Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dolącz do redakcjii.
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
gatess
Ten topik jest dla osób, które chcą współtworzyć serwis . Jeżeli masz już doświadczenie w pisaniu newsów artykułów lub znasz sie na php i potrafisz robi niezłą grafę oraz uważasz, że znasz gramatykę języka polskiego na tyle, że prof.Miodek nie walnie na zawał serca, wpisz się tu zostawiając namiary typu GG, Tlen ew. e-mail.

Administrator et.pl Gatess. wink.gif
billy
Jeśli potrzeba kogoś z doświadczeniem php+mysql, mogę pomóc.
GG 4745158
hxs
Imo moge cos popisac hehe tongue.gif w sÓmie nie robie bledUw ortograficznyH hehe
1952764 <==== jak chcecie of course happy.gif
Dajmos
hmm ja tam na PhPie sie neiznam niestaty ale popisać też bym mógł co prawda robie czasami literówki ale ....tongue.gif
Outs!d3r
imo ja moge cos popisac jesli trzeba byłem mistrzem ortografii w woj.podlaskim (klasy 5-6) i zapewniam ze bledow nie bede robil biggrin.gif. Tylko gorzej u mnie z weną ;D.

1111664 - gg jakby co
G.J.
lol po co komu ktoś kto błędów nie robi :] wystarczy że bedziesz pisał w wordzie z włączoną opcją wykrywania błędów ja sie tam nie zgłaszam tongue.gif
blinkkin
moge sie podjac wspolpracy czy tez moderingu na forum. prezentuje a-popularne opinie, dlatego moja oferta (nie mylic z matrymonialna) zostanie odrzucona. moglbym storzyc dzial 'servery do wynajecia', gdzie znalazloby sie mnostwo linkow do stron oferujacych hosting dla klanow et. znam troche scene et, dlatego moglbym o niej troche napisac, glownie news tyczace sie klanow itp. zreszta po co ja to pisze?
Remol
A ja mogę zostać korektą, bo jak oglądam stronę to sie czasem łapię za głowę, takie błędy tongue.gif
Ghost
Ja z ogromną chęcią podjąłbym współpracę jako moderator - nie jako newsman albo ktoś, ponieważ jestem już redaktorem na CIEOG'u i miałbym za dużo obowiązków. Więc jako mod tongue.gif
ZiomO
ja moge zawsze cos smignac bledow nie robie a wena to mam zawsze biggrin.gif

jak cos to gg 652334...PeAcE
blacktyger
Chętnie pomoge w tworzeniu ewentualnych newsów ... pisze dowpipnie ale przekazuje to co najważniejsze smile.gif ewentualny kontakt podany jest poniżej ... jeśli chodzi błędy to zawzse można je poprawić biggrin.gif czekam na odpowiedź smile.gif
Stick
Gatess, powinnieneś znaleźć kogoś co by się zajął Sceną ET PL, są tam klany i składy już dawno nie aktualne !!
Czymś takim mógbym się zająć na czas próbny (później byś powiedział czy się nadaje czy nie)

KONTAKT:
GG->2593736
E-mail: [email protected]
IRC: sow.et @ QNet

=================================R=E=K=L=A=M=A========================================

Z.A.P.R.A.S.Z.A.M.
www.sow.friko.pl

user posted image
tranx-san
Hi my name is tranx and i'm alcoholic... yy to nie ta bajka :>

Oczywiscie tez chcialbym z wami wspolpracowac... a czym moge sie pochwalic, czy zaoferowac??
1. angielski znam bardzo dobrze.. moge Wam tlumaczyc i pisac newsy na stronce..
2. jezyk polski znam niezle.. nawet zdalem mature pisemna :>
3. znam sie troche na robieniu grafiki + troche html, php w trakcie nauczania
4. mam duzy zapas czasu i ostro sie nudze od 23.00 do 6.00
5. lubie duzo pisac, a pisanie sprawia mi przyjemnosc
6. to juz chyba najwekszy czas aby nawiazac jakas wspolprace ze scena et w polsce
7. na oczepke jeszcze sie cos znajdzie.. :>

