Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spotkanie integracyjne w Poznaniu
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Hater502
Ziomki moze zorganizujemy mala integracje graczyw Poznaniu? Jakby co moge pomoc w organizacji. Proponuje napasc najpierw jakis lokal wtrabic pare piwek a pozniej sterroryzowac jakas kafjek gdzie ET maja:D moje gg 3077407
doomi79
sadzac po pisowni to masz 12 lat jak ci piwo sprzedadza?
Hater502
Sadzac po pisowni jestes debilem. Swoja droga jak ktos nie chce to nie musi brac w tym udzialu, ja tylko wysepuje z propozycja. Jak by to mialo wygladc zalezy tylko i wylaczne od uczestnikow. Btw. Jak dla mnie wiek nie ma wiekszego znaczenia tylko to co soba reprezentujesz, aha i nie nie mam 12 lat jakby co.... smile.gif
Hater502
Pardon za tego debila,nerwy mnie poniosly:( Denerwuja mnie takie posty, ni znasz mnie a osadzsz. Zanim cos napiszesz zastanow sie. Jeszcze raz sorx.
falubaz
gg. masz szatana w zdjeciu. i raczej domi ma racje. a pozatym KiD zabanowal wszystkim kafejkom neo i bierki zostaly tylko xD

edit:przeciez kurde zartowalem :C
Hater502
Nie no ludzie jw wysiadam.... z dobrych checi utworzylem ten topic,myslalem ze bedzie jakies fajne spotkanko , sie ludzie od siebie czegos aucza , podniosa poziom gry a tu mi ludzie sie zdjecia czepiaja,ehhhh. Naprade przepraszam ze lepszego zdjecia nie mialem(swoja droga to zdjecie to nie Szatan tylko Abbath z Immortal dla ktorego mam wielki szacunek iz tych powodow go tam umiescilem)
Co do kafejek to sorx ,nie wiedzialem ,ale jestem nowy w tym interesie. Swoja droga mam 18 lat. Naprawde przpepraszam za zdjecie, przepraszam ze chcialem cos zorganizowac, ze chcialem podniesc poziom swojej gry i w ogole. Ehhh....
maciej997
Ja niejestem z wami w klanie ale moge wyskoczyc na piwko a pozniej moze do kafejki do starego browaru co??
Dmitri
A ja lubie lizaki o smaku pomarańczy !
falubaz
czyli twoje gowno ma smak pomaranczy :DDDDDDDDD
evil_lord
spotkanie integracyje k#!@a...:X

sry ale nie moglem sie powstrzymać

są jakieś imprezy, typu PGA czy LPP to ludzi ze sceny jest bardzo mało (zwlaszcza na LPP), a wy tutaj o spotkaniu i do tego w pyrlandii, gdzie 2 powyższe imprezy mialy miejsce. Lepiej czytajcie newsy o turniejach LAN i tam sie integrujcie. Jednak jesli chodzi o spotkanie, to jak bedzie wiecej niz 12 osób (Toruń ET LAN PARTY 2005 ownz ya) to pogratuluję..
maciej997
Słuchaj mówisz i "do tego w pyrlandi" pewnie niegdy nie byłeś w poznaniu a jak byłeś to chyba tylko na bema
bo niewiesz co tu sie dzieje i jak tu jest fajnie
pozdrawiam wszystkie pyry tongue.gif
conish
Macieju, czy ty nie widzisz, ze odgrzebales topic z przed roku ? W tym czasie w Poznaniu byly juz dwie duze imprezy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.