falubaz
16:47, 26 11 2004
lekki zastoj wiec moze mala afere.
po prostu czytac:
tak na maly wstep:
| CYTAT |
zasrane lamy z rc , wiedzialem ze nie bada chcieli potwierdzic wyniku podobnie jak p!#@y z nucleus , co za @#!e z was sa przegraliscie i boicie sie , smiecie z was jak z nucleusa , tak slabego klanu dawno nie widzielismy demka wylemy do admina moze on cos na takich gnojkow poradzi By tomex (Nietykalni) 25 November 2004 |
| KOD |
Zwiazku z tym ze nie gram nigdzie, a tym bardziej z zadnego z w/w klanow, prosze o flejm. [SIZE=7][COLOR=red]Moim celem nie jest zbesztanie zadnego z w/w klanow, a ogolnej rozmowy na dosc ciekawa sytuacje[/COLOR][/SIZE] Nie jestem tez zadnym wyslannikiem ktoregos klanu, a chce jedynie ciekawej dyskusji na temat jednego z tych klanow.
|
Let`s the fight begin!
tranx-san
17:23, 26 11 2004
poniewaz wypowiadalem sie juz w commentsach na cb w tej sprawie, tutaj bede uzywal mniej ostrego jezyka, poniewaz szanuje to forum.
Ktos powinien zrobic porzadek z UVM :<
ch.uj z fejkami, ale ten klan przegina ostatnio... nabijac sobie puntky na cb :U
niech jakis leet pl klan ich wyzwie i im wpier.doli... moze bedzie spokoj... ale zapewne zabunkruja sie jak to zwykle bywa w takich zabawnych sytuacjach ;[
pozdrawiam wszystkich tych, ktorzy sa po mjej stronie :<
btw falub.. i tak pewno ci swiety topica skasuje XDDD
Dzizas jak ja juz dawno sie tak nie smialem hehe. Ale tak na powaznie - ten John Rambo jest naprawde ograniczony bez wzgledu na wiek. Prosze nie kasujcie tego to moze jeszcze cos ciekawego ktos wniesie
piekne slowa prawisz tranx, ale chyba nie tedy droga. po co ma ktos z nimi grac? po prostu NIE grac... przemina z wiatrem... jeszcze za czasow DOW mowilem, ze trzeba ich wyeliminowac ze sceny. jak widac mialem racje. szkoda, ze takie przewalki wpasc moga tylko polacy... no i moze jeszcze klany z izraela

polakom gratulujemy uvm
Coz,ten John Rambo to ksiazkowy przyklad zakompleksionego trzynastolatka ,ktory chce sie wyzyc gdyz wie ze nikt nic mu nie zrobi.Nawet u pospolitych dresow ode mnie spod monopolowego (pzdr) widze wiekszy iloraz inteligencji.To ,ze u nich ktos tam kiedys czitowal,ze polowa ich klanu to fejki wiadomo nie od dzis.Wiekszosc osob nie chce odrzucac wyzwan,ale ludzie - (słowo na p)cie te punkty i tak kazdy wie jak gra a te punkty sa wlasnie dla takich osob jak John zeby sie dowartosciowac.Do calego klanu UVM nic nie mam,ale uwazam ze wypadaloby usunac pare osob z tegoz klanu zwiekszajac tym samym srednia IQ i wieku zarazem.
Mnie to wszystko wyłącznie zniesmaczyło i tyle. Wypraszam sobie również porównywanie kogokolwiek pokroju Rambo do 13-latków, bo ich tym obrażacie (13-latków). Wiek nie ma nic do rzeczy, to kwestia poziomu danej osoby. A najbardziej żenujący jest niestety poziom tego flama - nic, absolutnie nic oryginalnego, potworna powtarzalność, zero pomysłów! I ma to kogokolwiek rozbawić albo dotknąć? Jedyny text który mnie naprawdę rozbawił napisał R4ID3N:
| CYTAT |
| Thoro cos Ty zrobil :{. Biedny Johnny <chlip><chlip> dopiero za pare dni odpowie zanim doczyta do konca i zrozumie o co chodzi ;{. Zabrales nam Johnego :{{ stfu :{{ Johny come back ;< nie sluchaj go ;{ |
A co do całego klanu UVM to pewnie, że nie powinno oceniać się wszystkich tak samo jak pojedyncze ludzkie (?) egzemplarze, ale one niestety wystawiają takie a nie inne świadectwo całemu klanowi.
Estaloth
22:08, 26 11 2004
blame uvm? :C
Bardzo dobry topik. Może nie zabardzo nadaje się na forum scena klanowa (bo zaisntiała sytuacja w moim pojęciu sceny klanowej do niej nie pasuje) a bardziej na forum Flame-wars, śmietnik lub Vegetables forum.
Afera - tego daaawno na forum nie było a tak dzieje się coś ciekawego. Szkoda że nie dotyczy to top-klanów tylko jakiś klanów z dupy ale w sumie lepszy rydz niż nic.
Dobrze że w commentsach te wszystkie z!@#y piszą po polsku (na CB commentsy powinno się pisać po angielsku) - przynajmniej nie bedziemy się wstydzić przed innymi narodami.
Nie od dzisiaj wiadomo że warzywa najbardziej jarają się ladderem i na samą myśl że zdobędą kilka punktów (nieważne w jaki sposó

już się spuszczają.
O klasie klanu decydują wyniki w cupach (open czy euro) ligach (warleagues) i innych meczach z dobrymi klanami.
hmmm.
Moje osobiste zdanie:
Napewno nie zalozylbym teo topicu gdyby nie kilka poprzednich afer z DoW czy tez UVM, a teraz dochodzi /n/.
Bo tu sie przedewszytkim rozchodzi o znowu te same osoby, a sa nimi DZONY RAMBO aka Tomex (?) i G.J. aka nalocik(dobrze pisze?). Imo zachowanie tego klonu jest doslownie karygodne.
WOLFszLAGIER ogladales ettv z cw

