Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :* Co prawda mawiaja ze to komunistyczne swieto, ale KmH to glownie sami komunisci, co widac po moim avatarze :*
@
|
|/
|
Każde święto ktoś kiedyś wymyślił i ustanowił i zasadniczo trzeba przyznać, że świeta są oki. (zwłaszcza jak jeszcze wiąże się to z dniem wolnym ^^) Dzień Kobiet nie jest aż tak fajny niestety, ale i tak to miły dzień i z góry dziękuję za wszystkie życzenia, których już dziś sporo dostałam
Też przyłączam się do życzeń

Wszystkiego najlepszego nasze panie..
a ja uwazam ze dzien kobiet > wszystkie inne dni wlaczajac walentynki :/
nie wiem jak u was ale u mnie znacznie wiecej kobiet i dziewczyn chodzi z kwiatami niz w walentynki.
dlatego wszystkim Kobietom skladam najlepsze zyczenia! :*
@-,-'--
tranx-san
20:15, 8 03 2005
imo komunistyczne swieto czy nie, wszystkiego najlepszego drogie panie :*, oby wam nie brakowalo ammo i zebyscie mialy full hp.
btw w rosji swieto kobiet trwa 3 dni i te dni sa wolne od pracy/szkoly, a na ukrainie sa 4 dni wolnego... wydaje mi sie ze kazdy zdrowy polak chcialby miec takie swieto, KOMUNO WROC! :<
Shynshylla
20:34, 8 03 2005
No to ja tez przyłaczam się do zyczeń dla wszystkich pań i równiez ubolewam ze w Polsce nie ma dni wolnych z tej okazji jak np na ukrainie , bo oprócz złozenia kobietom zyczeń miał bym niezły pretekst zeby pić przez 4 dni za ich zdrowie , a tak niestety
evil_lord
20:42, 8 03 2005
wszystkiego najlepszego dla wszystkich kobiet na polskiej scenie

w szczególności dla moni :*
korzystając z okazji pozdrawiam wszystkie dziewczynki na #wow-et, i MACLINA GEJA !
no i dima : D
tranx-san
15:17, 11 03 2005
ahh zapomnialem...
chcialbym zlozyc zyczenia, wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dla evila ^^
obys byl zdrowy i dlugo zyl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.