Witam
Nie wiedzialem gdzie to wstawic wiec wrzucielm sie tutaj.
Moze mi ktos powiedziec jak moge obejrzec meczyk ET i o co dokładnei chodzi z ET TV ale chodzi mi o opcje speca nie adminan ET TV
Pozdrawiam
Jesli chcesz se poogladac jakis meczyk przez ETTV poprostu podczas meczu jesli jest postawiony ettv wbijasz sie w zwyklyy sposob na podany wczesniej ip ettv i to wszystko.
pzdr
keNOOBie|PL
2:54, 27 12 2004
Polecam takze wyszukiwanie serkow w nazwie ktorej znajdziecie to magiczne ettv albo et:tv albo inne... i popodgladanie Innych graczy

naprawde warto... czasem z nieoglaszanych ettv mozna wiele sie nauczyc:) polecam
najpierw to w ogole sciagnij ettv
stadnastepnie wypakuj pliki do katalogu etmain, nastepnie polacz sie w adres danego ettv.
a to mam sie laczym z tymi serwami przez ET czy np przez winampa????
W wyszukiwarce serwerów, np. All-Seeing Eye masz po prostu nowe serwery w nazwie posiadające najczęściej ETTV Cichociemni. Wchodzisz na serwer jak na każdy inny i oglądasz.
a mam jeszcze takie jedno newbie pytanko
jak oglądac demka z nagrancyh meczów przez et czy zmienic na avi ??
szukalem ale cały czas wychodzil bład w wyszukiwarce
Ogladaj normalnie, prez ET. Z avi nie ma sensu - filmy sa w avi.
Demka oglądasz z poziomu Wolfa, wrzucasz je do katalogu ETMAIN/demos lub etpro/demos i w konsoli w Wolfie wpisujesz /demo nazwadema. Demka muszą mieć rozszerzenie .dm83 (rózne są numerki na końcu w zależnoci od wersji Wolfa)
Filmy to co innego. Filmy to właśnie przerobione dema na avi z dodanymi efektami napisami itd. jak oglądać avi to chyba wiesz.
Co do ETtv to nic nie trzeba ściagać. Jakbyś chciał stawiać serwer ETtv to trzeba ale jak oglądać to absolutnie nic nie trzeba ściągać. Poprostu robisz connect do serwera EtTV i oglądasz
falubaz
23:48, 13 01 2005
i najlepiej sie nie odzywac ogladajac ettv szczegolnie na publikach.
radze tez:
/tvchat off
i ogolne nie ukazywania kto jest wiekszym warzywem i kto jest lepszy od sae czy poison po wyzwaniu ich 10x od cfeli ;o
czyli ogolnie stfu
a jezeli całyczs mi wyskakuje error z głosem przy odp@!@niu demka to co mam zobić????zeby działało???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.