z TNT? jezeli tak to wiesz, czemu jeszcze bardziej mozna byc wk#!@iony.
Moze byly jakies afery typu czity, czy inne zonki, ale dopiero teraz wychodzi sloma z butow scenie et(teraz buracka, wczesniej [tutaj inny "komplement"]).
A tymbardziej ze DoW wiadomo czit rulez i to od dawna....
Przeciez te wyzwiska przechodza wszelkie granice.
Tak jak napisal Kermit (chyba, bo niepamietam), wyzywanie od matki jest przesada, nawet nie uznawana na woflpl gdzie sie po prostu placi life-time banem.
Nie od dzisiaj UVM probuje cos udowodnic, a po raz 3 udowadniaja ze sa kompletnie z!@#anym clonem.
I tu wlasnie powstaje pytanie. Czy z!@#anym, czy warzywnym, bo imo kompletnie sku rwi alym, na ktore nie ma kategori, wiec jak narazie rozmowa jest na jakim takim poziomie, dlatego proponuje zostawic w scenie klan(hcuj)owej.
Pozdro
tranx-san
3:50, 27 11 2004
eee powiem wam ze ja np caly ten flejm na cb traktuje bardziej funowo... moge sobie ulzyc po ciezkim dniu i najechac na johnego rambo, ktorego zreszta nie znam... nie mialem nic kiedys do uvm, ale ich poziom, znaczy glownie poziom johnego i gj mnie przeraza...
co do wyzywania matek... to w sumie lekka przesada... czasami sie zdarzy ze ktos napisze na ircu twoja stara, ale w zyciu nie ublizylbym matce nawet najgorszego z!@#a scenowego.. moglbym jedynie jej wspolczuc.
Tak naprawde kazdy kto ma net, z odleglosci jest wielki. Spotkanie z rzeczywistoscia dla coniektorych osob jest ciezkie, dlatego wyzywaja sie np w commentsach.
Nie kumam jednego.. co za filozofia sie przynac do tego ze sie fejczy w innym klanie ? czy tez robi sie inny zdupy klan ktory sobie tam jakos gra... Nie wiem czy UVM polecialo napunkty czy nie, jestem jedynie pewien ze kilku nietykalnych to uvm, logi nie klamia...
Malo to razy sie zdarzalo ze ja komus fejczylem.. ze ktos fejczyl w moim klanie.. przeciez et to zabawa.. nie ma w pl prawdziwego pro-gamingu, nie walczy sie o zlote kalesony, tylko gra sie dla funu... co to k#!@a za fun grac z kims i wrzucac komus jednoczesnie.. rozumiem wrzuty czysto ironiczne, od gejow itp ale zeby matki komus jechac ? Matka to swietosc

Zamiast robic zdupy afery UVM powinno sie przyznac, wtedy by mieli swoj honor, ktory teraz stracili... tak naprawde cala polska scena et sie z nich smieje... inaczej mowiac.. sr.a na nich... od dawna juz.
nie powinno sie oceniac calego klanu po zachowaniu jednostek, ale niestety tak sie robi... z drugiej strony jezeli reszta graczy z uvm miala by cos przeciwko johnemy i gj powinni jakos sprawe lagodzic... sam mam dobrego znajomego w uvm, gral ze mna w klanie rok, szanuje go nadal jednak uwazam ze zle zrobil idac tam.
Idea ladderow zawsze bedzie zdupy... malo jest klanow ktore nie zwracaja uwagi na punkty.. ja przynajmniej moge powiedziec tyle ze raz bedac wysoko w ladderze po kilku meczach ze slabiakami, zagralismy kilka meczy m.in z C$, IC i poison.. czy patrzylem wtedy na punkty ? nie.. bo po co...
Za duzo ludzie przejmujecie sie tymi punktami psujac czesto zabawe innym. Wyzwac w cb pl coniektore klany to jest sukces... polska narod bunkrownikow...
ymma napisala dobrze.. poziomu johnego i spolki nie mozna porownywac do zachowania 13 latkow.. znam kilku 13 latkw ktorzy sa bardziej odpowiedzialni niz niektorzy "dorosli". Ja jedynie moge stwierdzic ze ich teksty sa zenujace.. nic wiecej... moje teksty niektore tez nie sa na wysokim poziomie, ale czasem trzeba sie zachowac jak wiesniak.. odreagowac.. ale to co oni pisza przechodzi ludzkie pojecie...
Jedyne wyjscie z tej sytuacji to:
- albo olac UVM i /n/ i zostawic ich w spokoju.. poprostu z nimi nie grac po czym przejda w stan hibernacji (bojkot - pomysl elda)
- albo skasowac wp!#@u z clanbase za kare za nabijanie punktow...
ciekawe czy ktos z szanownego cb sie tym wogole zajmie... przydala by sie twarda reka jakiegos co sup.
Ogolnie ladder pl ssie, niektore klany nie graja juz tam zeby unikac takich wlasnie zenujacych sytuacji.. co ja popieram.. zawsze jest ten cb oc, teraz jakies PGA, jakas liga pifpaf + elitarna jak wg mnie liga warleagues, ktorej jestem zwolennikiem...
Zrobmy z cb pl ladder dla warzyw niech sie tam ogrywaja.. a nawet uvm niech sobie bedzie tam pierwsze... bo kto jest najlepszy o tym decyduja wyniki a nie jakies zdupy punkty na chorych zasadach...
pzdr
coz, powtarzalem to juz setki razy, powtorze raz jeszcze. przez dobre 10 miesiecy nie gralismy w tym pieprzonym ladderze i bylo naprawde swietnie. OC czy euro CB, to calkiem inna kulturka. czy dostawalismy lomot od engine czy wygrywalismy z kims - zawsze atmosfera byla przyjemna i kolezenska. raz mielismy tylko spiecie z izraelskim klanem, co zreszta skonczylo sie przyznaniem nam pktow. wrocilismy do znienawidzonego CB PL, bo nagle sklad nam sie tak rozrosl, ze chlopaki chcieli grac tez w PL, aby trenowac drugi sklad. szybko okazalo sie, ze nikomu nie chce sie tak naprawde grac i powinnismy sie znowu zahibernowac. tyle tylko, ze przyszlo wyzwanie od uvm, znaczy n... ale o tym dowiedzielismy sie 3 minuty przed meczykiem

