Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jaką wersje mam wybrac ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody > ET.Mapping.pl
wiktorus pro
podajcie mi plz na jakiej wersji radianta zostal opracowany tutorial. najlepiej dajcie mi linka od razu na downalod tej wersji
Denver
CYTAT (wiktorus pro @ 19:01, 19 03 2005)
najlepiej dajcie mi linka od razu na downalod tej wersji

najlepiej to nauczcie się tego za mnie...
wiktorus pro
nie zrobicie to za mnie to byla prosba a wole sie sam nauczyc i sam robic mapki plz podajcie mi tego linka lub powiedzcie przynajmniej z ktorej wersji radianta tworzono tutoriale. i druga sprawa obrazki ktore sa podane np drzewa na tutorialu da sie zobaczyc w radiancie? jak tak to powiedzcie plz jak z gory za wszystko dzieki
M170
Poszperaj troche po stronqach w necie się od tego aż roi..
a ci(wiem że jest to brak szacunku ) za przeproszeniem nie chce ruszyć swojej grubej dup*...
wiktorus pro
ale TY ( chyba nie rozumiesz mojego pytania. chodzi mi o to z jakiej wersji korzystal tworca tutorialu, bo jak bede robil w innej wersji to moze mi sie wszystko po******
M170
CYTAT (wiktorus pro @ 20:01, 19 03 2005)
podajcie mi plz na jakiej wersji radianta zostal opracowany tutorial. najlepiej dajcie mi linka od razu na downalod tej wersji

A mi chodzi o ten moment DAJCIE MI LINKA a ja ci powiem:
Znajdź stronę internetową na której znajduję sie przepis(tutorial)
Tam (przynajmniej na niektórych znich)znajduje się link
GRUBA DIUPo:u
POPIERAM DENVERA
Woj']['3K
V 2.55
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.