moje namiary znacie :> bo latwo sobie mozecie odszukac nr GG w moim profilu
w razie czego e-mail: [email protected]
YaQ
News'y, ew. artykuły, piszę bez błędów i zdaję mi się, że dosyć ciekawie ( cieszę się, że w końcu jakiś admin pomyślał o tych ortach w news'ach, gdyż stawało się to naprawdę żałosne i nie pasowało do "największego serwisu ET w kraju" ). Jeśli chodzi o dodatkowy modering to wydaję mi się on całkowicie zbędny, moderatorzy na forum nie śpią i odwalają dobrą robotę ( chyba, iż uważają, że nie dają rady, w co wątpie ). Poza tym nie zauważyłem w poście Gatess'a jakiejkolwiek wzmianki o moderowaniu.
Maczo
YaQ, co do moderowania, to wejdź na stronę główną forum i popatrz kto jest modem pod ET:Ogólne, ET:Problemy Techniczne i ET:Dla początkujących. biggrin.gif Gatess nie pisał, że chce modów, jednak Blinkkin i Thoro zostali nimi. smile.gif
SMG
Mam doświadczenie w pisaniu artykułów, ortografia nienaganna, interpunkcja podobnie. Jestem studentem na kierunku FA lub Filologia angielska, istnieje możliwośc translacji tekstów. Jestem osobą punktualną i słowną, lubię pracować zespołowo.

Proszę o rozpatrzenie mojej propozycji, z góry dziękuję

..:SMG:..

Tlen ID: [email protected]
E-Mail: [email protected]
# Gadu-Gadu: 4982402
NW_Mr. General
ja to moge byc testerem strony. oczywiscie moge zawsze cos namazac dlugopisem lub uwentualnie wystukac cos ( felietony). no moge zajac sie strona historyczna okresu 2 WS ....

2652897 - GG - prosze sie przedstawiac z imienia i nazwiska

[email protected] - mail
Swiety
QUOTE (Maczo @ 13:18, 23 01 2004)
YaQ, co do moderowania, to wejdź na stronę główną forum i popatrz kto jest modem pod ET:Ogólne, ET:Problemy Techniczne i ET:Dla początkujących. biggrin.gif Gatess nie pisał, że chce modów, jednak Blinkkin i Thoro zostali nimi. smile.gif

Blinkin i Thoro zostali moderatorami bo piszą dużo, rzadko piszą posty z dupy, siedzą dużo na forum, zanim zostali moderatorami to już wcześniej dbali o czytość forum biggrin.gif i się zadeklarowali w tym topicu.
Uważam że to była dobra decyzja zaproponowania im moderingu, chociaż niektórzym niepodobało się to że jakiś Blinkkin albo jakiś Thoro zostali moderatorami ale osobiście mam to w dupie.

Moderatorów jest już obecnie wystarczająca ilość, jesli będzie więcej to może zacząć robić się burdel, także obecnie nie przyjmujemy chętnych - chyba że zwolni się jakieś miejsce.
F.B.I|Koyot
Jednakowoż jak by się zwolniła miejscówka to mogę pomóc. Narazie jestem stosunkowo krótko na forum ale za to mam 4,5 posta na dzień biggrin.gif

gg:4842077
tlen: [email protected]
Swiety
QUOTE (F.B.I|Koyot @ 20:54, 15 02 2004)
Jednakowoż jak by się zwolniła miejscówka to mogę pomóc. Narazie jestem stosunkowo krótko na forum ale za to mam 4,5 posta na dzień biggrin.gif

gg:4842077
tlen: [email protected]

Jesli uważasz że idealny moderator musi dużo pisać na forum ... to chyba nie rozumiesz na czym polega moderowanie i z takim podejściem to masz raczej marne szanse na zostanie moderatorem.
Vallpurgius
Witam. Jestem nowy na forum i jakby co to moge sluzyc za korekte.
Pozdrawiam wszystkich ludzi na forum i zycze wielu fragow tongue.gif
Bastard PL
Z chęcią pomogę w tworzeniu jakichś graf bo z orto jestem noga. moje cv? proszę -->moja agęcja reklamy
Lecz widzę, że przechodzę najpierw przez śliskie rączki cenzury, więc sam nie wiem kiedy ten post sie wyświetli. Za co? co zrobiłem złego, że nie mogę wygłaszać swoich opini??? hm? dry.gif
gatess
Bastastard PL zgłos sie pod GG: 4399407 Gatess. Pogadamy.
ChoX
Podjął bym sie pracy jako moderator. Pewnie i tak oferta pójdzie w odrzucenie ale cóż.
Doskonale zdaje sobie sprawe z tej pracy, jestem zapoznany z regulaminem, i jeśli trzeba, chętnie pomagam innym.
Swiety plz odpisz

