Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem i pytanie.
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
Elliot
Może zacznę od końca czyli od pytania.
Czy jest możliwość robienia kampanii na więcej niż 10 map?
Robię nowy plik pk3 z plikem complete.campaign w środku.Dodaje do oryginalnych sześciu map Venice,Stalingrad,Caen,Monte Cassino.Robie save pliku i hurra mam 10-mapową kampanię.Teraz jak chce dodać jedenastą mapę to dodaje,wchodzę do gry i jak klikam HOST GAME to mi wyrzuca grę do Windowsa.Obojętnie jaką mapę wstawię jako jedenastą to wywala.
Może komuś się udało zrobić kampanię na więcej niż 10 map?
R4YM4N
Ja jestem poczontkujoncym graczem i nie chciałem robic nowego tematu a ten temat to problemy i pytania wienc ja mam pytanie. Na batery jest tylne wejście i tam jest brama czasami zamknięta czasami otwarta od czego to załeży?? smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Master_Marcin
Elliot - z całą pewnością się da (grałem na serwie na 27 map), jednak jak to Ci nie powiem, gdyż nigdy nie hostuję gier ponieważ wolę łącza nie obiciążać.

R4YM4N - ja też jestem początkującym forumowiczem, ale już wiem, że kilka zasad jest takich samych na WSZYSTKICH forach. Nie powinieneś w czyimś topicu opisywać swego problemu, tylko jeżeli już założyć własny. Poza tym odpowiedź na twoje pytanie była już na forum, wystarczy poszukać...
Stolcmen
R4M4N, jak szpieg jest przebrany za axis to moze wszystkie dzwi zamkniete kłudka dla innych otwierać. swoją drogą myslałem nad tym i dziwne ze tylko sie przebrac i juz dzwi pootwierane, moze w dzwiach sa jakies kamery ? laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.