Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ET - Czity do pobrania!
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
clavish
Rozmawialem z wieloma osobami z gornej jak i z dolej polki sceny et i niestety to co sie dzieje na scenie "zmusza" mnie do podania linkow do czitow:

Link :///// - nadawca zaplacil banem mad.gif

Proste prawda ? Niech kazdy ma swiadomosc jak to wyglada i jak to rozpoznawac - teraz bedzie wszystko jasne i nikt nikogo nie bedzie bez podstaw osadzac.
Wazna uwaga dla tych ktorzy maja zamiar grac z tym czyms na powaznie - gra z czitami szybko traci sens, w taki sposob zamazuje sie wlasny skill w przypadku aimbota i reakcji np. na dzwieki w przypadku wallhacka no i na sam koniec tak czy siak ktos cie zlapie... Druga sprawa - et jest dosyc wolna gra i naturalnym skillem mozna rozwalic goscia z aimbotem, wtedy jest jeszcze wieksza satysfakcja. Proponuje sie zapoznac z tym i pozniej wywalic.

Teraz bedzie _swiety_ spokoj... hmm albo i nie ... smile.gif

Aha - et to tylko gra ... wink.gif

Clavish
dNkN!
spoko...teraz info do tych, którzy chcieliby potestować albo poużywać - róbcie to na swoim podwórku bo na publicznych polskich serwerach posypią sie dożywotnie bany dla śmieci
LOKI 65t
QUOTE (dankan @ 19:50, 27 10 2003)
spoko...teraz info do tych, którzy chcieliby potestować albo poużywać - róbcie to na swoim podwórku bo na publicznych polskich serwerach posypią sie dożywotnie bany dla śmieci

Messege recieved and noted.

A tak szczerze to jestem zszokowany ze tego jest tyle w roznych masciach i kolorach. Fajnie byloby dorwac autorow i wytlumaczyc im powaznie jak wazna jest dla wielu uczciwa gra. dry.gif
BadIDea
bez sensu :/ teraz KAZDY TREP o IQ 85 bedzie sciagal to gowno.
O ile uda mu sie odpalic:)

Mysle ze czesc potencjalnych cziterow byla zbyt glupia lub(i) leniwa by samodzielnie odszukac www UC
Teraz wszystko na tacy.

Wywalcie linka :/
clavish
No i co sciagnie i ... ? dlaczego tylko pewna czesc osob ma miec dostep do tego ? Niech kazdy sie dowie co to i jak to wyglada - po to ten post. Zreszta gosciowi z IQ 85 czy slabym skillem wiele hack nie pomoze...

Clavish
hxs
http://www.enemyterritory.pl/index.php?opt...article&sid=252 rozmowa z kolesiem ktory tworzy tego rodzaju "pomoce". Warto przeczytac...
LOKI 65t
QUOTE (BadIDea @ 19:57, 27 10 2003)

Mysle ze czesc potencjalnych cziterow byla zbyt glupia lub(i) leniwa by samodzielnie odszukac www UC
Teraz wszystko na tacy.

Doprawdy to juz bez znaczenia. Jesli mowimy o IQ 85 to koles nawet nie jest guestem na tym forum.
dNkN!
QUOTE (BadIDea @ 19:57, 27 10 2003)

Teraz wszystko na tacy.

masz racje BadIDea, właśnie tak będzie, i niech ściągają. po co nam towarzystwo do gry o tak nikczemnym ilorazie? jakkolwiek skutecznie (albo i nieskutecznie) będziemy starali się zapobiegać w kontekście ET to zawsze będzie symboliczna walka z wiatrakami. może widziecie to inaczej ale ja wam mówię: idą zmiany i wiem jedno - dla nas to będą zmiany na lepsze bo zamkniemy się w pewnym gronie, oni też zamkną śię w swoim, z tymże....nas będzie motywowała czysta walka, rosnący skill, podnoszący się poziom...a śmieciom, których błędnie nazywamy cziterami odechce się grać pośród swoich. poza tym oni sami z siebie przemijają ze względu na słomiany zapał i podejście pozbawione ambicji. a tych cwaniaków z neostrady będziemy ...ali przeróżnym syfem ze stron o hacku (jest naprawdę skuteczny) zaraz po tym jak tylko wykryjemy u postaci czit i namierzymy ip. także ponowie, których szanuje - dajcie już spokój z tematem na forze bo i tak będzie dobrze. panowie, których mam za gówno sciągajcie czity bo czekam na was
clavish
Jak napisalem to jest tylko GRA, takie sa minusy tej gry, ba kazdej gry mp - tylko ze w et to juz przesada, paranoja - trzeba cos z tym zrobic a to terapia wstrzasowa. Jezeli stanie sie tak ze kazda lamka nagle zacznie biegac na ffa z aimbotem to uczciwym i dobrym graczom wreszcie cos ffa da smile.gif itd.

