Na pewno dużo osób woli grać amerykanem przebranym za niemca lub niemcem przebranym za amerykanina. Gdy gram w wolfa to wiekszość Polaków gra Niemcami (pewnie dlatego bo trafiam na takie serwery) ....
| CYTAT (falubaz @ 17:14, 7 06 2005) |
| XDDDDDDD |
stfu - gdzie twoj patriotyzm? ;[
kazdy PPP (Prawdziwie Polski Polak) wie iz szwab to twoj wrog!!!!!!1111jedenjedenjeden
to nasz patriotyczny obowiazek pomagac naszym burger-braciom*
robimy to w imie Demokracji, Coca-Coli i restauracji Mcdonald's!!
i podaj adresy tych serwerow - musimy sie nimi odpowiednio zajac...
*lojtowi tez... fakt ze jest czarny nie powinien negatywnie wplywac na postrzeganie go jako Prawdziwego Amerykanina...)
ja gram w amerykanach a nie niemcach, pisałam że w tych serwerach co grałam grało więcej niemców. Ale ja gram AMERYKANEM!!!

i się z tego cieszę.
Amerykan powiadasz... Ciekawe:
http://sjp.pwn.pl/amerykan m IV, D. -a, Ms. ~nie; lm M. -y
1. «pojazd czterokołowy na resorach, jednokonny lub dwukonny, mający przednie siedzenie wyższe z oparciem, tylne niższe, bez oparcia; amerykanka»
2. zwykle w lm «wczesna odmiana ziemniaków»
3. B.=D.
częściej w lm, pot. «papierosy amerykańskie»
Paczka amerykanów.
Zapalić amerykana.
mocny jesteś.....

to dobrze....
| CYTAT |
| mocny jesteś..... to dobrze.... |
hihihi dobre!
tranx-san
2:26, 10 06 2005
przykre ale to jakas prowokacja...
btwco wy macie z tym"jakis tekst!!!!!111jedenjedenjeden" ??
jakas moda or smth ?
kropek2111
15:15, 11 06 2005
Niemcy górą. Zabijanie czarnych lojtów to przyjemność. A poza tym mają mp40 które wymiata.
keNOOBie|PL
20:30, 12 06 2005
| CYTAT |
btwco wy macie z tym"jakis tekst!!!!!111jedenjedenjeden" ?? jakas moda or smth ? |
moze 666 juz sie znudzilo ^^
Niemcy mają lepsze bronie, Ja też takie chcę (tylko nie mówcie mi żebym przeniosła się do Niemców) <<<<<Każdy gra kim chce, ja tego nie potepiam, ale i tak do Niemców nie mam litości>>>>>>>>

A przy okazji niech ktos do mnie coś skrobnie......
Jestes niesamowita
heh zalezy na jakiej mapie sie gra...
Ja tam wolę grać tymi co akurat wygrywają

Ale moim zdaniem lepszy szwab bo mają mp40 a thompson SUX
| CYTAT (ANA @ 17:31, 13 06 2005) |
Trochę( a może nawet bardzo) popsuł sobie urodę jak został lordem, ale i tak w CHEŁMOFONIE mu do twarzy. CO NIE?? |
| CYTAT (AsMaX @ 22:07, 7 09 2005) |
| heh zalezy na jakiej mapie sie gra... |
ja to szwabami ostatnio pogrywam chociaż jestem za allanami
Krótka odpowiedź: Amerykanie. Jeszcze jeden post i mam oberstchuze

:D
Pewnie i tak połowe dzisiejszych moich postów admini usuną
southorn
1:01, 25 11 2005
Czy aby przypadkiem w ET nie ma Allies i Axis?

A co za tym idzie w Allies niekoniecznie muszą być sami Amerykanie?
Np. covert ma wybitnie brytyjski "strój roboczy"...
...
Shynshylla
15:08, 28 11 2005
Tak szkopy to jest to ! są najlepsiejsi i wogóle , a poza tym to patriotyczne - przecież to hitler w 39 wymyślił hasło "teraz polska"
PRYSZCZOJAD [PL]
14:26, 13 12 2005
"ja to szwabami ostatnio pogrywam chociaż jestem za allanami"
JA WOLE GRAC ALANEM SZIREREM
Ostatnio tak jakoś wzięło mnie na axisów. Nie wiem czemu ale wydaje mi się że MP40 szybciej strzela i że axisi wogóle są lepsi. Aliesami gram tylko jak nie ma miejsca w axis lub są nierówne szanse. Czasami to nawet na hama sie (słowo na w)em do axis. Koleś(chyba ref) chciał coś zmienić a był w axis to ja sie wbiłem na jego miejsce. Dobrze że polak i kicka nie dostałem:P
PRYSZCZOJAD [PL]
15:02, 14 12 2005
Ostatnio tak jakoś wzięło mnie na axisów. Nie wiem czemu ale wydaje mi się że MP40 szybciej strzela i że axisi wogóle są lepsi.
MNIE TO WZIEŁO OSTATNIO NA D.U.PY W STYLU BUSTY.PL I NIE WIEM CZEMU ALE WYDAJE MI SIĘ ŻE BABKI Z DUŻYMI BANIAKAMI SĄ BARDZIEJ INTELIGENTNE I WOGÓLE LEPSZE
SubMachineGun
9:46, 15 12 2005
QUOTE(cr^an @ 20:34, 13 12 2005) [snapback]55672[/snapback]
Nie wiem czemu ale wydaje mi się że MP40 szybciej strzela
No to ci się wydaje

i że axisi wogóle są lepsi
To proste, łatwiej jest się bronić niż atakować.
Dobrze że polak i kicka nie dostałem:P
O jejku jejku i co wtedy ?

