Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odznaczenia - Literki przy ksywach
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
Saganov
Co oznaczaja kolorowe literki przy ksywach ?? F E itp.. Moze to lamerskie pytanie ale nie moge nigdzie znalezc odpowiedzi.

pozdr
Dajmos
te literki oznaczją funkcje za jakie dostałeś MEdale ...powiedzmy 2 literi E to masz 2 MEdale za Enginering
Lucky <PL>
No to bedzie tak -

L -Light Weapons(Thompsony,MP 40,Pistolety)
F - First Aid(Leczenie)
B - Battle Sense(Zmysl Walki)
S - Signals(Artyleria , ammo , naloty)
H - Heavy Weapons(Panzerkleiny,MG 42,Browing,Miotacz)
E - Engineering(Budowle , miny,dynamity)
C - Covert Ops(szpiegostwo,kamuflaż)

end wink.gif
marmo
czy ilosc literek odpowiada ilosci gwiazdek jakie sie w danej profesji zdobylo?
DaBi
czy ilosc literek odpowiada ilosci gwiazdek jakie sie w danej profesji zdobylo?

Nie nie jest to rownoznaczne jesli np miałeś najwyższą broń palną ( light weapons ) w kol;ejnych 3 mapach ze swojego teamu to otrzymujesz 3 medale L a sam mozesz miec równie dobrze poziom 4. To jest raczej miara najwiekszej ilości xpa przy danej umiejetności.
Khain
Dostaje sie literke za kazdy medal (chyba sa trzy medale zloty srebry i brazowy - jak chrzanie poprawcie mnie) a medal za 1 2 lub 3 miejsce w punktacji danej klasy
DaBi
Dostaje sie literke za kazdy medal (chyba sa trzy medale zloty srebry i brazowy - jak chrzanie poprawcie mnie) a medal za 1 2 lub 3 miejsce w punktacji danej klasy

Szczerze to nie zwracałem nigdy uwagi na to czy te medale sa brązowe złote czy inne. Ale chyba to jest tak że dostaje medal tylko najlepszy a rózne kolory sa zwiazane z tym ze za rózne rzeczy medale sie różnią jeden jest taki brązowy drugi złotawy a jeszcze inny taki srebrzysty. Ale to ma raczej zwiazekj czy jesteś najlepszym soldatem czy tez engem.
HudsoN
Witam
Podczas gry pojawiaja sie obok nicka jakies literki rolleyes.gif

Domyslam sie ze sa to odznaczenia cool.gif . Czy moglby mi ktos napisac za co sie je dostaje i co ktora znaczy?
Ghost
Te "odznaczenia" to albo ranga albo skróty od medali które ktoś zaliczył. E to engineer, M to medic, C covert ops, F field ops, FF best frager... Oto ci chodzi?
hxs
QUOTE (Ghost @ 20:05, 27 10 2003)
Te "odznaczenia" to albo ranga albo skróty od medali które ktoś zaliczył. E to engineer, M to medic, C covert ops, F field ops, FF best frager... Oto ci chodzi?

E tam, bzdury gadasz...

H - Heavy Weapons
F - First Aid
E - Engineering
S - Signals
C - Covert Ops
L -Light Weapons
B - Battle Sense

Erkekjetter
QUOTE (Ghost @ 20:05, 27 10 2003)

Heh FF- best fragger? biggrin.gif To odznaczenie dostaje sie, gdy dwa razy jest sie najlepszym medykiem smile.gif
HudsoN
OK juz jestem madrzejszy cool.gif
rozumiem ze odznaczenie dostaje ten bohater ktory zdobedzie w danej dziedzinie najwiecej expa na jadnej mapie?
Zawsze sa przyznawane odznaczenia we wszystkich kategoriach czy trzeba miec jakas minimalna liczbe punktow?
I czy nagrody sa przyznawane tylko najlepszemu na polu bitwy czy najlepszemu w druzynie? rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.