Ale sa minusy podania tego linka - tego nie zaprzeczam...

Clavish
SCORPiON
Teraz bedzie _swiety_ spokoj... hmm albo i nie ...

po co ten temat?? Słuzy on tylko do wiekszego rozpowszechnieneia cheatow!!!
EmbeZZlemEnt
Nie no bez sensu nastepny uposledzonu intelektualnie kolo, ktory mysli ze czity=skill. Nie wiem, ale dla mnie koles ktory gra na czitach to jakis kompletny matol, ktory nie tylko nie potrafi grac, ale takze nie rozumie idei wspolzawodnictwa. Boze czemu takich kretynow teraz produkuja.
Wstyd mi za was, mozna czesc z was smialo nazwac n00bami i lamerami, chodz to i tak moze obrazac o niebo madrzejszych od was!

Jak spotkam alme z czitami to wp... :]
TheAbyss
Gratuluję clavishowi posta.
Gratuluję moderatorom tego forum zdrowego rozsądku i w ogóle pilnowanie porządku tam gdzie trzeba.
Mam na podsumowanie tylko jedno słowo:
Ż E N A D A

Innymi słowy, GW.
gatess
Juz wywalilem linka. Autor ma bana na IP oraz na nicka, to ostrzezenie dla nastepnych smialkow chcacych szukac sensacji wokol swojej osoby. A co do moderatorów prosze o pilniejsza uwagę :/ mad.gif blink.gif mad.gif

ps.

dla zainteresowanych 1 etat w panelu moderatora na ET forum. Wymagany staż na scenie tongue.gif
Hannibal
I to mi sie podoba rolleyes.gif
Raz a zdecydowanie cool.gif
Wszelkie przejawy proklamowania cheaterstwa powinny byc niszczone w zalazku bo nigdy nie wiadomo co z tego wyrosnie a wtedy nasza wspaniala zabawa moglaby byc zepsuta.
sin
tylko z tym ip jest zle... cwok ma neo+ tak jak ja... czyli zmienne ip... zarejestruje sie z innym nickiem no i bedzie zycie uprzykrzal dry.gif
lochom dziekujemy! wink.gif
EmbeZZlemEnt
QUOTE (sin @ 1:53, 28 10 2003)
tylko z tym ip jest zle... cwok ma neo+ tak jak ja... czyli zmienne ip... zarejestruje sie z innym nickiem no i bedzie zycie uprzykrzal  dry.gif
lochom dziekujemy!  wink.gif

Neo da sie zbanowac, bo TPSA musi miec unikatowy identyfikator w sieci. Wydaje mi sie ze bana mozna zalozyc na podstawie domeny czy czegos tam, ale nie wiem bo na wykladach z sieci nie bywam.
dNkN!
jak już mówiłem - kompy ze zmiennym ip w sieci można identyfikować na podstawie "......" cool.gif

sin
QUOTE (EmbeZZlemEnt @ 6:39, 28 10 2003)
QUOTE (sin @ 1:53, 28 10 2003)
tylko z tym ip jest zle... cwok ma neo+ tak jak ja... czyli zmienne ip... zarejestruje sie z innym nickiem no i bedzie zycie uprzykrzal  dry.gif
lochom dziekujemy!  wink.gif

Neo da sie zbanowac, bo TPSA musi miec unikatowy identyfikator w sieci. Wydaje mi sie ze bana mozna zalozyc na podstawie domeny czy czegos tam, ale nie wiem bo na wykladach z sieci nie bywam.