dobrze chociaz, ze Sub wyklocil sie, aby grac u nas, a nie na Toya, gdzie oczywiscie chcieli grac
najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to, ze nawet nie mamy w tym smiesznym CB PL admina, ktory zna realia tej pseudosceny i mowi po polsku.
TgcRap4
12:09, 27 11 2004
Drabinki cb ssa pisiora i wachaja jaja? Bo niby o co w nich chodzi? Nabijac sobie pkt na nubach i unikac walk z uberskillami ? Polowa klanow (nie tylko polskich) tak robi, w polskie, europejskiej i wszystkich innych drabinkach. Jestem za usunieciem tego problemu, usuwajac drabinki a zostawiajac jedynie oc,ec,nc itp.
taki flejm jest only 4 fun i nic wiecej :C jezeli ktos bieze te teksty na powaznie to n/c. Mozna sobie powylewac z ludzi bo to lepsze niz kabaret i tyle >:C
GroundZero^dF
21:13, 27 11 2004
btw.
Stronka Nietykalnych

W dziale zdjęcia jak się dobrze przyjżeć widać tomexa i naocika
Bastard PL
3:02, 28 11 2004
sry ale to jest to strona klanowa??? imo ostatno popularne n/c :|
LOL Dołączył: 11-10-2003
To juz ponad rok

a moj 2 post xD mmm :C
R4!D3N nabijasz posty z dupska ! prostestuje przeciwko nabijaniu postow ktorych tresc nic nie wnosi do tematu , z drugiej strony do tegoż tematu moj post też nic nie wnosi

ale skoro wypowiedz R4!D3N`a zawiera sie w tym temacie to moj post jest jak najbardziej na temat , no i tyle ide do domu bo siedze 7,5h w robocie

! , chcialem pozdrowic wszystkich graczy sceny ET
IDLE #PYTO DO k#!@Y MACI BO BAN NA KUNTETA OMGYHXBYEKK NARA NARA TWOJA STARA > ALL
Wyedytuje ten zeby nie bylo ze posty nabijam bo mam az 3

O gg Termit widze ze sie niezle podnieciles ze 2 posta napisalem n/c .... ,
| CYTAT |
| pisany capsem swiadczy tylko i wylacznie o twoim poziomie gry tzn lame caps - lame nick - lame gra |
lol widac ze nie mamy o czym rozmawiac ...
R4!D3N niestety nie mogem znalezc z tobom jenzyka azebys zrozumial ze nie piszesz na temat

, ale skoro piszesz o neo to uratujem twojego posta piszonc ze mam chello i podobno zaczyna ssac nabial

odkont zwiekszyli transfery , siedze w robocie juz prawie 8 godzine i zauwazam nieskromnie ze o tej porze powstaja moje najlepsze posty z duzom dawkom moralizatorskiego humoru w pieknie stylistycznie ulozonych zdaniach ktore som rowniez zlozone i osamotnione spowodu braku okropkowania , wiec napisalem jedno zdanie dla malo spostrzegawczych gdyby tego faktu nie zauwazyli , skrzentnie stosujonc znaki interpunkcyjne w postaci przeciwnkow uniknalem okropkowania a co za tym idzie nubowskiego uzywania capsa ropoczynajac nowe zdanie , tu rowniez pragne zauwazyc ze twoj nick pisany capsem swiadczy tylko i wylacznie o twoim poziomie gry tzn lame caps - lame nick - lame gra

:D:D:D ałwiderzejen
Jezeli stanac w obronie Raidena to ty Termit tez neinapisales na temat ale (slowo na s)ac na to.
A co do Tematu Nietyklanych aka UVM aka DOW to krótka piłka z mojej strony "Ban na kazdy lider + ewentulanie calkowity ignor na scenie pl". Moze za ostro ale raz im sie upiekło gdy czitowali flejm zostal zapomniany, ale to co teraz robia to jednak zasluguje na taka kare.
btw. DOW aka UVM aka Nietyklani > ALL
eot
Uvm rox nieodziś to wiadomo

Poziom wypowiedzi, fejki, jakieś tam inne większe mniejesze afery, już nawet pomijam to że chcą pokazać wszystkim na siłe jacy są pro*. A jeśli nawet zostaliby wyrzuceni z laddera to co? zachwile pojawi się jakiś inny "nietykalny klan"

Mówie tu o osobach, które reprezentują klan no niestety przez to cała reszta nie wygląda za dobrze w oczach innych. Z dwóch sposób podanych tu wcześniej lepiej jest po prostu dać spokój zmądrzeją? pewnie nie, znudzi im się? hmmm
*przypis red(a). pro - są w tym naprawde nieźli i utrzymują się z grania sprawdź w "vegatables&fruits" s.77 pod hasłem>uvm
(poniższa wypowiedz została napisana hmm no bo tak, ma charakter ciut ironiczny i nie oddaje pewnie nastrojów wszystkich eskmiosów w amazonskiej dżungli, cóż niezadowlisz wszystkich)
pozdro all i dla chłopaków z uvm którym od życia też coś się przecież należy
eot
posty TERMITA ownujom !!!
Odwalcie sie od Termita bo bedom bany na boŁarda.
| CYTAT |
| Wyedytuje ten zeby nie bylo ze posty nabijam bo mam az 3 O gg Termit widze ze sie niezle podnieciles ze 2 posta napisalem n/c .... , |
R4!D3N, R4!D3N,R4!D3N,R4!D3N, MEN,MEN,MEN,MEN coby ci sie z manem nie mylilo , ty chyba myslisz ze jestes
Nietykalny

