Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy Ciągle Mnie Kopie!
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Problemy z PB
MARO
Server Disconect- You have been permanently banned from this game server via punkbuster ... GLOBAL punkBuster HARDWARE BAN 8285aa29

CO TO JEST :| NA KAŻDYM SERVIE TAK MAM sad.gif ŻADNYCH HACKÓW NIEUŻYWAM ANI BOTÓW :| HELPPPP BO GRAĆ NIEMOGE :|
Dante#
A moze używałeś global bana za nic sie nie dostaje raczej
MARO
No Przysięgam raz mi qmpel bota wysłał i raz próbowałem ! i tylko wtedy ale nikt nie mówił że mam bota. Potem już nieużywałem bo był niepotrzebny! Po co komu ? Cała zabawe psuje (poza tym z 2 miechy temu grałem na tym bocie I TO TYLKO RAZ!!! Wczoraj grałem normalnie , a teraz niewiem kopie mnie sad.gif HELP
conish
to ban. na kazdym serwerze z pb bedziesz mial kicka.

Jak pomoc? leczyc sie.
Swiety
Niech ten topik zostanie przestrogą dla innych.

Nie ma k.urwa tłumaczeń że ja tylko próbowałem że ja k.urwa tylko raz, że to nie ja tylko kumple i tym podobne shity.

Sory Maro ale nic ci nie pomożemy, graj na serwerach bez PB z innymi którzy też próbują tylko raz biggrin.gif

A jak ominąć bana ? To może być w niektórych przypadkach niewykonalne ale nie będziemy tutaj uczyć omijania banów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.