Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy warto zorganizowac mecz kobiety vs mezczyzni?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
iilka
Wiec glosujcie jesli bedize odzew zajme sie organizacja! tongue.gif moze nawet w najblizszy weekend biggrin.gif
falubaz
no ba ze 2. 1 nie bo sie wstydze ze dziewczyna beda znowu mnie ciosac po glowie ohmy.gif
jakies Matsu przyjdzie z Krolewna Ciemnosci(czy jakos tak) i bedzie :[

moge pospektowac ohmy.gif i mezczyzni tylko covertami graja ;o
iilka
Falubaz Ty sie moich fake'ow nie czepiaj i nie Krolowa Ciemnosci tylko Krolowa Elfow lub Krolowa Smierci tongue.gif A moze i krolowa Ciemnosci tez byla blink.gif
Zaskroni3c
Uważam że zorganizowanie takiego meczu moglo by być zabawne smile.gif
tylko moim zdaniem był by poroblem z dobraniem zawodników ponieważ mało który facet chce byc bity przez kobiete =D
ymma
Ja chce, ja chce, ja bardzo chce!!!! I ciul z facetami, ja chce na tsie słyszeć te przyjemne dla ucha dziewczęce piski, okrzyki, OCHY, ACHY, i chichry!!! Pragnę słyszeć zamiast "k#!@a, ja (słowo na p)e" takie słodkie " o k#!@a, o ja (słowo na p)e" biggrin.gif Marzę by w końcu, choćby raz w życiu zagrać z samymi babeczkami. Odchamić się i poczuć Power of Woman!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tak więc drogie Panie i szanowni Panowie: DO DZIEŁA!!!

Ps. Nie jestem lesbą jakby ktoś miał wątpliwości tongue.gif
PS2. JAJNIKI GÓRĄ!!!! wink.gif
iilka
Kto chetny wub.gif pls kontaktowac sie ze mna gg 1884330! do skutku! biggrin.gif
ymma
No i cisza sie zrobiłą :| Gdzież, ach gdzież są te wszystkie piękne i m@!dercze kobiety? Cóż, ach cóż je tak pochłania? Drogie panie, weźcie się w garść i do roboty!!!
TgcRap4
Em to jest k#!@a et a nie zadna siatkowka plazowa toples :C Bo co nam taki mecz ;C
ymma
To ja Ci wyjaśnię po co! Nie interesuje mnie ani wynik, ani tak naprawde przeciwko komu miałabym zagrać. Zwyczajnie mam ocotę (to moje niezaprzeczalne prawo!) zagrać tylko i wyłącznie z innymi kobietkami w teamie! Dlaczego? No to już by za długo wyjaśniać, ale powodów jest masa, setki, a główny taki, że nie są facetami. Jasne?
A czemu jacyś faceci mieliby ochotę zagrać przeciwko drużynie składającej się z samych kobiet? Może dlatego, że owe kobiety są właśnie kobietami? A może dlatego, że wcześniej nigdy nie grali? A może... i jeszcze... a w ogóle to przecież... a czy to ważne?
kropek2111
A jak miło by było z kamerkami smile.gif Ale tylko w jedna stronę smile.gif Lubie patrzeć jak kobiety się wściekają grając. Ciekawy pomysł z tym słodkim "k#!@a, ja (słowo na p)e" ale na prawde to aż tak fajnie nie brzmi serio.
TgcRap4
Najprawdopodobniej polowa graczy w girl teamie i tak bedzie przebranymi facetami, znam te sztuczki. Swojego czasu bylem cl bejbi teamu, byl u nas jeden 40 letni pedofil ktory dolaczyl do nas tylko po to by miec blizszy kontakt z dziecmi...
Denver
CYTAT (TgcRap4 @ 14:30, 10 05 2005)
Swojego czasu bylem cl bejbi teamu, byl u nas jeden 40 letni pedofil ktory dolaczyl do nas tylko po to by miec blizszy kontakt z dziecmi...