, wedlug mnie nazlezy ci sie conajmniej ostrzezenie od administratora borda jak nie lajf ban

, swojom postawom udowadniasz tylko ze chcesz byc widzianym jako pro tzn masz wszystko gdzies i nie wazne czy piszesz na temat czy nie, twoj tupet i cyniczna bezczelnosc

sprawia ze w twoim przekonaniu piszac (słowo na p)y w powaznym topiku sprawiasz komus przyjemnosc , ba widze nawet ze uwazasz ze cierpnie mi skora na nabiale

! , myslisz ze jak jestes wielki pro to mozesz po mnie jezdzic jak po kobyle ? , wielcy panowie pro piszacy na etepelniaku myslom ze im wszystko wolno , pisac nie na temat i obrazajonc innych uzytkownikow tego zacnego forum prowadzonego przez odpowiedzialnych ludzi cieszacych sie autorytetem wsrod wielu graczy np Swienty , wlasnie przez takich pro jak ty R4!D3N scena upada i odechciewa sie grac , mlodziez zamiast siedziec przy kompach i grac w ET pali ziola , zlopie piwsko i puszcza sie z ulicznicami
eot
No no ladnie mi pojechales Termit :* ale i tak jestes moim czekoladowym pysiem :DDDDDDDD No wypije za Twoje zdrowie :> XDDDDD a tak btw. jestes c@#! ;f
heh i od tego czegos zaczynaja sie flejm wars

. Nie ma to jak kulturalna wymiana pogladow z odpowiednim zakonczeniem

pozdr0
btw. wrócmy do tematu
Termit pro, Rajden nie pro.
blacktyger
22:37, 3 12 2004
raiden i termi bynajmniej nie pr0 za to topic a i owszem.
btw nigdy DoW nie lubiłem ze względu na to że był tam runos (odległe czasy) i ta wrodzona antypatia przeniosła się na Uvm, tyle że jest tam mój kochanek Zimek dla niego całuski :***, zresztą po newsie było widać że jako jeden z nieliczny z tego klanu, ma wysoka kulture osobista i chce z gry czerpac radosc, nie flejmy ...
btw. idle #tychy.et
hyhy zimek gral vs ss w oficjalach w klanach : stars team , uvm , nietykalni posiadamy loga z serwera

, lubie gadki kto kogo lubi a kogo nie to jest pro

(kropka)
Ja lubie male delikatne blondyneczki

, takie jak pani w krakowskim hipermarkecie co mnie szukala mikroskopa na mikolaja dla mojej siostrzenicy co mym oczkiem w glowie jest raczej

! (kropka)
Lunete znalazlem sam

! , super sprzecik jak bylem maly tego nie bylo

(kropka)
Mnie wkurza 3/4 sceny , (słowo na p)enie o swoim mega skillu , spamowanie medow ktorzy na ffa pojechali fo z 20hp pozostalymi mu po wyjsciu ze swojego respa gdyz nie dosc wystarczajaco szybko obdzielil swych narwanych medykow ammo i musieli poza spamem przypomniec mu plecszutami ze majom tylko 30kulek

, i tak polowa z nich wystrzeli 1/3 magazynku przed smierciom (kropka)
Wk#!@iaja mnie tkz gwiazdy z lepszych klanow ktore na ffa maja zawsze racje, pozdro mrozu co zostal przezmnie zabity biegajac w przebraniu covertem miedzy paroma wrogami , wnerwiaja mnie p@!@nty grajace medami i klujace ziemie strzykawkami jesi wogole maja ochote kogos podniesc, smieszy mnie gra parobasow gdzie w teamie jest 7medow i ja fo , od poczatku mapy jeden wielki !@#any spam " i need ammo " , podsumowanie statow na koniec i jaranie sie warzyw ze maja ratio ponad 1 a dg/dr 0.5

