blacktyger
8:01, 23 02 2005
na początku chciałem pozdrowić mame ...
a teraz do rzeczy, nie wiem jakie kupić kwiatki, więc ich nie kupie ;(
Tranx - bo to do Ciebie mam najdzieję że mi wybaczysz to co napiesałem jakiś czas temu do Ciebie (chyba wiesz o co chodzi ...), ale to bylo pod presją rodziny .... katowali mnie, wykręcali palce i łamali jaja WIĘC CO JA MIAŁEM ZOBIĆ ??
teraz kiedy oni nie widzą ja mogę Cię przeprosić, pamiętaj że ja Cię zawsze ...
i nigdy nie skasuje już żadnego Twojego postu nawet jeśli będzie zawierał ciąg 2 znkaów ...
pr0sze Cię Wybacz Mi !!
:c
MANGUSTA
17:22, 23 02 2005
Wlecome back mr.BlackTyger zawsze mi się zdawało że to forum a nie gg bądź program "Wybacz mi"
blacktyger
18:46, 24 02 2005
po Twoich ostatnich 3 tematach (2 skasowane) powinieneś mi stopy lizać.
Niestety, ale swoim poziomem inteligencji, a raczej sposobem jej przedstawiania zafundowaleś sobie stałą kontrole (na tym forum xD) która (przewiduje przyszłość) w wielu wpadkach kończyć się będzie kasowaniem Twoich 'wypocin'.
btw kto korzysta z gg ?
evil_lord
19:10, 24 02 2005
no właśnie, sam tranx powiedział że do końca zimy będzie: "ni h.uja, 800 moich postów"
pozwólcie mu pisać x [
xDDDDDDDDD
tranx-san
19:33, 24 02 2005
Black > all
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
wybaczam

!
btw, cos ostatnio forum zdycha :/, znaczy od pewnego juz czasu zdycha i nie ma gdzie spamowac :/ ale ostatnio to jest masakra. Naprawdzie to et.pl bo warzywa nie potrafia same wpisac w ie www.board.enemyterritory.pl, wchodza na et.pl a tam kupa, popsute :/
evil kiedy tak powiedzialem ? poczekaj az cie znajde na PGA

btw black jedziesz z tychow na PGA ?
PS. Wybieram sie tam do was w maju (do Was czyli do m.in. Gisa i Sugara + black afkorz) zeby wam wje.bac

znaczy wypic piwko w milej atmosferze, zobaczymy jakie macie twarde lby
blacktyger
7:51, 25 02 2005
jedziesz do tychow

???
hahah owned !XDDDD
| CYTAT |
| wypic piwko w milej atmosferze, zobaczymy jakie macie twarde lby |
!XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
'milej atmosferze' nice joke ^^
btw na PGA nie jade szkoda fatygi i za daleko :[
MANGUSTA
18:33, 25 02 2005
| CYTAT |
po Twoich ostatnich 3 tematach (2 skasowane) powinieneś mi stopy lizać. Niestety, ale swoim poziomem inteligencji, a raczej sposobem jej przedstawiania zafundowaleś sobie stałą kontrole (na tym forum xD) która (przewiduje przyszłość) w wielu wpadkach kończyć się będzie kasowaniem Twoich 'wypocin' |
Mnie PBM dali za to że wiem za dużo BLACK mógłbym wyjawić tajemnice państwowe

To nie admini mi załatwili PBM tylko tajne służby!!!
P.S I co na to powiesz??
blacktyger
11:49, 26 02 2005
tylko jedno :
stfu
Black jak zwykle krótko, zwiężle i na temat ^^
tranx-san
2:24, 27 02 2005
ta, tajne sluzby daly ci PBM'a + order usmiechu :C, za rozbawianie innych uzytkownikow tego forum swoimi postami...
noi c@#! nie pojechalem na PGA i nie obilem evilowi facjaty :<, ale bedzie jeszcze okazja...
Ja nie do końca zrozumiałem osochozzi, ale txt z łamaniem jaj mie się spodobał
Uroczy temacik

W sumie wzruszająca ta historia blacktiger'a. Serio

To tyle bo nie będę przepraszał nikogo za nic

przynajmniej narazie dopóki nic nie nabroiłem.......
MANGUSTA
16:08, 25 04 2005
tranx-san
3:38, 26 04 2005
tak kur.wa pojolem aluzie...
a czy ty mUkbys pojonc tom aluzjem rze najwyrzsza pora na telesfora wziunsc siem do naóki zaszad jenżyka polskego?
daj mi swoj adres a slownik poprawnej polszczyzny dostaniesz poczta...
no offence, kazdy robi bledy ale ty ten jezyk poprostu kaleczysz.. i m.in. wlasnie dlatego zaslugujesz na PBM'a!
blacktyger
18:05, 26 04 2005
gdyby mi zalezalo moglbym edytowac jego posty - ale po co ? Dankan szybko umarl ze Swoja idea.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.