem hardcorowo

Pozatym widziales gdzies jakies info o kapitanie i skladzie reprezentacji? Bo ja nie.
Macieks'
18:53, 11 10 2003
Wlasnie , ciekawe jak bedziemy wybierac ,moze jakas sonda ?
Nie nie Prosper też ma racje to powinna jakaś określona grupa osób wybrać bo na serio bedzie tak jak z naszym rządem :]
Co prawda w ET gram tylko FFA i reprezentacja ET interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg
ale przypmne rulesy NC które są takie same dla wszystkich gier:
http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=1150Dla osób niekumatych w anglieskim strzeszcze że:
Kapitanem może zostać ktokolwiek (wcale nawet nie musi grać w reprezentacji) ale ... ale musi mieć poparcie
jak największej ilości graczy z najlepszych narodowych klanów lub grających w klanach za granicą ale o odpowiedniej narodowości lub poprostu poparcie całych najlepszych klanów.
przy czym w tym przypadku najlepsze to znaczy klany/gracze mający sukcesy w cupach i ladderach oraz innych większych imprezach. Jak z tego wynika najwięcej do powiedzenia mają gracze Poison, IC troche mniej C4 i 17thSS.
Natomiast gracze FFA albo gracze klanów które nie rozegrały żadnego oficjalnego ważnego meczu mają tyle do powiedzenia co żyd w Treblince. I czy się to komuś podoba czy nie to takie są zasady których nikt nie zmienia w CB już od dawna.
Dalej kapitan powołuje skład według uznania, co nie oznacza że nie konsultuje się z całą resztą - to nawet powinno być jego obowiąkiem zasięgnąć opinii u jak największej ilości osób.
Oczywiście zawsze pojawiają się malkontenci z komentarzami z dupy że to jest be że tylko jedna osoba powołuje skład. Napewno jest to lepsze niż gdyby skład powoływali uber soldaci z FFA.
Ale w końcu ta procedura wyboru kapitana ma to do siebie, że jest mała szansa powołania jakiegoś z...a na to stanowisko. W końcu w tych najlepszych wybierających klanach jest najwięcej rozsądnych ludzi (dlatego są najlepsze) którzy raczej wybiorą odpowiednią osobę.
Zaraz pewnie ktoś wyskoczy z komentarzem że jak Prosper zostanie kapitanem to powoła tylko Poison.
Spokojnie - Prosper to rozsądny facet, który nie zapomni o nikim dobrym a dodatkowo w starych rulesach NC jest zapis że w meczu nie może grać więcej niż 3 graczy z jednego klanu (nie wiem czy ten zapis będzie w obecnym NC)
A swoją drogą to chyba większość graczy uważa że Prosper najlepiej nadaje się na to stanowisko i nie wiem skąd to oburzenie Khaina ? Może sam chce zostać kapitanem albo widzi na tym miejscu kogoś z IC ?
To chyba odwieczny syndrom IC które zawsze czuło się poszkodowane i niedoceniane w kolejnych NC Cup.
2_Blind
22:11, 11 10 2003
cosik mi sie widzi, jak zwykle malkontence, ze z reprezentacja bedzie gorzej niz w rtcw, wyglad tagu to jedno, moze wazniejsze zeby wszyscy reprezntanci mieli ten sam, a tym roznie bywalo. Niezly dym byl z polska reprezentacja sof'a 2. Widocznie w polsce zawsze jakis smrodek musi byc, trza sie przyzwyczaic i zyc z nim :/ w zasadzie mam to dupie bo nie gram w et, az mi czasem lekko na duszy ze ominalem to bagienko
Hmmm ludzie na serio to trzeba zrobic jakos Sonda , trzeba wybrać pożądnych graczy !!!!
hmm niewiem jak wy ale poczytałbym ten topic na tym forum :C
czytac to - Polski NC RTCW
| QUOTE |
| Natomiast gracze FFA albo gracze klanów które nie rozegrały żadnego oficjalnego ważnego meczu mają tyle do powiedzenia co żyd w Treblince. I czy się to komuś podoba czy nie to takie są zasady których nikt nie zmienia w CB już od dawna. |
to kmh zagralo w cb 27 meczy to ma duzo do powiedzenia ;P
kazdy klan mia lpodac swojego wybranca na tl to pio z ic jest dobry
Prosper
23:49, 11 10 2003
Prosze was o jedno w tym wolfszlagiera. ODLOZMY KLANOWE SPRAWY NA BOK.
Ja wcale sie nie pcham na fotel "prezydenta" - imo Angel bardziej sie nadaje. I obiecuje ze bez wspolnego poparcia ze strony wiekszosci klanow - te ktore nie istnieja 2 dni- tylkood poczatku maja swoj udzial w budowie sceny et/rtcw nie mam zamiaru z nc team miec wspolnego.
Pomyslmy jak to zrobic by cala polska scena stala za reprezentacja a nie tylko czekala by wytknac palcem bledy lub niepowodzenia teamu.
Zachowajmy sie jak za...ista scena na polski parlament.
PEACE!!!! Tu chodzi o reprezentacje was graczy, a nie spelnianie jakis wlasnych ambicji.
Ps.
Mad z calym szacunkiem ale skoro twierdzisz ze moj brat jest najlepszym kandydatem na to stanowisko, to dowodzi tylko jakim jestes lolem i jakie naprawde masz pojecie o et. Dlatego nie dziw sie ze pozniej wszyscy maja z Ciebie beke.
W koncu ja z nim mieszkam i wiem cos...
Proser ja niemoge jakie przemówienie

