Witam. Chciałbym, abyście umieszczali tutaj uwagi odnośnie
ET Config Generatora, który od wczoraj gości na et.pl. Zdaję sobię sprawę, że może posiadać sporo uchybień, więc wszelkie komentarze mile widziane.
zdrówko.
Dobre... Mozna by dodac do niektorych komend ich wplyw na gre. Ogolnie spoko sprawa:)
W tym generatorze w dziale system jest cos takiego jak pamiec dla gry!!! i jak np wybiore 75 to potem z tych 75 mam wybrac pamiec dla dzwiekow i grafiki czy liczy sie to oddzielnie??
Jak masz 256 ramu, a na gre przeznaczysz 200 (co nie jest potrzebne bo tylu ci nie zeżre), to na reszte zostaje 56 (licząc z wszystkimi procesami windy tudziez pingwina)...
no i o to mi chodzilo... dziex denver
jerek-PL
13:17, 28 11 2005
Mam problem z ET Config Generator... Kiedy wchodze na strone to zamiast ET Config Generatora pojawia się napis "Błąd - nieprawidłowy adres URL Żądany adres URL jest nieprawidłowy i nie może zostać załadowany."
Pomocy!
Ps używam firefoxa.
zeby nie zrozumiec co ten blad oznacza to trzeba byc polmozgiem, lub nawet cwiercmozgiem ... no offence ...
uzyj google ffs
jerek-PL
13:34, 28 11 2005
w google szukam a tu ciagle Polskie Centrum Enemy Territory :/
jerek-PL
14:24, 28 11 2005
Dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.