no da sie zbanowac cale neo+.... ale wtedy i ja bede mial bana ;/
bo mam neo+... tak jak inni.... tongue.gif
rover
omg lol rotfl lmao ja ...ie - rejestracja powinna byc poprzedzona testem na iq i tu taka mala propozycja - nie autoryzujcie kont ludziom z iq mniejszym niz 50 ohmy.gif
DaBi
Juz wywalilem linka. Autor ma bana na IP oraz na nicka, to ostrzezenie dla nastepnych smialkow chcacych szukac sensacji wokol swojej osoby. A co do moderatorów prosze o pilniejsza uwagę

No cóż to jest fakt zaspałem sprawę nie wiedząc o tym topicu, dopiero teraz go zauważyłem.
Wytłumaczeń parę mam ale nie miejsce na tłumaczenie się. sad.gif

/me posypuje głowę popiołem wkłada worek pokutny i zaczyna się turlać w kierunku Jasnej Góry :/
gatess
Odblokowalem czasowo konto clavish-a, ponieważ wysłał mi oto takiego maila :

Co do wywalenia linka zgadzam sie... bana na IP dales komus z neo+, szukam sensacji ? lol ? Co do czitow to taka jest ta scena - czesc osob puszcza scieme i woli na to przymykac oczy. Po pierwsze czekalem na zle komentarze i sam bym usunal linka, ban na IP mija sie z celem, zablokowales mi konto nie wiem dlaczego - ty uwazasz ze podanie linka do kodow do gry jest wiekszym "wykroczeniem" niz masowe zabieranie czyjejs pracy, map czy prefabow jak to robil sin? Wiesz przecietny czlowiek ktory nie gra w gry nie stwierdzi ze w czicie jest cos zlego bo to gra (po prostu oszukujesz a to rzecz naturalna dla gier) ale za to ten sam czlowiek bez problemu zrozumie sytuacjie w ktorej ktos kradnie czyjas prace, jak to robi sin a ty przymykasz na to oczy. Posadziles mnie w tym momenicie nizej niz sina... baardzo ci dziekuje... a ja jako nieliczny chce zrobic cos z ta scena bo w tym momencie to wielka sciema a nie scena. Widocznie niektorym to trudno zrozumiec co trzeba zrobic bo mysla jak gracze a nie jak normalny czlowiek.

Ja ci zycze w takim razie powodzenia w takim moderowaniu forum. Prosze Cie o ododblokowanie mi konta na jeden dzien - chcialem tylko podsumowac watek i przeprosic co niektorych (oczywiscie zadnego linka nie podam juz) - pozniej sobie mozesz blokowac.

Clavish

Czy mam banować takie osoby ew. blokowac konta sami się wypowiedzcie. Bynajmniej nie Mnie sądzić......
BadIDea
Clavishowi bana raczej bym nie dawal.
Wydaje mi sie, ze rozumiem jego intencje.
Natomiast... hymm zamknalbym caly ten topic w cholere - lub wywalil wszelkie techniczne informacje.

Ten topic powinien przestrzegac! Nie uczyc.
POwinien zniechecic kolesi, zastanawiajacych sie : czitowac czy nie?
Powinien przestraszyc tych, ktorzy juz czituja.

Btw, Czy przypadkiem Aimbota nie mozna wlaczac i wylaczac? Czy nie mozna zrobic sobie binda?
Lazisz, strzelasz normalnie.. i w trakcie strzelania wlaczasz bindem Aimbota.... 3 strzaly z reki 3 z bota.. kto to wykryje?
Podobnie z wallhackiem... mozna uzywac go pewnie tak samo jak lornetki... szybki rzut okiem przez sciane.

Nawet na demku nie bedzie widac.

A moze wszyscy sciagniemy najnowsze czity (www.srankonatwarz.pl)
I przewartosciujemy gre.
Przestana sie liczyc HSy i inne takie...

Wazny nareszcie stanie sie Teamplay smile.gif
Taktyki, myslenie itp.

