Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie IQ mają gracze ET??
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
MANGUSTA
Głosujcie i piscie jakie

Ja mam 131 IQ

Mniejsze od DODY

Hmmmmm... laugh.gif
R4dko
zapytaj sie dżoniego ramboł, jego męża gaffa i syna komala :c
tranx-san
nie trzeba sie pytac, na oko jakies iq ponizej setki, bo za hcuja nie mozna sie z nimi dogadac ohmy.gif
Bobin
CYTAT
zapytaj sie dżoniego ramboł, jego męża gaffa i syna komala

Hehe, skoro Doda ma niby cos okolo 140-tu, to moze Dzoni@Company maja razem gdzies z tyle wink.gif
ymma
Nie powiem ile mam, ale zdradzę, że mocno zawyżam średnią - co chyba nie jest raczej trudne tongue.gif
hiwer
Moje IQ wynosi 148, czyli powyżej średniej. biggrin.gif
Kebes
112... wiem, wiem... nie śmiejcie się tongue.gif To przez reklamy w TV smile.gif
falubaz
mniej niz zero.

a real to w gowno znaczacych testach od 117 do 127.
K@F@R3K
sryy ale nie pisałem postów z powodu nfsu2 biggrin.gif juz 3 dni nie grałem w et bo pykam non stop w needa tongue.gif a iloraz mam ok 120 ohmy.gif wiem wiem to wszystko przez kompa huh.gif
Shynshylla
Ja myśle że mam tak zryty beret , że nie mieszcze się w normie . Czasami mam wrażenie zaawansowanej psychozy w moim baniaku. Ale powiem wam jedno zauważyłem - ten topic powinien wylądować w hyde parku a nie tu .
tranx-san
dobra przyznam sie :U robilem kilka roznych testow, uwazam ze sa one zdupy bo mialem w jednym 138 w drugim 142, co uwazam za za wysoki wynik jak na moj zryty sagan.
Ogolnie jestem socjopata ze sklonnosciami psychopaty, jestem glupi jak but, a te testy klamiom sad.gif
Bozoo
Moje iq wynosi 123 : /...ale nie badałem go u żadnego lekarza czy cóś ale w tym teście na TVN loool oczywiście w necie :/ 123 bo mi sie wszystkie zadania z obrazkami nie pojawialy LUL blink.gif blink.gif
MANGUSTA
DODA MA 156IQ dry.gif
blacktyger
a co to IQ
egzystor
Mam pytanie, dlaczego ankieta zaczyna sie od 100? Nadmierny optymizm? Ja mam dużo poniżej ;) Heh
K@F@R3K
CYTAT (blacktyger @ 12:55, 21 12 2004)
a co to IQ

no widzicie panstwo jaki na tym forum jest za#je@$%cie wysoki poziom inteligencji laugh.gif huh.gif no dobra ale z ta miarka od 100 to lekko przesadzone tranx nie boj zaby tez jestem psychopata i mam zryte co do joty sklonnosci samozachowawcze ohmy.gif biggrin.gif ale uwazam ze takie testy ( i sondy sryy mangusta dry.gif ) sa do dupy patrzcie na takiego Ainstaina byl idiota a na kogo wyrósl..?? nie nie na wyrosl ćpuna i pijaka itp. to nie TEN Ainstain tongue.gif
falubaz
afaik zeby obliczyc dokladne IQ osoby, to musi miec ona conajmniej 16-17 lat, oraz nalezy to przeprowadzic w poradni psychologicznej, a nie z testow w tvn.
blacktyger
CYTAT (K@F@R3K @ 14:57, 21 12 2004)
no widzicie panstwo jaki na tym forum jest za#je@$%cie wysoki poziom inteligencji laugh.gif  huh.gif no dobra ale z ta miarka od 100 to lekko przesadzone tranx nie boj zaby tez jestem psychopata i mam zryte co do joty sklonnosci samozachowawcze ohmy.gif  biggrin.gif  ale uwazam ze takie testy ( i sondy sryy mangusta dry.gif ) sa do dupy patrzcie na takiego Ainstaina byl idiota a na kogo wyrósl..?? nie nie na wyrosl  ćpuna i pijaka itp. to nie TEN Ainstain tongue.gif

masz racje widac jaki poziom

btw. jeśli sądzisz że jesteś "śmieszny" tymi swoimi postami to się mylisz, bo wygląda na to że tylko Ty się z nich śmiejesz ... Twoje porównania ... Boże widzisz i nie grzmisz - ainstain idiotą ?? skąd Ty to wziąłeś z poradnika dla Kafarka ? był przeciętnym uczniem, bo wyprzedzał swoją epoke kilkakrotnie, jak idiota może być geniuszem ... poczytaj się a później edytuj posty bo naprawdę żałość bierze

please offence ohmy.gif!
tranx-san
ja nie robilem tych testow z tvnu bo one sux...