(kropka)
I tym sposobem nawiazalem do poprzedniego posta co lubie a czego nie
no raczej owned
i kropka :|
no ale medy i ich i need ammo + super bind :field zapodaj ammo razy 3 po spawnie jest naprawde wqrwiajace
zobaczcie poza tym na cb jak tam jest afera to jaki jest screen:
http://www.clanbase.com/img.php?url=www.ra...ohnyweloveu.jpgxDDDDD
Termit rozumiem twojom frustracjom związanom z grom na FFA i aspektom fops vs med w ET na FFA. Ale to nie ludzie tu są z!@#ani tylko sama gra, gdzie med rzuca sobie apteczki szybciej pod nogi niż dostaje obrażenia. I poźniej może ma nawet więcej fragów niż deathów ale stosunek DR do DG jak 5:1 a fraga zdobywa na raty uprzednio z 10 razy s-(słowo na p)jąc aby podpakowaćsię apteczkami do 140 hp (bo już miał mało hp a jak wiadomo w ET duel trwa conajmniej pół godziny a zabicie przeciwnika godzinę - dlatego zawsze jest możliwość s(słowo na p)enia gdzieś).
Już nie mówiąć że taki med idzie zawsze przodem bo przecież jak zginie to podniesie go inżynier lub fops idący za nim.
A mając do wyboru podniesienie 5 kolegów z teamu i 1 przeciwnika gdzieś daleko najpierw biegnie i strzela do tego przeciwnika po czym ginie.
I niestety ktoś kto nie grał medem w RTCW to z reguły ma nikłe pojęcie jak trzeba grać medem w ET.
Natomiast co do medyków którzy próbują dżgać igłą przez pół godziny. to oni przynajmniej próbują cos zrobić pożytecznego. A to że im sięnie udaje no coż może nie każdy ma talent skill, może ktoś jest paralitykiem i ma powyginane ręce.
Braki w skillu można wybaczyć braki w myśleniu nie.
Ponieważ ma to podwójne nieszczęście że pogrywam czasami w ET (jedno) i tylko na FFA (drugie) to już zdążyłem się przyzwyczaić że FFA to FFA więc twoja frustracja na FFA nic nie zmieni, tym bardziej że ta scena klanowa też zbyt bardzo od FFA nie odbiega.
A tak wogóle Termit to dobrze że coś piszesz bo chociaż twoje posty są całkowicie off-topik to bardzo przyjemnie je się czyta na tym ostatnio smutnym jak p!#@a boardzie, gdzie jedynie nowe posty w przeważające większości piszą nooby i warzywa. Np twoja historia z zakupem mikroskopu naprawdę mnie urzekła i wole przeczytać taki post niż np 50 kolejnych na temat z jakim celownikiem gracie albo 100 kolejnych z raczej nieśmiesznymi wtopami na FFA.
Wracając do tematu topiku. Ponieważ aktualnie scena ET w PL obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg a zwłaszcza II III i IV ligowe klany (czyli 99% klanów w PL) to nie miałem przyjemności zetknąć się z UVM. nie zaznałem od nich żadnego bólu ani im nie wyrządziłem.
Ale DOW czyli protoplasta UVM to jak wiadomo klan gdzie 110 % członków jeśli nawet nie było na liście ACA to miało tym podobne "problemy". A teraz dochodzą jeszcze Nietykalni i sporo flame-wars na temat UVM co powoduje że UVM jest obecnie chyba klanem z najbardziej z!@#aną opinią na pseudo-scenie ET PL.
GG. Na ich miejscu przerzuciłbym się na scene warcab lub tetrisa bo tam pewnie nie mają tak z!@#anej opini.
Święty jesteś za!@#isty XDDDDDDDDDDDD
Kocham wszystkie twoje posty ;]
FarSight
19:35, 6 12 2004
| CYTAT (Swiety @ 15:38, 6 12 2004) |
| Wracając do tematu topiku. Ponieważ aktualnie scena ET w PL obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg a zwłaszcza II III i IV ligowe klany (czyli 99% klanów w PL) to nie miałem przyjemności zetknąć się z UVM. nie zaznałem od nich żadnego bólu ani im nie wyrządziłem. |
w PL sa 4 moze 5 normalnych klanow a reszta to lolandia jakas ...
blacktyger
20:13, 6 12 2004
termit mnie obraża i kropka (słownie kropka)
lepiej pisać kogo się lubi (lub nie), niż nic nie pisać, wyznając tą zasade można w życiu dojśc do wielu ciekawych rzeczy ....
btw. Święty podoba Ci się slowo "FFA" ?? uzyles go dosc hmm "duzo razy" zastap to poprostu "warzywniakiem" (czyli po imieniu, bo servery na których grają takie osobniki jak ja to warzywniaki), ffa jest za ynteligentne i można nie skumać - a lepiej być zrozumianym
"Lepiej siedzieć cicho i udawać idiote, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" - jak to jest że nigdy się do tego nie stosuje ?
| CYTAT (FarSight @ 17:35, 6 12 2004) |
| w PL sa 4 moze 5 normalnych klanow a reszta to lolandia jakas ... |
Litościwie nie chcesz powiedzieć jakie to klany bo zaraz dziesiątki innych klanów zapytają sie - a my ? a my ? to co ? warzywa ? (po cichutku odpowiem - TAK !!!! ).
Co oczywiście nie zmienia faktu że mniej więcej masz rację (chociaż mniej więcej to np mogą być dwa place w dupie - jeden mniej drugi więcej).
Myśle że tą twoją liczbę można pomnozyć razy 2 a uwzględniająć klany już nie istniejące lub w stanie rozkładu (ale nadal w miarę normalne) to pomnozyć razy liczbę PI.
FarSight
2:42, 13 12 2004
| CYTAT (Swiety @ 21:01, 6 12 2004) |
| Myśle że tą twoją liczbę można pomnozyć razy 2 a uwzględniająć klany już nie istniejące lub w stanie rozkładu (ale nadal w miarę normalne) to pomnozyć razy liczbę PI. |
A jak to sie ma do teori strun ?
Pani nie !!! i jeszcze dlugo, dlugo nie

(sprawdzic czy nie ksiadz Oo )
Rysiek ty im taki numer pod nosem !!