Pozdrowienia dla 4umowiczów i redakcji biggrin.gif

zuker
Witam, mialem serwisET, lecz padly dyski twarde serwera i nie znalem sie na PHP. Wiec postanowilem go dalej nie prowadzic. Znam sie na html-u, umie pisac newsy, gramatyke i ortografie tez znam. Mialem klan w ET, nazywal sie Search and Destroy "SaD". Przy qmpie siedzie kiedy tylko moge, czasami przed szkola i po szkole do poznego wieczora. W weekendy siedzie do poznej nocy. Chcialbym zostac moderatorem na Forum, potrafie tez pisac Newsy i ich szukac, znam troche angielski (dopiero sie go ucze biggrin.gif).

Moj numer gg: 1120774

Moj Mail: [email protected]
Khoyot
Mysle iż podolalbym zadaniu bycia moderatorem na 4um lub redaktorem na stronce, móglbym pisac newsy dotyczące polskiej sceny et (meczyki, klany, polski ladder w cb..), dobrze znam ortografie Polską tongue.gif.
Mam mało napisanych postow, jednak to nie swiadczy o tym, że nie interesuje się sceną Et, wręcz przeciwnie... Chciałbym dołożyć coś od siebie.... pozdrawiam smile.gif

gg:1868935

mail :[email protected]
MasS
Witam ;]

Chciał bym dołączyć do redakcji :]

potrafię robić grafikę w programach , flash mx , photo shop, paint biggrin.gif
znam się na forach , zakladaniu ich i moderowaniu itp pracach porządkowych

moje gg to 1354543 biggrin.gif proszę o kontakt
AdI-O
Chętnie podjął bym sie pracy moderatora, najchętniej w części Hyde Park(najczęsciej tam przesiaduje biggrin.gif ).
Z polskiego miale 4 w gimnazjum więc z orto. nie jest tak zle. wink.gif
Jeśli chcecie kogoś zaufanego(lol) kto zajmie sie usuwaniem bluzgów i tym podobnych śmieci ze "ścian" waszego forum odezwijcie sie.
GG:5667909.
Pozdrowienia fur Redaktion cool.gif
Swiety
Hyde-Park jak sama nazwa wskazuje nie potrzebuje żadnego moderatora.
Również nie potrzebujemy jako moderatorów ludzi, którzy zostali objęci previev by moderators.
Spamują, piszą off-topici, piszą bez sensu i chcą być moderatorami ?
blacktyger
też chętnie pomógł bym Dankanowi poprawiać błędy (które sam popełniam biggrin.gif) ale to wiązało by się z mozliwością edytowania wszystkich postów czyli poprostu funkcji moderatora, których jak już mówił Święty u nas Ci dostatek
lbn
hejka, mógłbym ogólnie pomóc przy tworzeniu seriwsu (mógłbym pisać newsy itp.), moderowaniu forum itp. od razu informuję, że nie znam się na grafie. a cóż mogę powiedzieć... na co dzień zajmuję się właśnie grami komputerowymi, jestem zaawansowanym graczem ET
Lt.Winterson
Nom... na html-u siem troche znam... jeśli to pomoże... tongue.gif i pisać tyż moge biggrin.gif namiary na gg --->1835964
Ps. Gorzei z ortograwiom tongue.gif
Ps2. A to jest od jakiejś granicy wieku?
tanaka
NO dyć ludziki się nie łamcie moją ort. bom ja ślązak i beda tu klachoł jak oma radzionkowska tongue.gif Ale jak każdy alkoholik umia teszzz cosik po polskiemu skrobnąć , w ET i scence siedze od 5 miechów ale jak to ma w zwyczaju pierwsza miłość nie zardzewieje biggrin.gif , pozatym mam wene i moga wam coś na talerzyk podać przyprawione jak nalzeży mój gg 1621238:P
Apathes
Witam!
Od czasu do czasu, gdy czytałem Wasze artykuły czy poradniki, zdarzało mi się wychwytywać błędy... i nie tylko ortograficzne, ale także językowe, interpunkcyjne i stylistyczne. Z chęcią zająłbym się korektą tekstów, które wkrótce miałyby się ukazać na łamach strony. Jeśli jesteście zainteresowani współpracą, proszę o kontakt:

- e-mail: [email protected]
- IRC: #nucleus
- GG: publicznie nie podaję.

