Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podszywanie się ...
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Mad
Wczoraj jeden gracz z WP nagle mówi mi że bardzo go w(słowo na k)iłem. na początku nei wiedziałem o co chodzi ale po krótkiej rozmowie okazało się że napisałem na ich stronie w księdze gosci taki tekst:

Tak zimek odejdz zrobisz dobrze pamietaj mowie ci to wlasciwy wybor bledem bylo stworzenie tego WP ty grasz tam najlepiej hahahahahaha zobaczymy zmiarzdze cie w sobote do zobaczenia na meczyku zimku jak jeszcz dotrwasz smile.gif lol wy sie po meczu z nami nie pozbieracie wogule jestescie ciency a toze wygrywacie w cb z podrzednymi klanami phi zagrajcie z poison zobaczymy czy wygracie narazie graliscie z lamkami !!!! kazdy mecz w polskim cb to bylo lamerstwo duzego stopnia wiec my was zmiarzdzymy wpki boze nie umiecie grac !!!! tylko przynosicie wstyd polskiej lidze ET zimek no czekam na pojedynek z toba skur..... ty pf ja pf wyskocz 1 na 1 na jakiejs mapce zobaczymy czy taki madry jestesczekam i mam nadzieje ze przynajmniej na oasis obronicie sie na oasis 2 minuty buhahahahah smile.gif)))))0pozdrawiam najgorszy klan polski !!!!!! dymajcie sie pa smile.gif tongue.gif loleeeeee!!!!!!!Zimek jestes dla mnie nikimi zmiarzdze cie pfem lub nawet nozem zobaczysz na meczu!!! P O Z D R Ó W K A !!!!! buhahahahahahahahahhahahahahaha LOLE WP !!!! to jakas podrobka wirtualnej polski ????tongue.gif lole !!! i tyle !
[KmH] Mad
tez [email protected]
http://hahaha macie na enemy

2003-10-23 13:24:21
IP: 80.55.176.* 

Na szczęćsie udało mi się wyjaśnic sytuacje poniewaz mam stałe IP i nie mogłem to być ja.

Kto jest taki mądry??? Próbuje skłucić moj klan z hunter i wp. jak coś ta osoba ma niech się zgłosi do mnie a nie obrazajac inne klany za mnie.

"sprawdzacz IP" mówi:

80.55.176 = pa176.internetdsl.tpnet.pl

niestety to niei jest cale ip ale zawsze coś wiadomo.

jezeli wiecie cos na ten temat prosze o pomoc tongue.gif
blinkkin
sa ludzie, ktorzy lubia podkladac swinie i ogladac co pozniej sie dzieje. dobrze, ze tak sie skonczylo - szczescie w nieszczesciu. takich S(słowo na k)YSYNOW nalezy tepic na potege. sam kiedys z czyms takim sie spotkalem - takze forum i pisanie glupot.
nkr
jedyny znany mi s(słowo na k)ysynski podszywacz to SIN z neo+, ktory jest juz skonczony na scenie et wiec pewnie mu nie zalezy i robi wieksze gowno
rover
nie wiem kto to, ale zapewne wielki p...ny w dupe chuj z kompleksami i p...onymi aimbotami nadrabiajacy braki w skillu i miernym z...anym mysleniu, p...eniem takich glupot i robieniu ...anego burdelu.

a tak poza tym to zart nie na poziomie :/ pewnie jakiego z...anego 13-latka.
dNkN!
masz rację rover...kolesi tak nikczemnego pokroju trzeba ...ać z góry na doł za wszystko i nic bo nie zasługują na najmniejszy szacunek. ja z takim gównem spotykam się na codzień, co prawda w zupełnie różnej od tej kwesti ale to jest to samo. imo, najmądrzejszą reakcją na prymitywne zachowanie jest najprymitywniejszy pojazd lub po prostu wp... mad.gif
Mad
jedyny znany mi s(słowo na k)ysynski podszywacz to SIN z neo+, ktory jest juz skonczony na scenie et wiec pewnie mu nie zalezy i robi wieksze gowno

tez go o to podejrzewam bo gral u nas i tez rozdawal pass na tajny kanal kmh tongue.gif i teraz zemste robi za to ze wylecial tongue.gif
Konrad
Rozumiem Cie mi kidys tez podlorzyli swinie.Zalorzylem klan. Milem juz strone i inne rzeczy potrzebne klnowi brakowlo tylko kanalu irc.Znaczy kanal juz intnial tylko nie bylo L.Zebrlem paru ludzi dlem wszytkim opa zeby bylo latwiej i...
Jeden z ludzi tam obecyn hamsko z swojimi kumplami zdjal nam opa i zostiwl sobie i 3 osobom.Na pocztku mowil ze zartuje i powiedzila ze odda na zaraz kanal.Po jakims czasie jadnak gdzy bylo coraz wiecj osob na kanale zmienil szybko zdanie.Po paru gdzinach juz nikt mi nie uwzyl ze to muj kanl i ze to ja jestm cl kalnu.
Naszczescie dziki mojemu koldzce odzskalem kanal i honor podstepem.Ta historia dobrze sie skonczyla ale napeno dobrze sie nikt nie czuje jak jescze zostnie wyzwany za to ze chce swojie. mad.gif
Ghost
Podemnie ogołnie zawsze się ktoś podszywa. Był taki jeden s(BIP!)wysyn który skłócił mnie na forum z członkami klanu The Great X. Potem chcieli mnie obalić za to :] Na szczeście dorwałem gnoja i podziękowałem mu za to - gostek wchodził na serw nasz wiec block him :]
Dajmos
hehhe Sina juz ośmieszyc bardziej nie można .....on sam sie ośmieszył konwertując mp_bridge :/ dużo lepiej to wyszło komu innemu tongue.gif
Sagitarius
takich borakow to trz tempić!Zawsze i wszędzie! mad.gif
SCORPiON
QUOTE (Dajmos @ 16:43, 24 10 2003)
hehhe Sina juz ośmieszyc bardziej nie można .....on sam sie ośmieszył konwertując mp_bridge :/ dużo lepiej to wyszło komu innemu tongue.gif

a czemu sam sie nie wzioles do konwertowania?? Zacznij a zobaczymy jak tobie wyjdzie. Tamci do moze zaawansowani w robieniu map a SiN poczatkujacy.

Zaloze sie ze twoja konwersja byla 100x gorsza od SiNa
Dajmos
SCORPIOn masz racje byłą by gorsza ale Sin sie nia tak chwalił jakby był najlepszym maperem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.