!
To będzie post w typie postu Termita (witaj moja bratnia duszo) czyli całkowicie off-topik z odrobiną flejmu i użalaniem się na ET.
1) Chyba wczoraj jakiś pro-fejk na FFA zaczął na mnie wyrzucać od sk#!@!#ynów itd za to że dostał od zalagowanego lagera kilka razy z miotły. No cóż niektórzy są tak zaje.biści że w swojej zaje.bistości nie mogą w swoim zaje.banym muzku zrozumieć żę ktoś może ich zabić (nawiązanie do poprzedniego postu Termita w którym mówił że niektórzy uważają się że są super mastahami (zazwyczaj tylko na FFA) )
2) Już niedługo bede miał PRO Złącze i nowego PRO Peseta a więć bój sie Termit - znowu bede ownował. Niestety będzie szkoda mi używać tego Złącza i tego kompa na marnotrawienie czasu na grę w ET.
3) Czy wy też zasypiacie podczas oglądania demek ET (i to nawet tych najlepszych klanów ?). Imo lekarze powinni przepisywać oglądanie dem z ET jako środek na bezsenność.
4) Pragnę zakomunikować że powoli to forum c@#! strzela. Napisałem odpowiedni topik na forum priv dla adminów. Ponieważ nie chce was zanudzać statystykami to tylko podam że przez ostatni kwartał najbardziej oglądanym forum był Hyde-Park a Kosz !!! przebił oglądalnością W:ET ogólne.
Czas który dotychczas przeznaczałem na czytanie kasowanie i banowanie waszych wypocin poświęce już niedługo na ownowanie (w nie ET)
Heh pozwolę sobię również na mały off-topic a co mi tam!
Dzięki Ci Święty, za jak zwykle ożywczą dawkę marudzenia i narzekania - bez niej nie czułabym, że jestem w naszym cudownym, zawsze i ze wszystkiego niezadoawolonym kraju. Mówię serio! Porzygałabym się z przesłodzenia jakby tak wszyscy byli dla siebie mili, uprzejmi i we wszystkim widzieli tylko dobre strony! Jest w tej wypowiedzi oczywiście (dla niezbyt rozgarniętych) lekka nutka ironi, ale nie do końca. Coś w tym jest, że dobre marudzenie sprawia jakoś więcej frajdy niż ciągłe ochy i achy nad wszystkim. Marudzenie myślę nie wpływa w istotny sposób na popularność, czy jej brak czegokolwiek. Tak więc narzekanie nie zniechęci nikogo do niczego a jedynie może być elementem mobilizującym do aktywności - bo pomarudzić każdy Polak lubi i jeśli ma okazję to najczęściej ją wykorzysta. Jest to jedyny czynnik, który może podtrzymywać sens istnienia jakiegokolwiek boarda czy forum. Wyrazy zachwytu są tylko sporadycznymi kontrapunktami w swojskiej zalewie narodowogo pesymizmu a szczególnie niezadowolenia ze wszystkiego i zawsze.
Z kolei nuda jest już raczej cechą szerzej występującą w rodzaju ludzkim (wyjąwszy rasę żółtą, co do której nie można przykładać ogólno ludzkiej miary - oni są kosmitami i napromieniowani więc się nie liczą) - najsłodsza, najpiękniejsza, naj naj rzecz jaką tylko można sobie wymarzyć i tak się znudzi - nie ma c@#!a!
no i mamy jeszcze coś takiego jak wyczerpywanie się inwencji. Co do tego nie chce mi się rozpisywać - wiadomo o co chodzi.
Tak więc twoje żale - słodkie marudzenie Święty- jest zdrowe i absolutnie na miejscu. Choć niestety niezbyt oryginalne, ale myślę, że za stary wyga z Ciebie byś na to liczył.
I jeszcze słówko do tych, którzy liczą, że jak pojawi się RTCW2 to coś się zmieni - otóż absolutnie NIE!!!! Nie ma prawa - jest to z natury rzeczy niemożliwe. Dlaczego? Bo jak powiedział pewien stary pryk - nie da rady wejść drugi raz do tej samej rzeki. Połowa z tych co zakochała się w RTCW będzie niezadowolona z RTCW2, bo RTCW2 nie będzie takie samo jak RTCW - co jest absolutnie oczywiste, ale nie wszyscy zdają sobie z tego tak naprawdę sprawę. Połowa z tych, która uwielbia ET będzie narzekała na RTCW2, bo RTCW2 to nie ET - i tu patrz zdanie wyżej.
Tak więc nic oczywiście nie wynika z mojej wypowiedzi, napisałam ją ot tak bo mi się nudzi a i ponarzekać se lekko można.
Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych, znudzonych i całą resztę - czyli paru obcokrajowców .
falubaz
16:31, 13 12 2004
Swiety z neo :{ o nie !:D
A tak poza tym to grajcie w rtcw
| CYTAT (Swiety @ 21:01, 6 12 2004) |
(po cichutku odpowiem - TAK !!!! ).
|
sadzac po liczbe wykrzyknikow to zbyt cichutko ci to nie wyszlo...
tranx-san
7:06, 14 12 2004
allright now loose it aaaaaa
zeszliscie panowie z topicu uvm na topic scena et pl ssie ;[
poniekad zgadzam sie z wami, bo wiekszosc klanow prezentuje poziom zenujacy ( w tym ja i moj klan XDD), ale wszyscy razem tworzymy ta scene, nie wazne czy ktos zaprzecza czy potwierdza.. tkwimi w niej wszyscy.. nawet ty swiety ^^
Odkad jestem na scenie et (niedlugo bedzie 1.5 roku) praktycznie nic sie nie dzialo :/ czasami jakies zdupy flejmy o ch.uj wie co i to koniec. Kiedys chcialem cos na tej scenie osiagnac, jakis wyzszy poziom byc pro... nie powiodlo mi sie to, teraz gram w et for fun only, bez zdupy stresow, zauwazylem ze i czesc tych lepszych pl klanow tez tak robi, taka znieczulica :> coraz to kolejne flejmy z udzialem uvm i innych zenujacych klanow przyjmuje coraz z wiekszym usmiechem, zapewne i wy bawiliscie sie swietnie czytajac komentarze w cb... sporo ich bylo ?
ja tez napisze to co mnie wkur.wia :< mozecie mnie za to zjechac, od tego jest to forum...
1. czasami gra sie z teoretycznie slabszymi klanami, cwiczy sie jakies nowe schematy, czasami sie nie ma szczescia :/ dostanie sie czasem w dupe od low-skilli z pl sceny, zaraz wielki afisz na ircu WYGRALISMY Z XXX i wynik, na et.pl jakies zdupy komentarze jestescie nuby bo was pojechalismy, na stronie wynik z meczu, polowa klanu z ktorym sie gralo wbija na twoj czanel ircowy i pisza haha ale jestescie nuby, wy!@#alismy was