Pisanie tekstów w moim przypadku odpada, bo nie mam na to dość czasu - piszę już gdzie indziej. Ale korektą zająłbym się z chęcią.

Pozdrawiam!
Apathes
evil_lord
Wszystkich chętnych do pisania newsów zapraszam pod adres [email protected] || Zresztą wszystko pisze na stronie głównej na samej górze. Tak więc powodzenia wink.gif
dziad
ja hce pisac!!!!!!!!!!!!!1
Swiety
CYTAT (dziad @ 8:24, 6 09 2004)
ja hce pisac!!!!!!!!!!!!!1

To najpierw się naÓcz
vlaDek
jeśli potrzebna pomoc to ja także moge pomódz e-mail: [email protected]
Swiety
Tak jak Evil powiedział - Jeśli ktoś jest chętny do pisania newsów to Evil podał maila i nie ma sensu pisać tutaj kolejnych postów.
Jeśli jednak macie tylko chęci a nie znacie się na scenie ET to darujcie mu spamowanie jego skrzynki pocztowej.

Również możecie sobie darować pisanie o chęci zostania moderatorem bo jak narazie jest ich wystarczająca ilość.

Osobiście uważam że przydałaby się osoba z dobrą znajomością html, java i sql do rozbudowy funkcjonalności seriwsu i forum (kontaktować się z Kidem lub Gatesem)
Zaku
Czesc wszystkim!!!

Co moge Wam zaoferowac? Nie znam sie niestety na html'u i tych sprawach, ale za to pisac potrafie calkiem skladnie wink.gif Kiedys pisalem dosc czesto recenzje gier na stronke pewnego znanego (bardzo znanego tongue.gif ) pisma o grach komputerowych - chodzi o recki gier rzecz jasna i mysle, ze wychodzilo mi calkiem niezle. Nie pisze, bo musze... Pisze, bo lubie!!! Mam dosc duzo wolnego wolnego czasu, wiec... Czym moglbym sie zajac na Waszej WWW? Nie wiem, moze jakies felietony, recenzje map do ET (na stronce sa tylko 4? huh.gif ) itp., itd. Decyzja nalezy do Was - jakby co jestem do Waszej dyspozycji!!! smile.gif

Pozdrawiam!!!
falubaz
CYTAT
Czesc wszystkim!!!

Co moge Wam zaoferowac? Nie znam sie niestety na html'u i tych sprawach, ale za to pisac potrafie calkiem skladnie  Kiedys pisalem dosc czesto recenzje gier na stronke pewnego znanego (bardzo znanego  ) pisma o grach komputerowych - chodzi o recki gier rzecz jasna i mysle, ze wychodzilo mi calkiem niezle. Nie pisze, bo musze... Pisze, bo lubie!!! Mam dosc duzo wolnego wolnego czasu, wiec... Czym moglbym sie zajac na Waszej WWW? Nie wiem, moze jakies felietony, recenzje map do ET (na stronce sa tylko 4?  ) itp., itd. Decyzja nalezy do Was - jakby co jestem do Waszej dyspozycji!!! 

Pozdrawiam!!!

+posty Swietego i evila=gadaj z dupa to Cie osra!
Koraxis
Widze, że za późno się gapnąłem ale może poszukujecie jeszcze kogoś do napisania tego i owego wink.gif Jako takie referencje mam, ponieważ kiedyś pisywałęm dla jednej steony fantasy.
Tylko mam pytanie - Czy wy sami mówicie co ma się pisac czy my po prostu na coś wpadamy, piszemy to i wam* przysyłamy?

* - komu się to przesyła? wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.