Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ślizgacze
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Myszki i podkładki
RazoR
Kupiłem sobie myszkę Razer Dimondback Plasma i przyokazji poczytałem sobie na temat podkładek, myszek i ślizgaczy... I mam pytanie dotyczące ślizgaczy czy trzeba je kupywać do wszystkich typów podkładek, widziałem różne opinie. Ja mam podkładkę szmacianą QcK steel i nie wiem czy wydawać kasę na ślizgacze... dry.gif
conish
O ile mnie pamiec nie myli slizgacze (czyli pudserfery) przydaja sie tylko na podkladkach typu icemat. Na szmatach efket moze byc niezauwazalny.
Warto jednak sprawdzic empirycznie. Od razu zauwazysz roznice i bedziesz wiedzial.
Marycha
Na Icemacie Razery jadą jak trzeba bez zadnych slizgaczy, pudserferow, skatezow i innych tongue.gif
sayetan
CYTAT (Marycha @ 18:28, 4 06 2005)
Na Icemacie Razery jadą ...

a ze slizgaczami płyną...

co do ślizgaczy na tej szmaciance, na allegro masz za 5 zl te slizgacze wydatek nie jest duzy
a jak bedzie zle to nie bedziesz uzywal
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.