hm... kilka rzeczy mnie denerwuje, ale malo wk#!@ia (niestety albo i stety

)
- arty "przebijajace sie" przez budyki. kitram sie przed artem w budynku, a ten niestety mnie dopada
- baraz peefa wsiakajacy w teksture (wybuch pocisku zadajace obrazenia na danej teksturze, 20cm wyzej nie ma obrazen albo sa duzo-duzo mniejsze), albo gdy trafia centralnie zolnierza, za ktorym biegnie kolejny, zadaje obrazenia tylko pierwszemu (zle nakladanie barazu zaleznie od tekstur/przeszkod)
- ghostplayerom z pingiem>300 i duzym warpem czesto nie wyswietla sie nick. nie wiem czy to covert czy moj zlagowany kamrat na wojnie
rozsmieszaja mnie natomiast takie exploity jak:
- wrzucanie dynamitu w command posta na radar
- zawisanie na linie na railgunie /przy fladze, po zabraniu ladunku przez czolg/
- dwuosobowe podkladanie czy podkladanie "wiezyczkowe" dynamitu na oazie
- nie powinienem pisac ale... na wiezyczki z mg42 da sie wejsc na daszek /np fueldump/. prawdopodobienstwo sciagniecia z daszka przez art jest jak 1 do 20. najlepszy campplace na fd
- hehe zapomnialbym o goldrush i "zatrzymywanie czolgu". podniesienie delikwenta przed czolgiem, powoduje ze przez chwile (dopoki jest na tarczy) zatrzymuje on czolg. po chwili jest crush, ale to juz skutek uboczny

piona, jak sobie przypomne, napisze wiecej =]