:P:P:P:P:P dobra dobra to moze tak niech CL POLSKICH kLANÓW wybiorą z pośród siebie przedstawicieli (siebie tez moga) albo do reprezentacji ablo do jakiejs komisi co powołą reprezentacje .
Tylko żeby to nie było na zasadzie układu ....powiexdzmy gosć z poison wybierze se goscia z poison albo innych znajomych . Musi to być naturalna selekcja , według umiejętnosci , zgranai , i .....................ŁĄCZA
| QUOTE (Pio @ Oct 12 2003, 10:34 AM) |
| QUOTE (Mad @ Oct 11 2003, 09:00 PM) | kazdy klan mia lpodac swojego wybranca na tl to pio z ic jest dobry |
|
1.w ET nie gram od miesiaca ...
2. nie mam czasu na ET
3. nie mam dobrego lacza
4. praiwe nigdy nie prowadzilem IC jako Tl wiec ten post ze ja na TL to chyba zart
Kapral_Dud
12:42, 12 10 2003
obyśmy dobrze wybrali
Nie wiem Swiety po co takie texty, nikt z IC nigdy nie czul sie poszkodowany. IC zawsze kibicowalo reprezentacji i zyczylo jej jak najlepiej, staralo sie nie komentowac gry i sposobu prowadzenia. My nie czulismy sie poszkodowani ale IC wolalo stac z boku niz sie pchac w brudne rozgrywki przeroznych osob jakie byly w ostatnich 2 NC w RtCW(wiemy jaki byl syf ...). Mengele byl wybierany do reprezentacji i chociaz byl traktowany jak 5 kolo u woza to nigdy nie marudzil i nie narzekal.
Moja taka rada najpierw wybrac kapitana a pozniej sklad, bo teraz sklad jest juz przez pewne osoby wybrany tylko kapitana nie ma ...
A co do tego NC w ET - wiadomo ze najwieksze doswiadczenie maja osoby ktore wczesniej graly w RtCW i wiadomo ze reprezentacja bedzie sie opierac na graczach C4/P/17/IC
| QUOTE (Dajmos @ Oct 11 2003, 10:57 PM) |
Proser ja niemoge jakie przemówienie :P:P:P:P:P dobra dobra to moze tak niech CL POLSKICH kLANÓW wybiorą z pośród siebie przedstawicieli (siebie tez moga) albo do reprezentacji ablo do jakiejs komisi co powołą reprezentacje . Tylko żeby to nie było na zasadzie układu ....powiexdzmy gosć z poison wybierze se goscia z poison albo innych znajomych . Musi to być naturalna selekcja , według umiejętnosci , zgranai , i .....................ŁĄCZA |
madrze prawisz Dajmos. szczegolnie motyw, zeby CL wybierali dowodce... tylko jest maly problem. scena ET za krotko jest na naszych podworkach i za szybko sie zmienia wewnatrz. klany, te, ktore istnieja powyzej tygodnia i graja regularnie mecze, moge policzyc na palcach obu rak. ale, w sumie moze to dobry pomysl, uniknie sie zbednego przedluzania wyborow...
mi chodzi o CL klanów którze juz graja w CB albo innych ladderach . Głównie michodzi o starych wyjadaczy ...IC , poison itp
nie zapomnijcie o kristo z huntera:p przyda sie wam tez:) a na prowadzacego bym wybral wlasnie Angela lub Prospera<---- Mysle ze oni by se z tym poradzili, a mysle tak dlatego ze maja respect u lepszych graczy i siedza w tym dosc dlugo...Takie jest moje Zdanie moze sie myle:p wiec bez krytiki please:]
Jezeli chopdzi o sam skald reprezentacji to wydjae mi sie, ze on juz bardzo dobrze znany. Nie chodzi tu o jakies tajne wybory czy cos, ale o to, ze poprostu sa osoby grajace na tyle dobrze, podchodzace do gry powaznie, majace na nia czas i warunki (fps, ping),a takze niezbedne doswiadczenie i ogranie. chyba niekogo nie zdziwi jezeli pwoiem, ze imo team-Poland bedzie uformowany z graczy P C4 IC + pojedynczych wymiataczy z innych klanow, imo bardzo dobrze. To nie maja byc wybory idola tylko dobor najlepiej nadajacych sie zawodnikow. Jak dla mnie to liczebnosc reprezntantow .pl nie powinna przekraczac 8 osob.
Najprostsze ze sposobów:
* Wybór TL Reprezentacji - Prosper, Angel (w głosowaniu bedą brali tylko CL klanów, które grają już od jakiegoś czasu - znajdzie sie ich conajmniej 10)
* Wybór członków Reprezentacji - CL ww. klanów (czyli tych conajmniej 10 - wyjaśnienie dla matołków

