Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Własny tekst w voice chatcie
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > To wszystko już było
3Style
Niejednokrotnie spotykam się na servach, że ludzie mają wypisane do komend voice chatu swoje kolorowe teksty. Moje pytanie brzmi: czy da się zrobić config z wpisanym swoim tekstem do tychże komend, ale bez bindowania ich pod określone klawisze (niech zostaną pod v coś tam, coś tam) i jeżeli chcę je zrobić kolorowe to wystaczy wpisać wszystko tak jak się to robi przy kolorowym nicku?
Dante#
Pszesz sobie
KOD
bind x vsay chear! juhu

I powinno działać możesz dac kolory jak kto woli. Tylko pliz nie rób bindow w stylu "medyk kujnij w dupke" lub "niech bedzie pochwalony" i nie floduj za dużo bo to imo wku.. (denerwuje) a w grze nie pomaga.
conish
dodam ze dziala tylko na etpro a przycisk szukaj to prawdziwy href a nie jakis tam zwykly img...
Dante#
Przyznam sie ze tego że działa tylko na etpro to nie wiedziałem tongue.gif
nephit
nie wiem czy da sie to zrobic ani czy to jest w innych tematach ale
CYTAT
ale bez bindowania ich pod określone klawisze (niech zostaną pod v coś tam, coś tam)
jemu chyba chodzilo o to, zeby po nacisnieciu v54 wyskakiwal jego text z voicechatem Hello.
to tyle jezeli chodzi o czytanie ze zrozumieniem.
Dante#
No to wyzej zostalo napisane jedyne takie rozwązanie nie da sie ustawic pod vcośtam chyba żeby ingerować w pliki .pk3.
conish
Da sie zrobic przy pomocy sprytnego skryptu... Kopa roboty...
maciejz3
lecz ja widziałem na NoQuarter modzie jak ziomeczek tez mial inne komedy
jank3r
nie chce mi sie zakladac nowego topicu, wiec napisze tutaj. co wpisac, zeby nie slyszec elementow voice chata?
tzn. po wcisnieciu v57 pojawia sie napis "sehr gut/yeehaaa" ale nie slysze słow "hhaha sehr gut!"
kaurz
nie chce mi sie odpowiadac
TheOtherS!de
A po co Ci to mnie to tylko w..... Dlatego mam wyłączone :) Przynajmniej nie słychać spamu, a do tego jak ktoś gra na słuch to nie ma w tedy problemu :) Prawie jak WH :)

seta "b_chatsounds" "0"
seta "b_goatsound" "0"
seta "b_shovesounds" "1"
seta "b_hitsounds" "1"

i jeszcze wiele innych których nie pamiętam pisowni a nie chce mi sie szukać :)
conish
cg_novoicechat 1
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.