wtf? co to mecz o zlote kalesony czy trening ? :< rozumiem jakby to jakis puchar byl ? ale mecz o zlote kalesony ? wielka kur.wa podjarka
2. ffa - :< nie jestem nawet przecietnym graczem ale zgadzam sie z termitem i swietym. ffa ownuje, od pewnego czasu nie gram ffa, milion pfow rifli, ramo medow nie potrafiacych wyjac strzykwaki albo robiacych kill revive 15 min, zero engow, gra na xp i all stuff.. dlatego gram cw only ;[
3. grasz ze slabszymi, nawet podczas cw, zablysniesz skillem/szczesciem za!@#iesz ziomkowi 4hsy leci text cziter i /callvote na kicka :<
4. z!@#ane klany oszukujace, majace wc@#! fejkow, psujace opinie pl scenie i w c@#! innych rzeczy ;[
5. po!@#ani sasiedzi wzywajacy policje o 3:30 w nocy bo jestem na!@#any i dre sie na vencie do chlopakow zeby szli od szafy i szli rozbrajac southa bo nam wlasnie dyna polozyli ;[
ps. swiety masz jeszcze gdzies qw na dysku ? jak tak to sciagne i pownujesz mnie ze spawary na huntplace bo mi sie w nocy nudzi i pisze zdupy posty kk ? ;[
Swienty sejd :
| CYTAT |
| 1) Chyba wczoraj jakiś pro-fejk na FFA zaczął na mnie wyrzucać od sk#!@!#ynów itd za to że dostał od zalagowanego lagera kilka razy z miotły |
tranx-san sejd :
| CYTAT |
| ffa - :< nie jestem nawet przecietnym graczem ale zgadzam sie z termitem i swietym. ffa ownuje, od pewnego czasu nie gram ffa, milion pfow rifli |
hyhyhy 80% kobiet nie widzi róznicy
PO pierwsze na serkach przyzwoitych (nie chodzi o poziom gry lecz ustawienia) jest 1pzf i 1 rifle a na niektorych nie ma pzf i tam sie gra tylko medykami

Pzf jest w ET spierdzialy na maxa , mam demo jak wale w kolesia przy 2 tank barierze , przelatuje przez placyk londujonc przy banku dostaje jeszcze 2 kulki i mnie zjada a nie byl hcuj na tarczy na bank

, w RTCW zostalo by tylko z niego scierwo

! , zostalby zblastowany i zbobiony namiejscowo Oo . Wienc po co go wylanczac na publiku to nie wiem , chyba zeby jeszcze bardziej otempiale barany biegaly po ffa nie zwracajonc uwagi co sie wokol nich dzieje.
Swienty w co bendziesz teraz pobieral ?? w halflajfa dwa ?? w duma 3 ?? diuka nukema ?? ErTecewu ??
Chcialem jeszcze dodac ze jak kogos bluzgam na serku to zmieniam nick z fejkowatego na swoj

! , moge sie zapomniec wienc jak !@#al was ktos od pip i p!#@ , robil tk i pisal ze stoicie jak p!#@y , rozwalal kogos jak mu spamowal i need ammo to ja
| CYTAT (Termit @ 12:25, 14 12 2004) |
Pzf jest w ET spierdzialy na maxa ... Wienc po co go wylanczac na publiku to nie wiem , chyba zeby jeszcze bardziej otempiale barany biegaly po ffa nie zwracajonc uwagi co sie wokol nich dzieje.
Swienty w co bendziesz teraz pobieral ?? w halflajfa dwa ?? w duma 3 ?? diuka nukema ?? ErTecewu ?? |
1) Weźmy taki serwer Polewka Team Icp (ex SS server ale nie wnikam dlaczego ex SS).
W miare porządny serwer jak na polskie warunki, gra się tam klanówki, poziom FFA trochę powyżej polskiej normy (żenujący).
Otóż recharge pf-a jest tam ustawiony na 80 sekund (default 20). Sory ale jak można popsuć coś (pf w ET) co już jest popsute ?
2) Zauważyliście jedną rzecz ? Jak ktoś dostanie z riffla miotły albo mortara czy tym podobnego wynalzku to zaraz sypią się - lamer, panzer/riffle/mortar noob (niepotrzebne skreślić), play real weapon, play smg etc.
I tu jest k#!@a dla mnie jeden wielk paradoks. Bo jak ktoś wejdzie na minę to takie teksty się nie sypią (eng noob itd). A przecież nie ma bardziej lamerskiej broni w ET od miny bo do minowania nie potrzeba żadnego skilla, w przeciwieństwie do operowania miotłą czy mortarem gdzie wbrew pozorom potrzeba dużego skilla (z naszego polskiego podwórka wystarczy wymienić meskala, zaskro czy nrs - miotła czy Krizz - mortar)
3) I tu jest problem bo od paru lat nie ma żadnej dobrej gry. Czym gry nowsze tym bardziej z!@#ane - taką prawidłowość zauważyłem chociaż myślę że to się w końcu zmieni. A ponieważ RTCW jest z tutułów, które podałeś grą najstarszą to jest duża szansa że właśnie RTCW.
falubaz
16:22, 14 12 2004
to lukajcie commentsa z site`a storksow:
| KOD |
by no mort @ 13 Dec 2004 03:33 pm IC-ku od morta, w bezposrednim starciu z karabinem na karabin, kazdy z F.B.I. by cie zmiazdzyl w duelu...........
|
i 90% ffa tak sadzi.
a co prawda to prawda ze pf ownuje w rtcw i soldat nie biega z pfem jakby sie nacpal polskiej amfy(tak mi sie przynajmniej wydaje).
a co do swietego:to ty biegasz z namem ohne waffe czy jakis inny feik bo jakos nie wiem :<
a najlepiej jak sie k#!@a wheelup zatnie w rolce i nie wyjmuje igly i sie gibuje swojego lojta na dialogu :U
tranx-san
16:38, 14 12 2004
Co do miotly czy rifla sie zgodze, dobry garandziarz ktory potrafi strzelac tak aby dobrze zabijac+odrazu gibowac to piekna rzecz, z mortarem bywa juz roznie, bo na ffa wiekszosc nubow potrafi strzelac tylko w 1 miejsce i tak przez cala mape :/
Mnie natomiast wk#!@iaja ludzie z pfami czy to z ffa czy z cw, gdzie wychodzi ci taki 1 na ciebie i zabija mnie i siebie przy okazji.... dobry pf to taki pf co kasuje cale spawny a nie jakis frajer ktory urzadza sobie quejka i na-(słowo na p) gdzie popadnie.
co do min, swiety masz troche racji bo w sumie nie trzeba byc geniuszem zeby stawiac miny, tyle ze na ffa zadko sie wpada w miny bo pro engowie saperzy stawiaja te miny w najbardziej przewidywalnych miejscach i prawie kazdy je omija.
co do cw i min gdzie jest ich tylko 5 na nowym cfg cb, to miny sa juz praktycznie bez sensu... jak ich bylo 10 czy 7 gralo sie czasem na 2 engow, teraz rola enga w obronie konczy sie na tym, ze zostaje jeden na team w dodatku z riflem, bo na c@#! wiecej engow, jeden spokojnie te miny rozstawi
jeszcze wk#!@iaja mnie !#@!e co narzekaja ze ktos im puszke na respa rzuca, bo nikt ich nie nauczyl z respa wyjsc i wchodza pod sam support. dobra pucha na moscie na goldzie czy w respie to tez sztuka.. a tu rzucisz puche sprzatniesz pol spawna i odrazu /callvote na kicka, albo teksty w stylu klanu fps "wypie.rdalaj z bazy kur.wozje.bie"
omfg coraz dalej z off-topiciem
Co do PF i Miotelek .... to jedna rzecz PF ssie maxymalnie a Miotla to czysty skill ... Choc warzywka uwazaja inaczej