imo prawdziwy ejnsztajn to sie nazywal Einstein :<

imo ja sobie robilem testy jak chcialem zdawac do tej zdupy mensy ale pozniej stwierdzilem ze i tak na ch.uja mi sie to nada, wole byc uznawany w srodowisku jaki czlowiek malo yntelygentny (zreszta do mensy to trza miec chyba ze 160 iq, wiec i tak duzo mi brakuje)

a ankieta faktycznie z dupy, ale w odpowiednim do tego typu ankiet dziale

btw wiecie czemu ankieta zaczyna sie od 100 ? bo jak ktos ma iq ponizej 100 to nie mozna sie z nim w zaden sposob dogadac.. a wy jakos cos piszecie nie zawsze z sensem piszecie(ja tez) wiec watpie zeby ktos z tego forum mial iq pon 100.. jak ktos ma to jednym slowem GIEGIE
conish
Kim jest ten Ainstain i czy mozna go zobaczyc w tv ??

<sciana>
Gh*5T
Ainstain to chyba po arabsku huh.gif laugh.gif
yamaro
A ile osob przyznalo sie do popelnienia Falszerstwa ? blink.gif huh.gif blink.gif huh.gif tongue.gif

pozdro dla ludzi z 138 IQ rolleyes.gif
tranx-san
imo czit! ostatnio robilem se iq pro test jakis nowy i mi wyszlo 138, to nie fair.. przeciez yamaro nie moze byc tak samo glupi jak ja :<

a moze ten ainsztajn to jakis brat bin ladena ? :<
Zduneq
OMG.Juz naprawde sie wam nudzi laugh.gif Jak robilem ten z dupy test co byl w tvn i w necie to wyszlo mi....Nie ma skali cool.gif Mangusta slabo sie postarales:P:P Wyszlo mi 70 .Tak to prawda.Ale to sa z dupy testy bo na czas....a taki test nie moze byc na czas.Bedzie edit bo musze juz leciec

EDIT:Czlowiek musi miec czas sie zastanowic, a jak robilem test to duzo pytan bylo takich ze ledwo zdazylem przeczytac, a co dopiero o poprawnej odpowiedzi..Jak ktos napisal, testy nie sa obiektywne, nie ma ustalonej "punktacji:, kazdy kto robi(firma) taki test przyjmuje swoja "punktacje".Z testu wychodzi ze jestem pantofelkiem:D:DMoze jakis kozak nie jestem ale troche wiem....Nie zgadzam sie z wynikiem testu.
*TETL*TheReaperPL
CYTAT (conish @ 18:11, 16 01 2005)
Kim jest ten Ainstain i czy mozna go zobaczyc w tv ??

<sciana>

Inteligencja Proconsulusa tongue.gif
MANGUSTA
CYTAT
no widzicie panstwo jaki na tym forum jest za#je@$%cie wysoki poziom inteligencji  no dobra ale z ta miarka od 100 to lekko przesadzone tranx nie boj zaby tez jestem psychopata i mam zryte co do joty sklonnosci samozachowawcze  ale uwazam ze takie testy ( i sondy sryy mangusta  ) sa do dupy patrzcie na takiego Ainstaina byl idiota a na kogo wyrósl..?? nie nie na wyrosl ćpuna i pijaka itp. to nie TEN Ainstain

Ale za co ty mi sryy piszesz ten post se dla jaj założyłem (i jaja dostałem a właściwie jajecznice smile.gif) i wiem że ja tyż jestem do dupy (to sie nazywa dobra samoocena).

P.S Jak se IQ ostatnio miezyłem to liczb ujemnych zabrakło smile.gif
Robbo
Witam.

Pierwszy post na tym forum napisze w temacie, jak to sie tutaj mawia "z dupy". Ano tak sobie czytam te skromne wyznania typu "120 ale to dlatego, ze..." albo "pozdr dla ludzi z IQ 138" i przypomina mi sie jakies dawno temu przegladane forum na ktorym byl watek z pytaniem dotyczacym dlugosci penisa (parametr, jesli sie dobrze zastanowic, majacy wiele wspolnego z IQ). Forum bylo polskie ale teksty ludzie rzucali jakby pochodzili z poludniowego Sudanu biggrin.gif. Nie zarzucam klamstwa. Rozumiem, ze tak jest z IQ -- ci co maja wysokie trabia na wszystkie strony, ci co niskie, siedza przewaznie cicho.

Ankieta jest nieprzemyslana bo osobnika z IQ rownym 95 znacznie latwiej znalezc niz takiego ze 150 (rozklad normalny). Nawet w tak elitarnym miejscu jak forum poswiecone wyrafinowanym metodom zbijania bakow.

Nie jest tez prawda, ze jak ktos ma IQ<100 to dogadac sie z nim nie mozna. Jesli rozmowa nie wymaga mocno abstrakcyjnego myslenia to czlowiek sie nie zdradzi z niskim IQ. Ba, moze nawet skonczyc studia humanistyczne, zostac mgr. sztuk pieknych albo kosic w ET. Byle mial zapal i checi.
LoLeQ
A jaki poziom IQ maja kretyni tworzacy takie tematy ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.