Klany z czolowki i tak maja wyrownany skill a tocza zaciete boje i rzadko remisuja.
smile.gif

W koncu chyba wszyscy wojskowi na mysl o real aimbocie dla zolnierzy, dostaja orgazmu.

Powtarzam - wykasowac topic w cholere. Zastapic go czymc serio: ku przestrodze.
Moze zapodac BlackList cziterow.
Zapodac info o tym, ze i tak kazdy Czit dziala najwyzej przez kilka dni (PB)
Napisac cos o Fairplay smile.gif

A dla Ghostbusterow hehe zrobic zahaslowany board.

Bad Idea?
SCORPiON
Btw, Czy przypadkiem Aimbota nie mozna wlaczac i wylaczac? Czy nie mozna zrobic sobie binda?

raczej nie bo menu cheata otwiera sie kombinacja 2 klawiszy, potem otwiera ci sie okienko z opcjami a opcje wlacza sie chbya tez kombinacja 2 klawiszy, wiec raczej nie mozna tego zbindowac

PS. Jestem za CLOSED
Usagi
w odroznieniu od wielu zrozumialem intencje Clavisha. jakkolwiek zle zalatwil te sprawe, zrobil cos raz a dobrze. bo panowie, ile osob wie jak wyszukac czity, ile osob wie gdzie one sa, ile przesyla kolegom albo gra na nich u kolegow? przepraszam, ja chce z tym walczyc, clavish zrobil zupelnie cos odwrotnego, ale intencje pozostaly podobne wink.gif
co do bana dla clavisha... ode mnie f2, no ban.
aha, i jeszcze jedno, najciekawsze jest to, ze zachowanie zaskro i pytona nie bylo podane takiej krytyce (slynne "wklejanie" linkow). wiecej: szybko zostalo zapomniane. czyli co, sa rowni i rowniejsi? czy dajemy gruba kreske i all od nowa zaczynamy?
BadIDea
Co wy na to?

user posted image
Runos
Sorry Clavish Ale Po co zes dal tego linka??!! Przeciez tera kazdy lamus co nie umial znalesc czeata se go sciagnie i bedzie podniecal dupe ze kogos zabil!!!!!!!!!!! I tak jush wiele osob urzywa czeatow wiec po co ma urzywac jeszcze wiecej??!!??!!??!!??!!
POP
powiem krotko: jako niedoswiadczony gracz nie potrafie odroznic czy przeciwnik gra z aimbotem czy bez. bardzo sie ciesze ze dobrzy gracze podjeli walke z oszustami psujacymi wszystkim zabawe.
clavish'
Na poczatek chcialem przeprosic wszystkich za podanie linka, moze to nie byl najlepszy pomysl ale w koncu ktos to musial zrobic i za to zaplacic - moze teraz wszyscy tak naprawde sie obudza ... Gdybym jakis czas temu zobaczyl taki topic sam bym prosil o jego usuniecie. Ale jak juz mowilem - zle sie dzieje i jak z PB bedzie tak dalej to bedzie tylko gorzej... to tylko kwestia czasu. Wiecie zaluje ze ET jest gra darmowa...

Do Gatess'a:
Jak tak pomyslalem to slusznie zrobiles blokujac mi konto, postapilbym identycznie, zreszta nawet gdybym mial inne zdanie to komentarze mnie by do tego zmusily. Do Ciebie nic nie mam i nigdy nie mialem... jednak nie rozumiem dlaczego w takim razie sin od Ciebie nie dostal bana chociaz wielu graczy o to prosilo. Czyzbym dawajac linka do czitow w dobrej wierze stalem sie gorszy od sina - "zlodzieja" map od goscia ktory zmieniajac sobie kswyke na poison wlacza aimbota i gra na ffa... tyle wiadomo kto wie co on jeszcze robi. Czy to jest normalne ? Boli mnie to osobiscie ze on w ogole moze dyskutowac w tym topicu. Takich ludzi jak on ta scena nie potrzebuje. A i konto nadal mi nie dziala wiec zalozylem nowe. Oczywiscie tylko po to zeby napisac tego posta.