) wybierają ze swoich teamów 2-3 osoby i potem z tych 20-30 osób wybierze się do 15 osób, którzy będą tworzyli reprezentacje. Myślę że dobre rozwiązanie.
Angel faktycznie bylby w tym miejscu najlepszym kandytadem, ale ze wzgledu na brak czasu nie jest w stanie okreslic okreslic swoich mozliwosci dotyczacych prowadzenia polteamu, a nawet swej obecnosci na treningach, totez jedynym sensownym kandydatem wydawal mi sie prosper. propozycje moja przyjal i zajelismy sie zbieraniem poparcia, nieco pozniej dobieraniem ewentualnego skladu. wybor ludzi dobiega prawie konca, a sklad sie prawie skrystalizowal. team zostal dobrany pod wzgledem wzajemnego uzupelniania sie, a wyglada nastepujaco
angel/prosper/nkr/rover/tsunami/dimitr/mr.x/ med
janek/tsunami/farsight/dimitr/daniel/ lt
baal/farsight/prosper/ eng
rover/ pf
krizz/ mortar
w sumie osob: 12
CL i TL jest prosper, do taktyk podchodzimy w sposob 100% demokratyczny. ustalaniem meczy i terminow spotkan zajmuje sie ja. wszelkie uwagi mile widziane.
jezeli ktos uwaza, ze zna gracza lepszego od ktoregos z umieszczonych w reprezentacji lub sam jest lepszy niech da znac prosperowi, od tej pory on zajmuje sie dobieraniem skladu.
buziaczki misie kolorowe.
Jak można w pożadny sposób dyskutować na temat reprezentacji pokazuje
http://csl.quake2.org/viewtopic.php?t=147&...93f15f76ffa574d - czyli wybór polskiej reprezentacji RTCW.
Wygląda na to że w ET zabrakło takiej dyskusji a za to mamy różne kabarety wzajemne złośliwe komentarze itp.
FarSight
8:45, 14 10 2003
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ Oct 14 2003, 02:00 AM) |
Jak można w pożadny sposób dyskutować na temat reprezentacji pokazuje http://csl.quake2.org/viewtopic.php?t=147&...93f15f76ffa574d - czyli wybór polskiej reprezentacji RTCW.
Wygląda na to że w ET zabrakło takiej dyskusji a za to mamy różne kabarety wzajemne złośliwe komentarze itp. |
Swiety rzeczywiscie jest tam mila i rzeczowa dyskusja .... a wiesz czemu ?? bo all co tam pisza zdaja se sprawe (i dobrze to o nich swiadczy) ze gdyby chciec wybrac best sklad pod wzgledem skilla/teamplaya to po prostu powinien zagrac I sklad FF i eot ... ale w zwiazku z przepisami CB o max 3 graczach z jednego teamu ... ludzie proboja cos sensownego zaproponowac .... i nikt nikogo nie obrzuca blotem i nie p...i glupot .... a wszystko jest podobnie ... i pierwszy post dal Mieteq (u nas Prosper) tylko tam nikt na niego ni wjechal ze co on qrwa se mysli .... i Mieteq zaproponowal jakis sklad i u nas Prosper zaproponowal jakis sklad tylku u nas burdel a w rtcw spokoj (moze nie all w poprzednich edycjach bylo wina Mit0sa ?? -> mala zlosliwosc pod adresem coponiektorych niemoglem sie powstrzymac
) etc etc ...... im wiecej osob tym wiekszy burdel ....
PS. Special thanks to zaprzeproszeniem ciolkow ktorym jakby sie nie powiedzialo ze jest NC to by go poprostu przegapili bo tak sie qrwa za...iscie interesuja CB ale jak jush im ktos powiedzial to dra ryje jacy to oni wazni, pominienc i jakie maja wspaniale idee ..... tak Usagii to do Ciebie miedzy innymi ..... post na CB o NC byl 07.10.2003 ... burdel sie zaczal po poscie prospera 11.10.2003 a wlasciwie dopiero 12.10.2003 w niedziele kiedy 14.10.2003 o 0.00 minal czas zgloszen ..... wiec qrwa stfu imo .....
Sklad wybrany, niektorzy mowili tu o pelnej demokracji ze cala scena powinna wybierac sklad - im wiecej osob tym wiecej pomyslow i klotni i jeszcze wyszedl by zonk jak z Samoobrona w polskim sejmie - czy tego chcecie ?
Co do TL jak niektorzy sie burza niech dadza lepsza propozycje, na czlowieka ktory znajdzie poparcie wiekszosci klanow, bo marudzic i narzekac jest latwo a sie nie pomoze nic w tworzeniu.
Ze swojej strony mam nadzieje ze ten team w przeciwinstwie do poprzednich bedzie stanowil monolit i prawdziwa druzyne a nie zlepek klocacych sie gwiazdek- " jeden za wszystkich. wszyscy za jednego" - w przeciwienstwie do poprzednich 2 NC w RtCW, gdzie czesc osob wiecej sie klocila i chciala komus do...ac niz grac.
Tylko kilka dni nieobecności, a tu prosze, jaka niespodzianka. Reprezentacja!

