Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowa strona o ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
RedBoy
Szukam ludzi chętnych do współpracy przy nowej stronie o Enemy Territory
Nie planuje robić strony która się rozpadnie po tygodniu itp.

Osób których szukam to newsmani oraz redaktorzy
Najlepiej aby osoby te znały conajmiej 2 języki (angielski , niemiecki)
Oraz miały ponad 15 lat.

p.s. przyokazji jest tutaj może jakiś sponsor xD
Denver
Kolejny et.us się szykuje? sad.gif
Lepiej byś pomógł w np. pisaniu newsów przy obecnej stronie, weź ty się trochę zastanów ohmy.gif
RedBoy
Wcześniej prowadziłem też w miarę dużą stronę 'gtapoland'. Teraz zamierzam stworzyć też coś w miarę przyzwoitego. Pozatym lepiej chyba mieć spojerzenie z 2 strony (tutaj można by dopisać WWW xD) niż tylko z jednej bo właściwie to tylko ta strona z POLSKICH jest godna uwagi ale też mam zastrzeżenia do niej wink.gif .

Jeśli ktoś chce mi pomóc to serdecznie zapraszam GG lub e-mail

1613847 // [email protected]

p.s. nie lubie być pracować na cudzej stronie wolę tworzyć coś w swoim stylu ;]
VeR
CYTAT
p.s. nie lubie być pracować na cudzej stronie wolę tworzyć coś w swoim stylu ;]

rownie dobrze kazdy mogl by tu anpsiac ze nie lubia pracowac na czyjejs stronie... dry.gif
RedBoy
Ale zawsze może się ktoś znajdzie, kto będzie chętny do pomocy.
shAdOW.Stillo
CYTAT (Denver @ 16:47, 15 04 2005)
Kolejny et.us się szykuje? sad.gif
Lepiej byś pomógł w np. pisaniu newsów przy obecnej stronie, weź ty się trochę zastanów ohmy.gif

imo e-t.us zaczyna być lepsze od et.pl

bądźmy szczerzy! xC
i to dobrze, ze chlopak robi nastepna strone...

bo jedna strona o ET na 40 mln ludzi to wiocha zobacz ile stron jest w innych krajach...

RedBoy pomoglbym ci, ale ja juz jestem zaangazowany przy enemy-territory.us
Denver
CYTAT (shAdOW.Stillo @ 19:32, 16 04 2005)
imo e-t.us zaczyna być lepsze od et.pl

Taa... EOT w takim razie :/
falubaz
nie wazna jest ilosc a jakosc, a tej na czyms potocznie zwanym "polska scena" brak
RedBoy
Jeśli chodzi o grafikę oraz oskryptowanie to napewno się wam spodoba wink.gif

A teksty to już zależą od teamu jaki uda mi się zebrać.
shAdOW.Stillo
CYTAT (falubaz @ 23:02, 16 04 2005)
nie wazna jest ilosc a jakosc, a tej na czyms potocznie zwanym "polska scena" brak

jedno wynika z drugiego

będzie konkurencja to będzie lepsza jakośc
każdy b edzie sie starał o przyciągniecie userów.

a nie że jedna osoba odwala manianę xD
RedBoy
O i tutaj się z obywatelem shAdOW.Stillo zgodze tongue.gif

Więc przestańcie Off Topicować i napiszcie jeśli jesteście zainteresowani.
falubaz
CYTAT
jedno wynika z drugiego

będzie konkurencja to będzie lepsza jakośc
każdy b edzie sie starał o przyciągniecie userów.

a nie że jedna osoba odwala manianę xD

smieszny jestes, powiem ci.

przeczytaj poprzedni moj post, chyba ze z czytania ze zrozumieniem masz ndst lub miernote to wybaczam
ymma
RedBoy to fajnie, że chcesz coś tam zrobić. Życzę powodzenia, też uważam, że nie zaszkodzi jeszcze jedna stronka. Jak będzie zła to zwyczajnie można ją olac, jak dobra to wiadomo. Zastanów się tylko dla kogo chcesz ją robić. Poczytaj sobie komentarze na tych już istniejących. W zdecydowanej większości pisze tam bydło i to najczęściej pod fejkami. Ich flejmy są równie oryginalne i błyskotliwe jak "Moda na sukces" Ich wartość merytoryczna sprowadza sie do posuwania czyichś matek, ewentualnie analnych fantazji z ojcami. Texty są tam do zrzygania monotonne i naprawdę trzeba być półgłowkiem, żeby to kogoś jeszcze bawiło, czy dotykało. Poziom dowpipu przerażającej większości wprawiłby w zażenowanie wychowanków szkół specjalnych. Pomyśl 10x czy warto wkładać jakąś tam prace dla tej garstki normalnych, mających cos do powiedzenia userów?

