Wiem, że takich tematów jest pełno na tym forum, ale ja chciałbym go opisać dokładniej. Przez dwa tygodnie normalnie grałem w W:ET na różnych serwerach, nic dziwnego się nie działo, a teraz walczę od dwóch tygodni żeby zagrać i nic dlatego potrzebuję waszej pomocy. Formatowałem dysk (4 razy), reinstalowałem W:ET , wyłączyłem wszystkie programy które mogłyby przyczynić się do wystąpienia jakiegokolwiek problemu, zmieniałem sterowniki do karty graficznej i sieciowej, ustawiałem WET na wiele sposobów ale zawsze efekt był ten sam gra po minucie zawieszała się (ctrl+alt+delete nie reaguje). Stworzyłem własny serwer (czy jak to tam się nazywa) na którym grałem przez 30 min (sam ze sobą) i nie zawiesił się!!!! Już nie mam pomysłów co robić. Wszystkie pliki WET instaluje te same na których wcześniej grałem, w komputerze nic nie zmieniłem dlatego nie wiem co jest grane!!!!!! a to taka fajna gra
PPPOOOMMMOOCCYYYYYY!!!!!!!!!
Mój sprzęt:
Płyta główna: EPOX 4PLAI
Procesor: Celeron 2.8 GHz
Ram: DDR 400 MHz KingMax 256MB
Karta graficzna: Sapphire Radeon 9200@9250(catalyst) 128MB 128bit
Dysk: 80GB seagate
Nagrywarka: CD:RW 52/32/52 LG (największy błąd w moim życiu)
Obudowa: ATX 350W TRO-393 Jumbo
Karta muzyczna: AC97 zinegrowana
Karta sieciowa: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC zintegrowana
Monitor: LG F700P
Temperatura: Procek-nie więcej niż 45C Wewnątrz obudowy nie więcej niż 35C
Oprogramowanie: Windows XP Prof. SP1
Internet: lokalna sieć radiowa 160Kbit równoległe (mam prawie zawsze 15-17KB) ip wewnętrzne łącze to prawdopodobnie polpak(nie wiem nie znam się)
kiedyś działało teraz nic nie zmieniłem i nie działa, z innymi grami nie mam takiego problemu
POMOCY !!!!!!