Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Logitech MX 518
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Myszki i podkładki
pixelek
Witam i mam nadzieje, że skłonie Was do dzielenia się doświadczeniami w użytowaniu tego cuda biggrin.gif

Jakie macie doświadczenia w grze tą myszą w ET?
Jakie preferujecie ustawienia?
Jak korzystacie ze zmiany DPI "w locie" i czy w ogóle korzystacie z tej opcji?

Myśle, że ten topic będzie dobrym miejscem na dzielenie się swoimi radościami i kłopotami w użytkowaniu tej myszki.

Eld
coz, gralem z 10-14 dni i wypasik maxymalny. jak nienawidzilem wszystkich mx-ow, tak ten spodobal mi sie cholernie i wdrapal sie na pierwsze miejsce w rankingu myszowatych marzen.
falubaz
kurde, ty eld to wszystko testujesz w redakcji ;]

imo 518=510 bez wad
Swiety
a 510 ma jakies wady ?
falubaz
jak dla mnie troche za ciezka :/ trzeba bylo wywalic takie gowienko i wszytko git.
518 jest dobrze wywazona imo, choc gralem/uzywalem ja 2 godziny ;].

poza tym 518 to raczej narzedzie dla grafikow bo 1600 dpi nie jest przydatne dla graczy.

ja mam 510 i szczerze wydanie 50-60 zlotych wiecej na 518 byloby jak dla mnie wyrzuceniem kasy w bloto.

a i tak najlepsza beka to minusy co daja w 518: sciera sie logo haha. ja przynajmniej nie wiem jak mozna to zetrzec. chyba ze ma sie papier scierny na lapie :/ <joke>
ChoX
Mwahaha to dobrze, że na urodziny dostanę 510 a nie 518 >=D!!! Poza tym lepszy sprzęt też by się przydał... bo na celeroniq 1.2ghz 320 ram i geforce 2 jakoś takoś się da grać... ale wole 125 fps'ów niż 20 tongue.gif
Furman
Ja mam MX 510 i jestem szczerze zadowolony. U kumpla na 518 na sensie 0.6 mycha chodzila jak u mnie na sensie 12 tongue.gif 1600dpi robi swoje :] (510 > 800dpi) Logitech roxxx tongue.gif
AdI-O
Pierwsze wrażenie: k#!@a, czemu ktoś bił młotkiem to biedne stworzenie huh.gif
Ale co tam jakieś kropki...

Mycha nie ma żadnych wad:
-czułoś która zadowoli najbardziej wybrednego gracza
-brak acceleracji wstecznej
-ergonomia na 6
-zmiana dpi w locie (chociaz te przyciski mogłyby być ciut większe)
Przesiadając sie z jakiegoś kulkowca, z wrażenia spadamy z krzesła.
Chociaż przesiadka z optyka nawet średniej klasy (A4 Tech), też robi duże wrażenie. Mnóstwo opcji... w zamian za mnóstwo hajsu ph34r.gif
Ale niektórym szczęście sprzyja, i kupują myche za 160 zeta zamiast za 230 smile.gif
Estaloth
Po roku grania na 510 i przesiadce na 518 z całym szacunkiem, k#!@a 510 > 518. 518 jest lżejsza (dla mnie minus), a na dodatek SetPointy to jakies nieporozumienie (suwak całkiem inny niz w mouseware - trzeba korygowac sens, samoczynna zmiana sensa mimo wyłączenia zmiany dpi guzikami rolki).
$naQ
Jestes juz w sumie starym posiadaczem 518.Zmiany dpi w locie nie uzywam, nawet wylaczylem w opjach inne dpi poniewaz mam duze rece i czesto naciskalem te przyciski.Do grania w ET jest swietna.1600 dpi robi swoje, duzo przyciskow co daje nam duza mozliwosc kombinowania z cfg.Jak dla mnie nie ma wad, poprostu wszystko zalezy od przyzwyczajenia. Przesiadlem sie z creativa oraz a4 techa i jestem zszkowany tym jaka jest roznica miedzy tymi mycha.Zaleta jest to, ze mycha jest na wejsciu usb, ale zawsze mozna zmienic na ps2, ja zawsze zmieniam myche jak gram, aby oszczedzac ja , bo gdyby cala moja rodzinka na niej grala to raczej nie pozyla by za dlugo. Szczerze polecam.
AsMaX
dawać zdjęcie...
Ja wole mx 310... Super a szczególnie mam tam zbliżenie lornetki po lewj stronie
Najleprze optical ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.