. NA FFA przeszkadza mi jedna rzecz PF który (slowo na p)dolnol gdzie popadnie i zabija ciebie siebie i robi do tego TK ! po prostu good player

. A na CW to juz inna rzecz skapic z PF na respa to sztuka ktora nie kazdy potrafi

. A miny hmmm miny jak miny z dupy ze wogole sa wpadasz bye bye

... i 30 sekund na respa .
A co do nastepnej gry to sadze ze (Czesc z sceny spotka sie w ..) RTCW 2, zrobi takie samo wrazenie co RTCW. I mam taka cicha nadzieje ze bedzie platne co ograniczy ( w duzym stopniu zapewne nie ) wystepowanie warzyw na scenie. Wkoncu polowa z polskiej sceny to dzieci >15 LAT i niemaja wlasnych funduszy na zakup orginalnych gier ale powiedza mamusiu kup mi na gwiazdke urodziny whatevah RTCW2 ! ......
.... ehhh kiedy to sie skonczy !
/callvote Surrender
Imo dawac RTCW2 takie jakie bylo RTCW tylko z nieco lepsza grafa itd i bedzie dobrze :<.Miny...jezu takiej lamerni nigdy nie widzialem.Niby pomaga w taktyce,a tak naprawde c@#!a robi i sie wchodzi na ffa ciagle na miny i sie koles cieszy ze ma 1/70 .Do PFa nic nie mam jesli to jest dobry PF,bo sorry ale jak biega taki 1kill panzer (czasem nawet nie) to kkthxbye.Morta - wk#!@iajaca rzecz ,ale mimo wszystko moze zostac.Miotla...troche mnie wkurza ta bron jesli operuje nia jakis lamus , ale jesli ktos ma w tym skilla to tylko respect.Jaki z tego moral?Warzywa get out ,rtcw2 za np. 200zl i spokoj bedzie.
Ojej, ale to Et jest denne. To jest forum kwaka czy kantera? Bo zazwyczaj na forum siedza fani danej gry, a nie jej przeciwnicy. Same bledy, zly team play, lamerskie bronie - to po co w to gracie? Nie ma innych dobrych gier? Z tych kilkudziesicu gier MP znajdzie sie na pewno pare wartych uwagi. Poza tym skoro tyle czasu siedzicie na tej scenie to chyba jednak lubicie ta gre? Zaczynajac i kontynuajac gre w nia, akceptujecie drobne kruczki i bugi. Nic nie jest doskonale, a mowienie ze ET jest wolne, pelne lamerskich ludzi i broni to durnota. Bo 99% z Was narzeka na ET, bo nie jest tym wspanialym i legenadarnym RTCW... Nie podoba sie to wroccie. Co jest takiego trudnego w postawieniu kilku serwerow, zebraniu ludzi, zrobieniu jakiejs kameralnej ligi? Przeciez RTCW ma tylu zwolennikow wiec zorganizowanie czegos to blachostka. Zreszta gdyby tu byli prawdziwi fani RTCW to na pewno dalej by w to grali i nie zajmowali sie tym lamerskim ET, a nie jeczeli. Taki Inco zawsze mowi ze ET ssie, ale przynajmniej wiem, ze on rzeczywiscie tak uwaza, poniewaz bierze aktywny udzial w ligach RTCW itp. Inna sprawa jest taka - gdyby ET bylo pierwsze to - na 100% - wolf ktory wyszedl by jako drugi bylby dla was szajsem... Zazwyczaj najlepiej wspomina sie poczatki i tak jest tez w grach. Pisze to bo po prostu nie moge uwierzyc ze jest to forum fanow ET, a nie forum RadioMaryja.
Aha, pewnie zdziwi kogos ze bronie ET no bo przeciez to syf, ale tak juz jest ze fani bronia to co lubia i na czym spedzaja sporo czasu...
Ja w ET gram ffa godzine dziennie,reszta rtcw wiec cicho tam :<.A ze ET jest za darmo to naplyw noobow ,ktorzy notabene nakrecaja scene w RTCW jest bliski zeru dlatego tez ciezko grac.Pozatym niestety wiekszosc klanow RTCW konczy rozgrywke po EC X.Istnienie na scenie w dziesiat osob takze mija sie z celem,gdyz grajac nabierasz skilla i chcesz aktywnie uczestniczyc w jakichs turniejach zeby sie sprawdzic ,a kto zrobi turniej dla 2 klanow ?:/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.