mieciek
22:09, 19 04 2005
Pytanko (admin mnie pewnie zabije, ja ciągle pytam

) :
Czy jest możliwość zmiany fizyki gry z poziomu rcon`ów ? g_gravity nie działa bezpośrednio na granaty (i rifle granaty). Chciałbym troche zmienić odległość rzutu granatem i apteczkami (raczej razem powinno być). Wiem, że sie da, ale jak ???
Edit pakow (i mysle ze na poziomie c...) wystarczy.
mieciek
15:12, 20 04 2005
tzn. ?? cfg ?? (czy może jakimś szpeszjalistysznym programem ?)
egzystor
16:29, 20 04 2005
| CYTAT |
| Wiem, że sie da, ale jak ??? |
Oczywiście, że się da, wszystko się da... wsadzić sobie w dupe parasol i rozłozyć też się da, tylko nikt tego nie robi

Bez urazy i nie bierz tego do siebie
edit pakow jak napisalem...
wchodzisz do ktoregos z pakow umieszczonych w folderze main (winzipem mozna rozpakowac... lub normalnie edytowac z poziomu windows/total commandera) wyszukujesz plik (uprzedzam - nie mam pojecia ktory...) i edytujesz go. Afaik et jest napisane w c wiec jezyk w zasadzie prosty... Powodzenia. Ja bym sie nie nie zabral.
Wszystko da się zrobić. Z Wolfa można nawet zrobić tetrisa, wyścigi samochodowe albo strategię turową.
Kod źrodłowy Wolfa jest dostępny, wystarczy znajomość skryptów, języka C, jednym zdaniem - umiejętność pisania modów do gry.
Ale to jest robota, nie obrażając nikogo dla nie-lamerów.
mieciek
23:39, 20 04 2005
Czyli nie dla mnie

Na którym serku apteczki i amunicja były tak zmodyfikowane, że leciały dalej niż granaty

Chciałem co takiego u siebie zrobić

P.S. (do egzystora czy jak mu tam) tofapny hłopie este, parso tofapny

......
keNOOBie|PL
14:41, 22 04 2005
| CYTAT (mieciek) |
| Na którym serku apteczki i amunicja były tak zmodyfikowane, że leciały dalej niż granaty |
najprawdopodobniej bylo to na jakims shrubie.... tak jak wypadanie apteczek po smierci.. itd
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.