Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gorsze tekstury w ET (pod nowym ETPro)
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Hardware & other Software
southorn
Po zmianie karty z Nvidii na ATI zauważyłem, że tekstury wyglądają jakby były w 16bit albo jeszcze gorzej (oczywiście wszystko ustawione na 32bit). Gdzieś usłyszałem, że to "nowość" w ETPRO 3.1.9. Zmiana karty zbiegła się z nowym ETPRO więc może tak ma być. Prawda to czy coś mam źle skonfigurowane?
Przy okazji: po wyjściu z ET i restarcie systemu monitor "wskakuje" jako "Monitor domyślny" i wypala mi oczy przy 60Hz wink.gif dziwna sprawa. Karta generalnie sprawuje się bez problemów, sterowniki 4.11, płyta MSI Neo-FSR (nForce 3). Może ktoś się z czymś takim spotkał?
Swiety
Skoro podejrzewasz o to ETPRO 3.1.9 (chociaż nie sądzę żeby to było ETPRO) to wystarczy troszkę pomyśleć i wykazać się odrobiną inteligencji .... -> sprawdź na starszej wersji ETPRO, albo wejdź na serwer bez ETPRO
Gh*5T
Dokladnie tak jak swiety powiedzial, sprawdz na innnym servie(bynajmniej bez tego etpro).
BtW Zastanawiam sie po co ci te 32bit tekstury? Jak chcesz poogladac ladna grafe w grach to zalacz d3 i jest dobrze, ale zeby cieszyc sie w dzisiejszych czasach teksturami wolfa:/?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.