pamietacie ten bajer, ktory byl wykorzystywany z omijaniem min i przeplywaniem przez pompe na duzym pingu ? na szczescie to zostalo juz dawno wyeliminowane, ktos z duzym pingiem mogl swobodnie przechodzic przez miny, plynac pompa...
dzisiaj zauwazylem cos nowego, nie wiem czy to tak zbugowane jest etpro, czy sama gra, ale napewno nie bylo to zabawy z rconem na serverze.
gralismy oasis nagle slyszymy ktos sie topi, po czym idzie pausa dwoch kolesi ma 999 (okazalo sie ze dali vid_restarta ze niby maja laga), po czym nagle z pompy przy oldzie wybiega eng z medem i wbijaja sie w druga pompe, ktos sie rzuca z nozykiem za nimi ^^ kiedy sa w polowie dystansu idzie druga pausa, ja daje killa zmieniam respa i juz czekam przy wyjsciu z tunelu drugiej pompy.
Wychodzi ten sam eng z medem + thoro z nozykiem za nimi... wtf ?
Okazuje sie ze gdy plyniemy pompa (naturalnie nie da sie jej przeplynac gdy jest zepsuta) i w momencie gdy zaczynamy sie topic damy pause, po skonczeniu pausy mozemy dalej plynac bez przeszkod
Jestem poprostu ciekaw czy ktos wczesniej o tym wiedzial/slyszal
ogolnie takie bugi sa znane, ja wsumie znam wiekszosc i tych co sa i co zostaly juz wyeliminowane, tym razem widzialem cos nowego
Metoda ta zostala sprawdzona na drugim serverze tez z etpro 3.1.9 wiec zapewne nowe etpro jest tak zbugowane
jak ktos chce demka to moge mu je poslac, ale najlepszy sposob to sprawdzic to na wlasnej skorze