Z tego co wiem, to duza czesc osob,ma problem z wolfem ,a mianowicie z wieszaniem sie gry. Kiedy wczyta sie mapa po okolo 10 sekundach badz mniej , wolf zawiesza sie i pomaga tylko nacisniecie przycka "reset" na obudowie . Na serverach bez PB jest wszystko dobrze , gra chodzi bez najmniejszych zarzutow . Jezeli macie podobny problem , to przeczytajcie co mam do powiedzenia , a na pewno to Wam pomoze w rozwiazaniu problemu . Sprawa jest naprawde bardzo prosta . NIe trzeba przeinstalowywac wolfa , a tym bardziej windy . Sciagnijcie tylko odpowiedne sterowniki do plyty glownej ze strony http://www.punksbusted.com/forums/index.ph...?showtopic=6249 i po klopocie !!
Mnie sie wydaje,ze sprawa jest na tyle prosta,ze juz nie trzeba spamowac forum z prosba o pomoc smile.gif Troche cierpliwosci i wszystko mozna wyczytac z sieci, uzywajac przegladarki google.pl . Nie trzeba miec jakichs nadzwyczajnych umiejetnosci lingwistycznych, aby sie polapac o co w tym chodzi !!
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze moj post pomoze rozwiazac problem zainteresowanym !