Ponieważ jednak z dyskusji można odnieść wrażenie, że nie robimy jako nacja nic konkretnego oprócz trenowania do perfekcji kłótni, a powiedzenie że gdzie dwóch naszych tam trzy zdania nie jest całkiem pozbawione sensu, chciałbym dodać przysłowiowe swoje trzy grosze. Mianowicie jakakolwiek reprezentacja by nie powstała ma moje pełne poparcie. Oby powstała jak najsilniejsza. I chyba jest dużo więcej osób, które czytają to forum i są podobnego zdania. Cieszę się że w ogóle jakąś reprezentację będziemy mieli. A nie jest to żadna wazelina, bo sam do składu aspiracji nie mam. Z niecierpliwością oczekuję pierwszych meczy i oczywiście wygranych. A tak w ogóle słyszał ktoś jakieś wieści o ETTV lub czymkolwiek o działaniu WolfTV lub GTV? Fajnie byłoby na żywo pokibicować. Na przykład na mecze repa w Q3 przychodziło na polski serwer GTV ponad 200 osób, jak się admini CB o tym dowiedzieli, to im szczeny opadły. A ze względu na ciągle rosnącą popularność ET można by spodziewać się dużo więcej kibiców.
Przy dyskusji o reprezentacji RTCW jest pelna kultura bo tam zostalo malo ludzi, ktorzy sa wierni RTCW i niema tam zadnych noobow czy warzywek co sie chca klocic. Jest tak malo ludzi, ze niema o co sie sprzeczac. To pokazuje, ze im wiecej ludzi wybiera reprezentacje tym wiecej nieporozumien i klotni.
jednak zpomnieliscie o Hunter ;p
Prosper
14:41, 14 10 2003
Nie zapomnielismy bo rozmawialem z kristo na prv o poparciu huntersow dla mnie.
| QUOTE (Afgan @ Oct 14 2003, 10:10 AM) |
| Przy dyskusji o reprezentacji RTCW jest pelna kultura bo tam zostalo malo ludzi, ktorzy sa wierni RTCW i niema tam zadnych noobow czy warzywek co sie chca klocic. Jest tak malo ludzi, ze niema o co sie sprzeczac. To pokazuje, ze im wiecej ludzi wybiera reprezentacje tym wiecej nieporozumien i klotni. |
Affirmative!:D
yes prosper, ale jakies powolanie ktos z hunter dostanie

