Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: prosze o rade...
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Hardware & other Software
szarik
mam mozille firefox i otwiera mi sia automaycznie strona iserach.com czy jakos tak sredmio co 30 min co zrobic zeby sie tak nierobilo?? a przy graniu w wolfa to czestosc sie zwieksza i jestto bardzo zle bo wtedy mam pingi kolo 50011 co zrobic zeby strona sie nie otwierala??
AdI-O
Przejechać kompa anty virem albo trojan destroyerem.
Wszystkie okna włącza prawdopodobnie jakiś trojan który ustawia stronę startową.
szarik
a jaki program polecasz??
Zduneq
Nie ma jak to internetowy syf biggrin.gif Ja polecam Nav(min 04) po aktualizacji bazy,jesli masz dostep do wersji ktora sicaga baze wirusow to sproboj tez NOD32.Koniecznie ad-adware PrO i spybot.....Jesli nic nie znajdza to robimy tak ctrl+alt+del potem(nie zamykamy harmonogramu) start/uruchom/msconfig zakladka uruchamianie i szukamy podejzanych procesow.Nie ruszamy procesow typu svchost.exe(pomimo ze odpalony kilka razy),lsass.exe(chyba ze Lsass.exe, to WY(słowo na p)IC!!!),crss.exe tez nie ruszamy,smss.exe tez nie ruszamy i pelno innych jakich jestes PEWIEN.po odnalezieniu dziwnych procesow w task managarze szukamy w msconfigu jezeli takowe sa to wylaczamy(tu i tu) odnajdujemy jego sciezke(w msconfigu bedzie sciezka) i wywalamy recznie.Jezeli sam nie jestes z tym poradzic to przeslij mi na pm'a screen'y(robis ie go klawiszem "print screen" i wkleja do painta z msconfigu i menagera zadan to cos pomysle glebiej nad tym....Tylko pamietaj ze takie grzebanie(szczegolnie jak ktos jest niedoswiadczony konczy sie najczescie komenda format c: biggrin.gif biggrin.gif
Wiec robisz to na WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC!!!
POzdro
Dante#
Najlepszym programikiem na taki syf jest AdAware i do tego darmowy polecam usówa procesy pliki wpisy w rejestr itp. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.