Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Do facetów
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
ANA
Chłopaki graliście już w wolfa z dziewczynami? wiekszość pewnie grała. A KTO SIĘ ZE MNĄ ZMIERZY??!! wink.gif TWARDA JESTEM cool.gif HIHIH
Dziewczyny sa mocne,
W dziewczynach jest siła,
>>Dziewczyna gra dobrze...
... fajna postać z Ciebie była...
.... ale przegrałeś...
..przegrałeś z kobietą,
wygrała dziewczyna,
pamiatka dla Ciebie jest twoja mina mad.gif<<

(wiersz dedykowany dla chlopaków, którzy przegrali w wolfa z dziewczynami)heheh

wieszyk sama wymyśliłam,
a zemstę w wolfie już obmysliłam...... wink.gif
ymma
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Jestem w szoku!
RazoR
CYTAT

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Jestem w szoku!

A kto nie jest? ohmy.gif
Ile można robić irytujących tematów?
shela
ja tez jestem w szoku :| i bynajmniej jak dostawalem od z0riki to nie byla zadna tam kicha i nie robilem niewiadomo jakich min, wiec ten wierszyk traktuje troche jak atak na moja osobe tongue.gif

ANA
nie traktujcie twgo wierwszyka poważnie tak sobie go napisałam bo mi się nudziło, trochę jest głupi biggrin.gif ale i tak mi isę podoba biggrin.gif
M4ch3n
ja tam gralem w klanie z jedna dzieczyna ale byla cienka
ciekawe kto odpisze
tranx-san
jak traktwac przegrana w et?

grac duela w et z dziewczyna i przegrac? malo gram dueli bo sa bez sensu, dodatkowo nigdy nie mialem przyjemnosci grania z kobieta 1na1

a jak mnie jakas kobieta zabije na ffa? mam sie czuc przegrany bo ktos mnie zabil? grajac w et nawet na ffa tysiace razy zostalem zabijany miliony razy przez roznych graczy - pewno znalazla sie i jakas dziewczyna... nie ma to dla mnie zadnej roznicy, nie zapisuje sobie tego nie analizuje tego i nie probuje sie odcinac na gg czy ircu...

a w grze klanowej?

jak podczas meczu zabije mnie dziewczyna, czy klan dziewczyny wygra z moim klanem? trudno to jest tylko zabawa...
moje ego nie ucierpi, a jak czyjes ego cierpi bo przegral z kobieta, to powinien isc sie leczyc... najlepiej od razu do tworek.
no11
A ten post nie powinien znaleść się w warzywniaku?
Ziezie
Kiedyś grałem przeciwko dziewczynie. Z Thompsona była cienka ale Panzerfaustem posługiwała sie po mistrzowsku (boleśnie się o tym dowiedziałem tongue.gif )
jarpen
99.[n]% nickow o zenskim brzmieniu to nienapaleni pedofile z checia umowienia sie przez gadu gadu
ymma
99.[n]% nickow o zenskim brzmieniu to nienapaleni pedofile z checia umowienia sie przez gadu gadu

hehehe sam wiesz o tym najlepiej co? ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.