michooHT
15:23, 2 07 2005
Właśnie, jak to zrobić? Szukałem po plikach ET, ale nie mogę się doszukać... Ktoś wyjaśni tak na chłopski rozum? Chciałbym zmienić sobie np. Yes na Tak, i inne, na polskie i bardziej humorystyczne

Czekam na odpowiedzi
Chce m@!dowac...
bind vsay hi czesc
dziala tylko na etpro
mi to nie chodzi

conish jak byś m imógł przesłać swój katalog z bindami przez GG

może wtedy pójdzie[nie bój sie pozmieniam jak masz np.dawaj strzykawke zrobie dawaj leki itp.] moje gg 4777146 please prześlij chyba że ktoś inny będzie też koleżeński i prześle mi swój katalog
Problem w tym, ze ja nie mam czegos takiego u siebie...
Ale to musi dzialac.
Okrutny Bob
17:22, 4 07 2005
tez mialem taki problem ale do czasu a mianowicie do czasu jak w profilu zrobilem rename dopiero zaczelo mi to dzialc
Ludzie... nie musicie miec zadnych prfili... Wystarczy plik z configiem... autoexec.cfg moze wywolywac dowolny plik
Cze
gdzie jest ten plik autoexec.cfg ??

brałem f3 i tam szukałem i nie ma.
to sobie otworz notatnik i sobie go napisz
st4rf!sh
19:16, 8 08 2005
ja nie mam autoexec'a i gram, nie jest on mi do niczego potrzebny
Prędzej czy później i tak zmądrzejesz i go zrobisz bo gra bez własnego configa(przynajmniej dla mnie) to męka!
st4rf!sh
12:21, 11 08 2005
lol a gdzie jest napisane ze wlasny konfig to tylko moze byc autoexec? nazywasz go sobie jak chcesz, spod konsoli uruchamiasz i voila... i imo zeby grac trzeba miec wlasny, bo jak nie to lipa ;c
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.