Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twoja ulubiona postać
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
ANA
Jakimi klasami postaci lubicie grać najbardziej?? Moja ulubioną postacia jest medic. biggrin.gif A wy kim gracie i dlaczego własnie tą postacią.? wink.gif nie wiem czy taki temat już był ale tak go napisałam smile.gif
ymma
Był huh.gif I nawet się w nim wypowiedziałas. Skleroza w tym wieku???
kleszcz_pl
Ja gram medykiem i engiem engiem bo jest nie ogolony i glupio wyglonda A Medem bo lubie smile.gif cool.gif napewno wy byście wolały tzn ławki aby byście napi przesówały co nie :> hehe looz smile.gif niektóre laski są lepsze od wacetów smile.gif
cormack
nie lubie grac[color=#C0C0C0] xCCCC
TgcRap4
Oczywiscie ze nie bylo takiego tematu smile.gif.
Moja ulubiona postacia jest pedofil-zabojca. Lubie gwalcic a pozniej zabijac male dzieci.

Pozdro i buziaczki dla calej scenki et :*
falubaz
10ty taki sam topic i 10 inna odpowiedz:
uwielbiam grac medykiem z mp40 z 32 nabojami a nie takim thompsonem z 30 co wogole jest crapped.
Swiety
Moja ulubiona postać to eng rzucający arty mortarem.
PRYSZCZOJAD [PL]
Moja ulubiona postacia jest mortar rzucajacy enga pod arte
jarpen
a moja ulubiona postać to covert ops z fg42
Macho
field ops (naloty rulez) i med na "dopalaczu"
nephit
ta, tez lubie sobie czasami medem z aimbotem pograc : [
CyRyL
ja to najbardziej lubie grać zwiadowcą i medem tongue.gif
Macho
QUOTE(nephit @ 10:23, 27 02 2006) [snapback]56991[/snapback]

ta, tez lubie sobie czasami medem z aimbotem pograc : [

lol mowiac "na dopalaczu" mialem na mysli aderenaline ktora dostaje sie na 4 poziomie w first aid, a nie czity
egzystor
A ja lubie najbardziej grac Medem, Inzynierem, Field Opsem, Covert Opsem i Soldierem tongue.gif
nephit
QUOTE(Macho @ 0:39, 5 03 2006) [snapback]57032[/snapback]

lol mowiac "na dopalaczu" mialem na mysli aderenaline ktora dostaje sie na 4 poziomie w first aid, a nie czity

Och kurczaki pieczone, alez ze mnie gapa, nie pomyslalem, hihihihi smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.giftongue.gif tongue.gif smile.giftongue.gif smile.giftongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif smile.gifsmile.gif
Motyla noga! laugh.gif tongue.gif biggrin.gif tongue.gif laugh.gif smile.gif smile.gif tongue.gif laugh.gif

ph34r.gif .
Macho
QUOTE(nephit @ 19:41, 5 03 2006) [snapback]57036[/snapback]

Motyla noga! laugh.gif tongue.gif biggrin.gif tongue.gif laugh.gif smile.gif smile.gif tongue.gif laugh.gif

Borewicz rulez !!!!
falubaz
sry macho. ale ten no. motyla noga to jest tekst z Misia rezyserii Barei, urywek z programu Wujek Dobra Rada.

a podlozony glos do borewicza sux :/
blacktyger
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KEKEKEKEKEEKK HRHRHRHRHRHRHR RORORORORO

smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
smile.gif smile.gif
Macho
falubaz wiem ze ten tekst pochodzi z kultowego Misia (niedlugo w tv) ale wiekszosc osob zna go tylko i wylacznie z przerobki Borewicza ktora zresta jest calkiem smieszna ale "Na ratunek" jest lepsze
lukchar
ja gram medem, i zawsze medem! Uważam, że on jest najpotrzebniejszy w grze.
pech
Najpotrzebniejsz postacia jest eng ale i tak kocham grac medem szczegulnie z MP40 biggrin.gif
metyu
A to jakas roznica czy mp40, czy thompson? tongue.gif
pech
nom moim zdaniem mp40 strzela wolniej ale zadaje troche wiecej obrazen thumbsup.gif
metyu
ciekawa teoria xD
falubaz
CYTAT(pech @ 13:00, 12 03 2007) [snapback]60233[/snapback]
nom moim zdaniem mp40 strzela wolniej ale zadaje troche wiecej obrazen thumbsup.gif

Niestety, musze Cie zmartwic. Obie bronie strzelaja z taka sama szybkoscia i zadaja calkiem takie same obrazenia.