Pozdrowienia all
Hejka : co do 1 unit to szkoda ,ze zabraklo Ashiego w nim bo naprawde dobrze i teamowo gra no ale moze jeszcze cos sie zmieni.
Powodzenia Prosper bo widze po tej dyskusji ,ze latwo nie bedzie

Pozdro
ss|KuBeK
8:26, 16 10 2003
Imo zabraklo paru ludzi wedlug mnie:/ na stronie Gdzie Niedziowiedz?? Gddzie reszta ??

Gdzie KubeK

No gdzie???
Barbapapa
8:33, 16 10 2003
| QUOTE (rover @ Oct 13 2003, 10:38 PM) |
.. totez jedynym sensownym kandydatem wydawal mi sie prosper. propozycje moja przyjal i zajelismy sie zbieraniem poparcia, nieco pozniej dobieraniem ewentualnego skladu. ....
|
No offence - ale kto Ty jestes?, czy kims takim jak nasz Guru - Swiety!! (nie sadze).
pozdrawiam!!
Ps. Reprezentacja podoba mi sie , zycze jej aby odnosila sukcesy!!!
| QUOTE (Barbapapa @ Oct 16 2003, 06:33 AM) |
| czy kims takim jak nasz Guru - Swiety!! |
;O
Swiety od dzis masz grac z nickiem LuZzz|Guru!:D
| QUOTE |
| No offence - ale kto Ty jestes?, czy kims takim jak nasz Guru - Swiety!! |
bylem z waszym Swietym guru, w jednym klanie w rtcw przez rok, jezeli o to Ci chodzilo. a tak to jestem zwykla szara myszka rotfl
| QUOTE (rover @ Oct 19 2003, 10:49 AM) |
bylem z waszym Swietym guru, w jednym klanie w rtcw przez rok, jezeli o to Ci chodzilo. a tak to jestem zwykla szara myszka rotfl |
Nie kozacz, kazdy byl >=)
czy sa dobrzy to wiadomo, wazne żeby dali rade powodzenia!