QUOTE(Shynshylla @ 14:08, 28 11 2005) [snapback]55062[/snapback]
a poza tym to patriotyczne - przecież to hitler w 39 wymyślił hasło "teraz polska"
Mam nadzieję, że to było tylko dla żartu (choć i żart ma swoje granice) bo jak nie to, bez urazy ale zastanów się co ty wypisujesz ?
axis mają lepsze facjaty a poza tym u allies jest murzyn co troche nie pasuje do realiów
Herr Dick
1:41, 20 12 2005
QUOTE(Macho @ 18:24, 18 12 2005) [snapback]55837[/snapback]
axis mają lepsze facjaty a poza tym u allies jest murzyn co troche nie pasuje do realiów
a co, w armii amerykańskiej nie było czarnych? na dodatek w grze mamy leciuteńką segregację rasową, jako że właśnie murzyn jest tym, który nosi amunicję innym (tak, tak, wiem, ma naloty i wcale mu z tym nie jest tak źle :-) )
SubMachineGun
18:13, 20 12 2005
QUOTE(Macho @ 18:24, 18 12 2005) [snapback]55837[/snapback]
To nie murzyn a latynos a, że go Splash Damage zrobiło jak zrobiło to już inna sprawa
QUOTE(Herr Dick @ 2:41, 20 12 2005) [snapback]55888[/snapback]
a co, w armii amerykańskiej nie było czarnych? na dodatek w grze mamy leciuteńką segregację rasową, jako że właśnie murzyn jest tym, który nosi amunicję innym (tak, tak, wiem, ma naloty i wcale mu z tym nie jest tak źle :-) )
Pewnie że w amerykańskiej armii byli murzyni ale obejrzyj sobie film "Wojna Harta" a zobaczysz stosunek białych żołnierzy do murzynów
Ale jest powiedziane że Field OPS to porucznik czy coś takiego a podczas II WŚ murzyn nie mógł być porucznikem co najwyżej kucharzem albo mięsem armatnim
SPIDIvonMARDER
17:51, 26 04 2007
Niemcy rządzą. Mają fajny sprzęt, munduru, logo, fajne i wiele wiele innych.
A Alliesy, to takie... to takie... trochę nijakie są, gumożuje :), sorry. Ale tak naprawdę to fajnie się gra wszystkimi, jednak ze wskazaniem na Axisów.
a Ty jestes fajny, ze wskazaniem na niefajnego.
szukaj starszych topicow, plx plx plx
SPIDIvonMARDER
15:31, 27 04 2007
A ty jesteś lekko nudny...przykro mi. :D
To, że jakiś temat jest w miarę od dawna nieużywany nie oznacza, że nie wolno na niego pisać!
Ja go właśnie przypominam światu, jak ktoś będzie chciał, to go sobie przeczyta, a to czy post jest nowy, czy stary, nie zmienia jego wartości (chyba że jego treść ma określoną datę przydatności).
A tak na marginesie:
Pamiętasz może mój temat o dobijaniu rannych? Po jego założeniu, po jakiś 2-3 miesiącach ucichło na nim. A potem znowu, po paro miesięcznej przerwie ktoś coś napisał i znowu satał się popularny. I tego jakoś się nie czepiałeś :/
kosynierka22 pl
20:34, 27 04 2007
hehe to ja tez sie wypowiem w "starym" temacie :P Nienawidze grać niemcem niewiem dlaczego i nie jest to żadne uprzedzenie ;) z zasady wolę allies ale jedna rzecz która mnie nęci u niemców , lubie grać cover..i pod tym względem K43 moim zdaniem jest lepsze od garanda:P
MorFeuS
22:46, 27 04 2007
CoD > ET ! I tyle! Axis w CoD > Axis w ET, Allies w CoD > Allies w ET.... MP44 > ALL!
Niemcy wole :)) wole bronić :)
murek1500
18:46, 19 05 2007
Amerykanie oczywiście!
ja gram zazwyczaj Allies'ami
Kim ja gram najczęściej... Ekhem... To zalezy od mojego humoru i pogody, ale chyba Allies'ami ^_^
Ps.
Witam wszystkich ^_^
scarab666
21:28, 14 07 2007
ja gram Amerykanem, ale wolę MP40 niż thomsona
satewola
2:10, 14 08 2007
tez grywam tylko allies szfabow trze tepic nnie?:p
sh4dow1992
17:58, 19 08 2007
JA wole AXIS bo maja MP$) :)
ja wole grac axisami, bo juz sie w sumie przyzwyczailam.. a jak gram alliesami to axisy mnie troche przerazaja... hehe nie wiem czemu. tak juz mam... ;]
Ser Robin
15:55, 25 08 2007
Ja tam wole axisami grać. Na samym początku grałem axisami i się przyzwyczaiłem. Chociaż jak już musze grać alliesami to też mi się dobrze gra.
hawkeye
18:26, 25 08 2007
a spectator gdzie?
Ja wole zdecydowanie amerykanów lecz gdy gram fieldem/covem zawsze gram niemcami ;pp
Gram w ET ponad miesiąc i lepiej mi się celuje mp40 niż thompsonem, nie wiem sam dlaczego ;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.