Tak wiec kwestia czy sie lubi MP40 czy tez Thompsona, wynika tylko z wygladu i odglosow jakie one wydaja, a nie skutecznosci smile.gif
Konik
Mogew sie mylic ale czy nie bylo tak (juz nie pamietam czy w RTCW czy ET), ze mp40 zadawalo o 1 wieksze obrazenia?? Pozniej to naprawili i wyrownali??
Salek
ja tam gram medem...

jesli chodzi o roznice miedzy thomson/mp40 to mi to jest rybka bo i tak gram z drawgunem....ale wole odglos thomsona ;P
MorFeuS
Konik coś tam było, to samo z jumpowaniem, że Axis skacze wyżej, aniżeli allies :U Troche dziwna sprawa, ale tego raczej już nie ma. A co do róznicy mp40/thompson to logiczne jest, że tutaj chodzi o odgłos strzału oraz w to co się strzela wink.gif Mi osobiście dobrze się strzela w Axis bo maja czarne mundury a bardziej lubie mp40 bo dzwiek strzału mu sie podoba. Wiec jak gram medykiem w allies i mam mp40 to moj skill wzrasta o jakis procent:P
SPIDIvonMARDER
whoops.gif Albo med z "empikiem 40", albo soldat (nie soldier!) z panzerem, ew z zapalniczka. Ale prawde mówiac, wszystkie bronie i klasy sa swietne i zrównowazone.
jarpen
najlepszy jest zolnierz z smg, bo ma o 2 magazynki wiecej
Salek
wlasnie dlatego nie polecam medykow dla poczatkujacych graczy...no ale zawsze mozna wzisc ammo od kumpla albo za!@#a* ze stojaka tongue.gif
Meriv
najlepiej iść medem... i pierdyknąć se adrene i jechać ... !!!!!
kosynierka22 pl
Heh jaka mapa taka klasa ...np. na fuelu = snajp i garand.... gold i osasis= eng z thomsonem ....czasem field ale rzadko ;)
QbicA
Fops-ALLL Field ops to jest klasa rzucasz puszkę na spawn i pobierasz z puszki paru chłopa...
kosynierka22 pl
Chłopców to ja lubię szmyrnąc po główce z garanda ...puszka to isc po najmniejszej linii oporu ;) zreszta spawnkill mnie wkur..za:P....;)
SPIDIvonMARDER
Jawohl... Spawnkilling to jedno z największych świństw jakie można popełni w Wolfie.... verymad.gif
kaurz
dac sie ubic na spawnie to najwieksze swinstwo
Gortelpien
Enginner+Tomphson albo Cover Ops+FG42 biggrin.gif
Ewelina
Ja zawsze gram medykiem, dlatego gram w tą grę, bo mogę leczyć rannych :D Uwielbiam to, ten klimat :D Uwielbiam pomagać, więc wybieram właśnie medyka :)
Macgyver
dla mnie zdecydowanie eng z "miotłą" biggrin.gif
Greeny
oczywiscie ze covert ops z garand'em reszta sux
szelka
Hej! Ja gram zawsze medem, bo lubię chodzić na końcu druzyny i leczyć team. Jaka jest satysfakcja gdy się podniesie prawie cały team, szczególnie gdy ważą się losy gy ;) A tak po za tym jak na początku nie znałam map to medyk idący za jakimś graczem nie wygląda tak dziwnie jak soldier z pancerem, który nie wie dokąd pójść :D
BoromiReK
Panzer roX ; )
Eng + Rifle ; D
Macgyver
CYTAT(BoromiReK @ 23:46, 27 06 2007) *
Panzer roX ; )
Eng + Rifle ; D

ktoś tu ma u mnie dużego plusa teehee.gif Ja też gram engiem z riflą. Jest za!@#isty. biggrin.gif
OwneR
blacktyger i po co ten spam >_<

ja zazwyczaj gram medem... jak nie to cv opsem ;)
Daniel 92
thumbsup.gif ja tam myślę ze najlepiej się gra profesją Medyc ;] no... przynajmiej na mojim serwarku ;p .....

Uzasadnienie .. Widzieliście kiedyś Medica z Pancerfaustem,miotaczem pomyczków;] ... na moim serwie takie cos mozna zrobić .... ale inne profesje też są the best;]
Macgyver
medyc, miotacz pomyczków :D Nie musisz nam mówić jak nazywasz klasy i bronie na swoich warzywnych serwerach.
kLik
"Daniel 92"

Tragiczne takie coś jest :| jak grać medem to meden a nie biegać przy tym z pf
Macgyver
daniel czy ty w ogóle skończyłeś podstawówke? Bo niektóre dzieci w przedszkolu lepiej sobie radzą z pisownią. Prawie w każdym słowie jest przynajmniej 1 błąd ortograficzny.
Ser Robin
Mnie tam też się najlepiej gra medykiem. banana.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.