osobiście biore udział w tym wszystkim czyli ET i uważam że reprezentacja i CL jest w deche ! nie rozumiem głosów zazdrości ze strony innych klanów! żołnierze przecież chodzi o reprezentacje, a jak na razie sa to najlepsi! z mojej strony i myślę że ze strony całego klanu WoW życzę powodzenia i przybijam piątkę!!!lol
edited by rover 20.10.2003
Majcok(12)
18:48, 20 10 2003
Sklad jest ok, sami ograni, mający warunki do grania, i bardzo dobrze grajacy zawodnicy sa reprezie, wiec licze na final. Dobrze sie zgraja i sa niepokonani, hehe.
PS.Czy stronka TemaPoland jest juz zrobiona, i czy wogule sie ktos za nia wziął???
Pzdr
falubaz
21:09, 21 10 2003
Wiecie co wam powiem?Po co te wszystkie nienawisci

trzeba sie wyluzowac a nie robic afery. reprezentacja kadrowo zapowiada sie wysmienicie z teog co mozna wydedukowac wiec trenujcie i burakow typu <wrrrrr> olac cieplym moczem. Powodzenia dla calej reprezentacji od _]|[_FALUBAZ -a
nemroth
21:48, 21 10 2003
No nie wiem czy maja np Tsun i Dimitr mieszkam z nimi w miescie i wszystcy mamy neo
ale ostatnio tylko u nas w miescie sie cos zaczelo ...ac i sie nie da grac
nemroth
21:52, 21 10 2003
a na takie warunki do gry to ja leje cieplym mocze

jak to kolega ujol
W polsce reprezentacja chyba nigdy nie obejdzie się bez jakiegos smrodu... zawsze ktos do czegos sie przyczepi, wlasnie przeczytalam all posty na temat NC i chyba zaczynam sie cieszyc ze praca zjada mi tyle czasu... no nic zobaczymy jak bedzie...
whatever
17:51, 6 11 2003
Bedzie jak zawsze Angel (obym nie wykrakal). Z drugiej strony, sklad jest swietny, TL ma leb na karku... trzymam kciuki i obiecuje zawziecie kibicowac.
EmbeZZlemEnt
13:51, 7 11 2003
Angel zawsze ktos bulkal co do skladu reprezentacji, nie ma tak zeby wszystkim sie podobalo, bo to niemozliwe.
Wasza grupa wyglada w miare sympatycznie i z skandynawami moze byc problem, wiec jesli z finami sie nie uda [a bedzie ciezko] to wyadujecie na drugim mijescu. Reszta ekipy [ruscy, belgowie] nie powinni stanowaic wiekszych problemow, ale mimo wszystko nazlezy zagrac na maksymalnym mozliwym plapie :]
Calej ekipie POL team'u zycze GL&HF
Rosyjska reprezentacja faktycznie nie powinna stanowic problemu poniewaz 1/2 reprezentacji Rosji to gracze z T34, a dywizja T34 w ET nie prezentuje nic nadzwyczajnego. Natomiast nie doceniasz reprezentacji Belgii, jest tam duzo klanow. Nie ma jednego czołowego klanu z "wymiataczami" ale w wielu klanach jest duzo dobrych graczy i z dobrym teamplay'em moga byc niebezpieczni.
EmbeZZlemEnt
21:39, 8 11 2003
Jasne, ze tak tylko problem w tym ze sa oni rozrzuceni po kilku klanach i raczje nie sa zlepkiem cos ala ce4+pojzony=POl team. Maja mniej czasu na dogranie sie niz wy, bo u nas wystawia sie po 2 graczy z klanu, a ci najlepsi rotuja tylko po tych najsilnijeszych klanach wiec tak czy siak mniej wiecje sie znaja. Na dluzsza mete sytuacja z RTCW Nations raczej sie nie powtorzy bo na duzych pingach da sie jeszcze grac. Moze tym razem bedzie lepiej tym bardziej ze wiekszosc graczy jedzie juz na ne0+
Heja. Napiszcie, co w koncu uzgodniono w sprawie naszej reprezentacji. Fakty pliz. Thx
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.