Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odliczanie do wybuchu dynamitu
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
wojas
poszukuje skryptu(czy jakos tak) na odliczanie do wybuchu dynamitu wiem ze taki jest bo widzałem juz u paru kolesi na serwie ale niemoge niegdzie znaleść a oni niechcieli sie podzielić sad.gif może ktos to ma i dal by to na forum ??
conish
Stary... sprawa jest banalna jak budowa drabiny.
Obaczajasz ile waitow przypada na jedna sekunde przy twoim fps i jazda z echami, sayami itd.

Oczywiscie rzucenie okiem na czas mapy przy podlozeniu dynu i odjecie od tego 30 bywa trudniejsze...
blacktyger
to nie o to mu chodzi. rzeczywiście istnieje taki PROGRAM (swego czasu nawet go szukałem - bezskutecznie bo jakoś nie zależało mi zbytnio), ale jest to zewnętrznie działająca aplikacja i nie zaleznie od tego gdzie jesteś i kim grasz jesli ktos z Twojego teamu podloży dyna owy program odlicza i wyświetla w postaci say_team czas do wybuchu. Imo spamerski i mało potrzebny, aczkolwiek można poszpanowac : >

zapoda ktoś linkiem ?
wojas
blacktyger wlasnie o takie cos mi chodziło ale ten program (czy co to jest :| ) on wyswietla też czas do wybuchu jak przeciwnik podłorzy (nie tylko team)
ArmaGedoN
Jeżeli chodzi o to co mówi bt to można skonstruować taki skrypt w grze, lecz podczas użycia komendy wait postać będzie stać w miejscu i nic nie będziemy mogli już robić, więc taki skrypt jest bezużyteczny...

Musi to być zewnętrznie działająca aplikacja którą posiadam, a której niechce rozpowszechniać ze względu na spam, i to iż co do jej legalności nie jestem pewien...

Pozdrawiam aRm ph34r.gif
Reggez
Znalazlem !!! ten program to "Dyno Counter", który możecie sciągnąc ze strony mojego klanu: www.badboys.etclan.prv.pl.

Fajna rzecz!!! tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.