Rover kiedys napisal w watku o cziterach tak:
bedzie brzydko jak powiem nooby stfu, wiec powiem tak: w swej madrej dyspucie umiesccie najlepiej linki do czitow, zeby nawet Ci ktorzy nie za bardzo wiedza co to mogli sobie potestowac. topic ktory zostal zalozony "przeciwko" cziterom, od samego poczatku dyskusji przyjal tor im "sprzyjajacy". pomijam fakt, iz 3/4 postow w tm topicu to zwykle glupoty, ale  moze spamujace towarzystwo zastanowi sie next time dwa razy zanim cos napisze?

Wiem ze doslownie o linka mu nie chodzilo ale powtorze ze to co sie tu do tej pory dzialo nie mialo wiele wspolnego z walka z czitami, raczej byly to bzdury. Mozna tu wspomniec np. o oskarzaniu goscia o ksywce Billy o czity, jak sie okazalo gosciu byl czysty. Ogolnie chodzilo mi o lekki wstrzas, ktory mam nadzieje ze powstal. Jeszcze chcialem napisac wazna rzecz, nigdy grajac pod ksywka Clavish nie czitowalem i nie bede czitowac (jak znalazlem wallhacka testowalem go pod fejkiem raz i jedyny) to dla mnie bardzo wazne zeby kazdy o tym wiedzial.

Do Runos'a:
Czy lamus ktory nie umial znalesc nawet czita, ba nie umie obslugiwac wyszukiwarki jest gorszy niz zaawansowany cziter ktory sie slini jak sciaga nowego aimbota lub goscia ktory juz kilka tygodni ich szuka? Moim zdaniem ten drugi jak i trzeci faktycznie beda uzywac czitow wszedzie i zawsze bo takie ma podejscie do sprawy. Pewnie wielu normalnych graczy przeczytalo topic i pomyslalo: powalilo go ? teraz kazda lamka na ffa bedzie biegac z aimbotem... Jak pewnie wiecie w tym momencie wielu graczy uzywa czitow na ffa, dlaczego inni nie moga sie z tym zapoznac? Co stanie sie w momencie kiedy kazdy bedzie mial czita? Ładnie o tym napisal BadIdea...

Ktos powiedzial ze podalem wszystko na tacy, prosze bardzo moglem napisac ze trzeba otworzyc www.google.pl i wpisac 3 slowa (juz ich nie pisze bo jeszcze mnie dobijecie blink.gif ), ba inni uzytownicy forum pisali ze na prv moga podeslac kazdemu wallhacka jak dobrze pamietam byli to dobrzy i szanowani gracze. Ja moge zrobic tak samo ale po co owijac w bawelne. Ja podalem linka i odrazu przez niektorych zostalem skreslony...

Dziekuje bardzo osoba ktore wysliliy sie i chwile pomyslaly, nastepnie zrozumialy o co mi naprawde chodzilo.
Pisalem szybko wiec pewnie sa rozne bledy. Sorry raz jeszcze.

