falubaz
21:51, 16 05 2005
czyli zostajemy przy starym dobrym ET za free .. .bo nie wiem jak bardzo trzeba bedzie tuningowac kompy zeby uciagnac to cholerstwo...ET to ET .. a z ET zrobili quake :/ imo bedzie straszny niewypal...przynajmniej w Polsce gdzie malo kto bedzie mial sprzet zdolny do uciagniecia tego czegos na jako takim poziomie...
blacktyger
6:47, 17 05 2005
mam nadzieje ze bedzie platne i to wy!@#ia w c@#! duza cene + abonament : O
dlaczego nie ma gier o I wojnie światowej ?
Może być ciekawe zeby nie dupne pingi to pewnie bym w Quake3 grał
falubaz
13:59, 17 05 2005
| CYTAT |
| dlaczego nie ma gier o I wojnie światowej ? |
bo chyba gry o strzelaniu i rzucaniu granatow z jedengo okopu do drugiego 64v64 nie bylyby fajne...
z et:qw moze byc "ciekawie"
ale i tak lepiej zbierac kase na nowa grafe i bf2
...a nie mowilem
falubaz
13:04, 18 05 2005
dlatego teraz Cie eld czeka kamieniowanie

! hrhr.
ps.jade do breslau do niedzieli :x
Po 1 jak juz pisaliscie bedzie potrzebny mega zejbisty sprzet zeby sobie pograc.Ciekawe jakie pingi beda??Pewnie tez z dupy.
Et:qw zaczyna mi cos pachniec AVP(lubie serie)allbo decydujemy sie na klimat wojenny albo na klimat walki z obcym :/Dla mnie ten screen wyglada tak:wez ET doadj do tego 2 szczypty AVP trzymaj 2 godziny w piecu i mamy ET:qw.Jak dla mnie wyposazenie zolnierza bedzie zywcem zerzniete z avp,widac po screen'e.Gra bedzie sianie

EOT
A tutaj link do pierwszego trailera ET:QW:
trailerNa razie sciągam

EDIT: W sumie filmik pokazuje bardzo mało jeżeli chodzi o rozgrywkę mp. Najbardziej rozbawił mnie medyk, który zamiast strzykawką ratuje kolesia elektrowstrząsami
outsider!
8:46, 1 06 2005
| CYTAT (Zduneq @ 13:34, 18 05 2005) |
Po 1 jak juz pisaliscie bedzie potrzebny mega zejbisty sprzet zeby sobie pograc.Ciekawe jakie pingi beda??Pewnie tez z dupy. Et:qw zaczyna mi cos pachniec AVP(lubie serie)allbo decydujemy sie na klimat wojenny albo na klimat walki z obcym :/Dla mnie ten screen wyglada tak:wez ET doadj do tego 2 szczypty AVP trzymaj 2 godziny w piecu i mamy ET:qw.Jak dla mnie wyposazenie zolnierza bedzie zywcem zerzniete z avp,widac po screen'e.Gra bedzie sianie  EOT |
RTFM!!!!
Pingi zależne są od łącza, a nie od połączenia. Czasem zdarzają się 1-2sekundowe lagi spowodowane spadkiem FPS.
| CYTAT (outsider! @ 7:46, 1 06 2005) |
| RTFM!!!! |
Po 1 mozesz wyjasnic mi ten skrot RTFM?
| CYTAT |
Pingi zależne są od łącza, a nie od połączenia. Czasem zdarzają się 1-2sekundowe lagi spowodowane spadkiem FPS. |
Po 2 a wiesz co to jest SERWER??I jak bedzie kiepski serw to C@#! a nie sobie pograsz.I nie zaleznie od tego czy bedziesz mial dobre polaczenie czy nie.Jak serw nie bedzie wyrabial to mozesz miec 1000000MB w obie strony i pingi z dupy.EOT
blacktyger
6:47, 2 06 2005
rtfm - read the !#!@ing manual - przeczytaj (słowo na p)ony manual
a co znaczy skrót k.a.s.t.r.a.t. albo e.u.n.u.c.h. ?
[RR]MosHE
19:12, 7 06 2005
Jędras: wg mnie te elektrowstrzasy nie sa takie glupie :] Reanimacja