A co to ma do tematu? Taki mecz to bardzo dobry pomysł, ale jak zawsze znajdą się ludzie którym nic się nie podoba i wciąż narzekają że to że tamto. Jak ktoś chce, to niech zagra... Przeszkadza ci to?
splajn
A może Panie założyły by klan i rozruszały ladder CB PL. Chyba nikt by im nie odmówił?
A może się mylę? ph34r.gif
iilka
CYTAT (ymma @ 17:29, 9 05 2005)
To ja Ci wyjaśnię po co! Nie interesuje mnie ani wynik, ani tak naprawde przeciwko komu miałabym zagrać. Zwyczajnie mam ocotę (to moje niezaprzeczalne prawo!) zagrać tylko i wyłącznie z innymi kobietkami w teamie! Dlaczego? No to już by za długo wyjaśniać, ale powodów jest masa, setki, a główny taki, że nie są facetami. Jasne?

huh.gif ymma slonko nie oczkuj od nich za wiele to tylko faceci biggrin.gif oni nie zrozumieja co to znaczy pogadac sobie z ta sama plcia w trakcie meczu czyms co mzoe byc smieszne i nei zwiazane z gra tongue.gif ..a juz eni wspomne ze nei wiedza co znaczy grac 4 fun biggrin.gif wiec ni ma co czekac ide szuakc pewnych pan z ktorymi sie znajdzie fajniusia 6teczke i pogra biggrin.gif mozne nawet dzis wieczorem biggrin.gif

A tak swoja droga ciekawa ejstem czy ktos pamieta Sarri i Amfisie! jak czytacie to pls puknijcie do mnei na gg biggrin.gif

Ps. Zorika, Lilly, "Rozyczka" pls contact me! tongue.gif
falubaz
chlopy to trzeba sie zebrac, bo iilka juz skladzik zbiera !:[
D!z3l
Taki meczyk napewno byłby ciekawym widowiskiem, jeżeli by była taka mozliwość to z przyjemnością popatrzył bym jak kobitki "ucierają nosa" niektórym przemądżałym facetom ^^ !!
z0rika
imo dawać kobitki jeszcze dwie i gramy [;
Sagitarius
zawsze milo traktowalem kobiety jesli zdarzylo mi sie z takowymi grac smile.gif ale od wiekszosci kobiet z et.pl dostal bym du^% chcociaz ostatnio zlapalem drugi oddech to teraz mam zbanowanego kompa przez parentsow :/ moze kiedys dojdzie do tego meczyku ja dybym mial czas ciupnal bym sobie z checia smile.gif
iilka
PILNE!!! blink.gif Bardzo prosimy o kontakt jesio 2 niewiasty.... mamy juz sliczna 4 i jeszcze 2 brakuje! prosze uderzyc na moje gg lub na quakenecie #fmf.et dziekuje! unsure.gif
ReiL
ooo ja rowniez z mila checia zagralbym sobie przeciwko druzynie pan jak rowniez z mila checia zagralbym z wami w teamie ,eh jak ze dziwnie bylo by slyszec kobiece glosy mowiace o pozycji przeciwkika badz tez o sytuacji na polu bitwy(no chyba ze zaczelyby rozmawiac o kosmetykach:P) no dziewczyny zbierajcie sklad i nagrajcie demko zeby jak kogos nie bedzie mogl chociaz sobie pozniej zobaczyc jak bylo:)
an!olek
Czemu nie ? tongue.gif Trzeba pokazać, że my też jesteśmy siłą cool.gif
Let's check this xD
ymma
an!ołek jeśli jesteś kobitką, to wbij na ircu na kanał #fmf.et i pogadamy!!!
an!olek
Ano ano jestem kobieta smile.gif
Lapi
jestem jak najbardziej za :] popatrzec mozna, tylko, zeby dobra pora gry byla tongue.gif ja i tak sie nie lapie na gre, popatrze jak kochany aniolek bedzie killowal tongue.gif tongue.gif mr :***** no chetnie popatrze na taki meczyl (tylko o dogodnej porze ) tongue.gif i jak moj aniolek rozwala plec przeciwna tongue.gif ja sie nie lapie na gre, bo slaby jestem i malo czasu na ET, sa lepsi co pokaza sile mezczyzn tongue.gif

ShAcAll
Zgadzam sie i z checia tez zagralbym meczyk z kobietami :] Pozdro i Gratz za dobre checi
m4Gg0t
no jasne ze tak =]. ale zeby grali jacys tacy przecietni gracze, nie reprezentanci xd
Marycha
hej i jak ten mecz juz sie odbył czy dopiero bedzie? biggrin.gif
nikt tu nic nie pisze wiec pytam, a jak juz był to kto ma demo? dry.gif
Miniax
Pytanie to samo co powyzej
southorn
Poczekasz kolejny rok...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.