Clavish
Nexilis
ja natomiast wypowiem sie ciut dluzej... otoz jestem bardzo doswiadczonym chociaz nowym na tym forum. 5 lat temu zaczalem grac w q2 (dla niewtajemniczonych :b quake 2) w ciagu 2 lat bylem w pierwszej 5. w polsce 1/1 (gralem jako HcK|Fallen) potem gralem sporadycznie ale scene(y) sledzilem bardzo dokladnie (net mam caly czas)... nie mowie tego zeby sie chwalic lecz w zwiazku z aim botami... otoz ludzie na forach q2 byly podobne dyskusje i klotnie straszliwe sam zostalem pare razy oskarzony o bota glownie przez poczatkujacych graczy... a warto dodac ze w q2 dopiero od okolo 2 lat jest q2ace (taki modzik anty czitowy) - wczesniej nie bylo zadnych zabezpieczen! ...i chociaz gralem po 5-8h dziennie przez osobiscie spotkalem sie z aim botem TYLKO 2 razy! Ludzie ten problem PRAKTYCZNIE nie istnieje szczegolnie przy tak czestej aktualizacji punkbustera! w et dopiero od tygodnia gram troche czesciej ale coz... oczywiscie nie spotkalem sie z aimbotem! ...owszem widzialem naprawde niezlych graczy ktorych fragi byly... niesamowite... ale sam tez nabilem pare takich fragow ze niejeden spojrzalby z niedowierzaniem... wedlog mnie ludzie pro z ET niepotrzebnie sieja panike wsrod tych poczatkujacych... i to wlasnie im sie ze wzgledu na oskarzenia noobow dostanie najbardziej! mam nadzieje ze ktos to do konca przeczyta [[[:
btw kto szuka playera do powaznego klanu z powaznym podejsciem do grania?
Nexilis
oczywiscie moge byc zasilepiony moja wiara w ludzka uczciwosc a te niesamowite fragi na mnie byly dzielem kolegi czita [[[[[;
Runos
Ja powiem tylko tyle nigdy nie odpale tekiego gowna jakim jest czit??!! Po co sobie to wgrywaja to ja sam nie wiem..... zeby byc najlepszy?? Et jest moja pierwsza fpp(czy jakos tak nie odrozniam tongue.gif ) i gram tylko poto zeby grac a nie zeby wygrywac... LUDZIE USWIADOMCIE Z GRY NIE MA RADOCHY JAK SIE GRA Z CZITAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AciD
omg biggrin.gif ej wy juz dostajecie orgazmu na widok chociazby slowa 'cheat' ?
powiem wam jedno... nie ma gorszego czita od bugow polaczeniowych, wszystkie lagteleporty albo turbo... to jest dopiero czit bo kolesiowi nic nie zabierzesz a on zdejmie cie tak ze bedzie efekt jakbys dostal 1 strzal i x_x takze... poza tym nie jest tak latwo czitowac na serwach z pb tzn jesli jest sie coderem w c++ to pb jest malo smiesznym zartem ale malo jest wydanych publicznie czitow omijajacych skutecznie pb wiec btw STFU z tymi waszymi smiesznymi "bedzie zbanowany na zawsze nabity na pal i powieszony za jaja spalony a nastepnie zjedzony i wysrany" bo w wiekszosci przypadkow mozna cziterowi conajwyzej do fai skoczyc ^^ (zmienne ip r0x0r ;P)
gatess
Chyba lepiej jest uczyć niż karać ? Co do sina nie banowalem go ponieważ, wole zeby gracze go zlinczowali za swoje wystepki, dostal za swoje mam nadzieje ze z tego cos wyniosl. Tak jak pisał Acid zmienne IP to walka z wiatrakami, myśle ze kazdy powinien dostac swoja 1 szanse nie wiecej.

Reszte pozostawiam moderatorom boardu.

BadIDea
Nie moge powiedziec wam wiele o tym programiku. To beta, uzywajaca czesci enginu PB (bazy) i jakis kod monitorujacy. Nie jestem autorem i nie jestem programista.

Obecnie testujemy ten sofcik w C4. Kiedy uzbieramy troszke ciekawych screenow - odbedzie sie pokaz.
Program wyplowa pelne info o namierzonym cziterze i wersji hacka. Przy wlaczonej opcji autosendraport wypuszcze ta informacje na [email protected] i do admina servera na ktorym aktualnie sie znajdujesz. (pod warunkiem, ze adres admina dopisany jest do pliku conf serwera)

Nie liczymy na to, ze beda bany i inne duperele... - lecz bedzie wiadomo z kim sie gra.

Przydatnosc programiku vs Demka.

OD autora:

"Unfortunately, recording or "ghosting" ppl doesn't actually show their true movement. Just close to it. Most of the cheats which change video can be caught and usually are not used by cheaters. The aimbot, however is used since there is no setting to catch them. Truely, the only real way to know is if the person is scoring well over 50% accuracy using the standard guns (no airstrike, panzers, flame thrower, etc). It's an obvious cheat then. There are a few that can hide it better... "