| CYTAT |
raChet napisano 16:26, 2 06 2005 a co znaczy skrót k.a.s.t.r.a.t. albo e.u.n.u.c.h. ?
|
nc
k@cperski
18:02, 9 06 2005
Czytałem dziś o ET w CD-ACTION.
Jakoś nie mogę wyobrażić sobie ET w świecie QUAKEa
Może i będzie fajne, chyba nie
to fajnie szkoda ze troche poslizg miales .... a Co do QW:ET to mozna bylo sie spodziewac po samym info z Q4. ze Q4 niebedzie mial multi playera co bylo nowoscia i szokiem dla graczy q3. Wiec logicznie rzec biorac jak moglo by zabraknac ukochanego multi w nowym Q? I tutaj przychodzi nasze ET polaczenie tych dwoch gier w jedna spojna calosc by moglo dac nawet ciekawy efekt. I o to mamy 2 w 1. ET (idea gry plus rozwiaznia klassy bronie itp.) w dynamiczne na-(słowo na p)nie (Quake) i dodatkowe pojazdy (BF2) ... czyli dodatkowa konkurencja dla Nowiutkiego Battlefielda 2. No i nastepny argument Q4 i ET:QW beda osobnymi produktami co za tym idzie placimy dwa razy, dwu krotne zyski dla firmy. Proste prawda.....
tranx-san
3:04, 23 06 2005
przykre ale jezeli juz bede mial placicto zaplace raz.. q4 sciagne z sieci a ET QW kupie :x
podoba mi sie skrot ET QW, przypomina mi stare czasy.. QW = Quake World...
yamaro gdzie wyczytales ze q4 nie bedzie mial multi? To paranoja... Z tego co czytalem juz beta test mial zaimplikowany tryb mp. Mowi sie nawet ze nowy quake ma miec numer piec bo to polaczenie dwojki i trojki...
Natomiast et:qw bedzie nabijaniem portfeli (i tu sie z Toba zgodze) i nie ma sie czemu dziwic.
Przy czym mnie tam nawet interesuje rozwiazanie fabluarne qw->q2
Niech wydadzą dwie wersje ET:QW:
Darmowa - standardowo 6 map
Płatna - powiedzmy 20 map
Bo jak wydadzą tylko płatną i dodatkowo wyjadą z ceną 150pln to ja passuje zostaje przy starym ET.
Elliot powiedz jak czesto zdarza Ci sie ta pracochlonna czynnosc zwana popularnie mysleniem? Watpie zeby dalo sie zabiezpieczyc mapy, ktore mialyby byc w wersji platnej przed konwersja/kopiowaniem do wersji darmowej. A nawet jezeli tak to komu by to przeszkadzalo jezeli mialby nowa gre za darmo. Mapy do darmowej wersji powstalyby za chwile i po klopocie.
Ja tam kupuje jezeli beda dobre opinie i do czasu wyjscia gry wystarczajaco ulepsze kompa.
michcio22
0:03, 16 08 2005
jeśli ktos by zkombinował wymagania gry to bede bardzo wdzięczny
gra robiona jest na enginie dooma 3, co oznacza ni mniej ni wiecej, ze mniejszych wymagan na pewno nie bedzie miala, a jedynie moga byc one wyzsze. wniosek nasuwa sie sam: przecietny smiertelnik nie pogra sobie zbyt komfortowo.
Wszyscy Ci ktorzy nie przerzucili sie z ET na bf2 watpie by zaczeli grac w ET:QW. To bedzie bf2 z grfa dooma

Jedyne co zostaje to czekac na RTCW2 i liczyc na to, ze nikt nie wpadnie na genialny pomysl umieszczania go w realiach Quake world`a. A multi bedzie rownie dobre co w jedynce.
P.S gg raChet
tranx-san
13:32, 22 11 2005
watpie, nawet jezeli gra bedzie osadzona w realiach bf2, bedzie o wiele bardziej grywalna... id software nie pokara ans badziewnym movementem i strasznym strzelaniem jak to bylo w przypadku bf2ki.
Jezeli chodzi o engine dooma 3 i o wymagania. Nowe mapy do quake'a 4 pokazaly ze da sie na tym enginie miec stale fpsy potrzebne do spokojnej gry, jezeli programisici nie przesadza z oswietleniami na przecietnym sprzecie bedzie mozna sobie juz spokojnie pograc. Duzo tez zalezy od konstrukcji map i od kodu sieciowego.
Na rtcw2 przyjdzie nam jeszcze dlugo poczekac, a ze glowna platforma jest xbox to nie mozemy liczyc na jakis multi hicior, oby bylo grywalne :c
A tam Gadacie ... ET:QW zanim sie urodzilo juz umarlo .. a RTCW2 jak to Tranx powiedzial Multi hiciorem nie bedzie bo Xbox 360 samo za siebie mowi ...
Cyber.P@nki
13:09, 15 05 2007
http://community.enemyterritory.com/ Proszę wszystkich o zagłosowanie na Polskę w ankiecie na tej stronie. Z góry dziękuję.
Prowadzi polska w ankiecie ^^
Cyber.P@nki
23:10, 15 05 2007
Niestety prowadzi rosja aż rożnicą 10 %. Prosiłbym wszystkich o informowanie innych graczy, że takowa ankieta jest i że obowiązkiem każdego Polaka jest zagłosowanie na jego kraj. Z uszanowaniem!
SPIDIvonMARDER
17:34, 18 05 2007
To załóż temat, w którym ogłosisz, że taka ankieta istnieje. To najlepszy sposób...
A tak w ogóle, to do kiedy ona trwa?
Odkopywanie tematów sprzed 2 lat! Yoohoo! :O
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.