Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlot w Wawie?????
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
forgoot
Witam!
Kto jest za małym zlocikiem "starych" graczy w RtCW no... i ET. Zlot w stolicy naszego państwa czyli....? Wawie biggrin.gif Oczywiście w czasie wakacji... Chętni niech się zgłaszają. Jeśli byłoby dość spore zainteresowanie potrzebny byłby ktoś kto załatwi noclegi biggrin.gif ALe narazie to tylko propozycja biggrin.gif

P.S. ja od razu pisze sie na to wink.gif
ssMat
Forgoo smile.gif luzik pomysł miłobyłoby się spotkać ponownie po tylu latach biggrin.gif choć szkoda że nie ma parasoli ale jakiś pub się znajdzie..... Ja będe na 80% o ile nie wyjade sad.gif ale jak by co możesz na mnie liczyć, jak nie będzie chętnych sami pujdziemy do baru i się upijemy smile.gif

Lista chętnych na Zlot
1. Forgoot
2. Mat
3. Blleid
forgoot
Dopiszemy jeszcze AngryPinga vel. GNT (gral kiedys w e-Mouse Clan) on mieszka w wawie wiec na 100% bedzie biggrin.gif
Zduneq
Człowiek nie jest taki co by sie nie napie....... z ludzmi o podobnych zainteresowaniach..... biggrin.gif ja sie na to pisze, wrocimy do tego jeszcze.Tylko zeby nie bylo tak ze kazdy chetny a potem dupa z tego wyjdzie.
smietan
nie sadze zeby doszlo do czegos takiego ewentualnie pare osob sie pojawi...

PivooLama
Jesli mialbym gdzie nocowac to bym tez przyjechal ;]
Cezar
Jeśli bedę akurat w naszym pięknym kraju to chętnie wybiorę sie na wolfową na!@#kę biggrin.gif
forgoot
Ja myślę ze już trzeba powoli myśleć o tym spotkaniu wink.gif
A tak BTW Cezar to gdzie się bunkrujesz? biggrin.gif
Cezar
głownie na bielanach, ale bywam w szkocji i na słowacji biggrin.gif
forgoot
Panowie... Wakacje już się zaczęły. Jest ktoś chętny na spotkanie? Decyducje się szybko bo trzeba organizować już "coś" (to zadanie zostawimy dla Mat'a biggrin.gif).
Mam nadzieje ze bedzie sporo ludzi smile.gif)
tranx-san
ja przyjade jak mnie phla gej przenocuje :x, niebede jechal samochodem100 km zeby sie nawet piwa nie napic.. a zchecia obczail bym wasze "warszawskie" ryje biggrin.gif
falubaz
ja bede w wawie u rodziny pod koniec lipca, wiec znajde czas by wypic piwo...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.