falubaz, to nie polska scena et jest do piczy, ona tylko odzwierciedla poziom polskiej młodzieży i polskiej mentalności. Smutne prawda?
RedBoy
Gdyby strona ta pomogła chociaż jednej osobie to znaczy że wartą było ją zrobić tongue.gif

No i tak jak mówiłem texty jakie się tam znajdą będą zależeć tylko od tej garstki osób jakie uda mi się zbierać.
falubaz
CYTAT
falubaz, to nie polska scena et jest do piczy, ona tylko odzwierciedla poziom polskiej młodzieży i polskiej mentalności. Smutne prawda?

dokladnie rozumiem Twoje intencje, a Ty a doskonale znasz juz chyba moje zdanie na wiekszosc rzeczy zwiazanych z et.
Polska mentalnosc sux, wiec moja tez i tu tez sie zgadzam.
Mam przeciez prawo do takich pogladow po kilkunastu miesiacach, biernego przygladania sie "scenie" ;p

jak mialbym jakos pomoc, by Ymma nie zbesztala mnie, to powiem: wzoruj sie na xfire, lub swertcw a nie polskich serwisach. wazniejsza niz oprawa graficzna jest to co piszesz, jak piszesz i dla kogo piszesz.
ymma
falubaz dziecinko, czy ja Cię besztam? tongue.gif Skądże, i powiem, że i mnie coraz częściej nie starcza już cierpliwości, czy wyrozumiałości. I dlatego wolę raczej nabazgrać coś na forum, gdzie jest troszkę więcej ludzi, którzy coś tam łapią i potrafią mnie jeszcze rozbawić, czy zaskoczyć, niż dokładać kolejny komentarz na jakimś serwisie, bo i po co? Połowa nie zrozumie, inni się znudzą, bo nikogo nie obrażam. I masz rację co do tego, że w zalezności od tego jakie texty bądą się pojawiać ewentualnie na tym nowym serwisie tacy ludzie będą go odwiedzać. I lepiej mieć mniej userów, ale takich co potrafią napisać nazwisko swoje bez błędów niż setki debili.
blacktyger
hmm, musze powiedzieć, że ostatnie 3 posty są wulgarne i rzucają inwektywami na prawo i lewo ...

i to Ty Ymma, nie spodziewał bym się, że ktoś o wydawało mi sie tak wysokiej kulturze osobistej pisze takie coś. Nie żebyś nie miala racji, bo niesposób się nie zgodzić, ale jeśli masz takie mniemanie o polskiej młodzieży to w czym Ty pokładasz nadzieje dla tego narodu ? bo chyba nie w emerytach i ręcistach.

aha, jeśli masz na tyle silnej woli, aby nie odpisać to prosze nie odpisuj.

ymma
Nie mam :>
RedBoy
Widzę że scena ET jest bardzo podobna do scene GTA tongue.gif

Oki widzę że przed otwarcie trudno będzie o jakąś ekipe ;/
p.s. coś autologowanie mi nawala ;/
falubaz
off topic:
blacktyger-ymma ma niestety zasrana racje, a polska mentalnosc <all niestety.

wiekszosci polakom najbardziej pasuje po prostu przyslowie:szczekajace psy najrzadziej gryza. to z ang. bo polskiego odpowiednika zapomnialem. gg.

CYTAT
ręcistach.

w nich napewno nie ;p

polacy sa dobrzy tylko w zrywach, niczym innym imo. pesymistycznie dzisiaj cos ;D
moze taki dzien ale to chyba prawda.

btw. dobry material na dobra dyskusje :C
egzystor
Myślę, że jeśli chłopak chce coś zrobić, to niech zrobi. I bardzo dobrze, że chce coś zrobić, bo w polskiej mentalności jest także niestety to (mimo całej mierności i marności, o której mówi zarówno Ymma jak i Falubaz), żeby najchętniej nic nie robić, a wszystkim, którzy chcą zrobić coś kreatywnego podcinać skrzydła, czy chociażby skrzydełka.
Niech RedBoy zatem zrobi stronę o ET, choć treściowo zapewne nie doścignie www.enemyterritory.pl, userów stąd także raczej nie odciągnie, ale jeżeli ma to być "spojrzenie z drugiej strony na ET", to jestem ciekaw co z tego wyniknie (jeżeli w ogóle). Mam tylko jedną prośbę, niech to będzie dobry serwis, w każdym znaczeniu tego słowa.
To tylko moja opinia na temat, niestety zarówno newsmanem jak i redaktorem nie zamierzam być, więc off topic.
RedBoy
polacy są dobrzy jeszcze w piciu ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.