Dajmos
no przydało by sie takei cos jak ten programik , i to cholernei
TenBit by sie zrobił pustszy :]
Usagi
QUOTE (AciD @ 17:15, 28 10 2003)
omg biggrin.gif ej wy juz dostajecie orgazmu na widok chociazby slowa 'cheat' ?
powiem wam jedno... nie ma gorszego czita od bugow polaczeniowych, wszystkie lagteleporty albo turbo... to jest dopiero czit bo kolesiowi nic nie zabierzesz a on zdejmie cie tak ze bedzie efekt jakbys dostal 1 strzal i x_x takze... poza tym nie jest tak latwo czitowac na serwach z pb tzn jesli jest sie coderem w c++ to pb jest malo smiesznym zartem ale malo jest wydanych publicznie czitow omijajacych skutecznie pb wiec btw STFU z tymi waszymi smiesznymi "bedzie zbanowany na zawsze nabity na pal i powieszony za jaja spalony a nastepnie zjedzony i wysrany" bo w wiekszosci przypadkow mozna cziterowi conajwyzej do fai skoczyc ^^ (zmienne ip r0x0r ;P)

dlugi cytat krotki komentarz...
acid, prosze Cie, nie wypowiadaj sie tak negatywnie na ten temat. ja mam nadzieje ze to przyniesie skutek pozytywny, zarowno straszenie, proba banowania czy wyrzuta z klanu (thx szybki, logres za szybka reakcje).
a co do Twojego STFU (zreszta bardzo modne ostatnio), nie chce przypominac ze tez pieknie wpadales z czitami, w lipcu afaik (i to nie byl jeden dzien i jeden kick na toadie). wiec co? lisica broni swojego ogonka?
sorry za offence, ale czasem po prostu trace sily czytajac takie posty.
LOKI 65t
Jak dla mnie Clavish nie "przegial" by zarobic drastycznie politycznie poprawnego bana - ba nawet blokada konta to przesada. Spojrzcie tylko - u dolu jest napisane kto w danym momencie przeglada dany topic. "Byle lamka szukajaca czitow" nie zaglada na forum gdzie porzadni gracze dyskutuja. Wrecz przeciwnie! Sama wlacza se Yahoo i siedzi biedaczysko ( rolleyes.gif ) przegladajac stronki w poszukiwaniu narzedzia ktora wzmocni jego uposledzone funkcje motoryczne i koordynacje reka-oko.

Natomiast czesc tutaj zgromadzonych kiedys testowala taki soft na wlasnych servach zeby wiedziec czego mozna sie spodziewac. Czesc - tak jak np ja nie szukalem czitow bo ciekawosc przegrala z ...nazwijmy to uczciwoscia. I gdyby pomysl Clavisha nie byl tak gwaltownie odrzucony pewnie teraz bym sprawdzal u siebie jak to jest byc cziterem.
W obecnej jednak sytuacji mocno sie waham czy to jest wlasciwy krok.

Szczerze mowiac gram 1.5 miecha i na czita (chyba) jeszcze sie nie natknalem. Byc moze ze wzgledu na dzialajacy PB. (widzialem kicki przez pb - cala mase ale chyba raptem raz bylo napisane wallhack )

A faktem jest ze nasze gadanie o czitach niewiele daje.Spectowanie/demkowanie tez jest stosunkowo zawodne bo jak widze co potrafia klanowcy to jestem w szoku. Jak tu odroznic solidne umiejetnosci headshotowania i sredniej jakosci aimbot ??
Natomiast wielkie nadzieje obudzil we mnie projekt wyzej wymienionego programiku antyczitowego. Krok na przod - zdecydowanie.

Odnosze tez wrazenie ze problem czitowania dotyczy bardziej klanow niz ffa (bo malo kogo obchodzi czystosc gry na ffa gdy dostepne jest 200 serverow). W takim wypadku moja opinia ma marginalne znaczenie.
Co nie zmienia faktu ze gdy tylko wyda mi sie ze koles stosuje inferior tactics to natychmiast zaczne go spectowac.
Outs!d3r
eeeh imo serwer tenbit.pl jest nienormalny tam 70% graczy gra z aimbotem,wallhackiem albo jakimś innym gównem. Popieram wszystkich ludzi próbujących zwalczac czity, wiec ja sie tez do nich dolaczam. Bede robil co sie da, tylko zeby zwalczyc czity. Możecie na mnie liczyć.
rover
autsajser po co ozywiasz takiego staruszka jak ten topic lol?
KiD
Mysle ,ze ten topic sie juz wyczerpal.

Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.