Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy temat
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Thoro
Hmmm. Pomyslalem ze sobie nowy temat dodam i nie wiem o czym pisac. Moze postawie takie pytanie:
Co zrobic zeby moj temat nie zaginal wsrod innych i zeby bylo duuuuuuzo odpowiedzi? Napisalem wczesniej 2 tematy ale dosc szybko zniknely

Tresc tematu nie jest zbyt inteligentna wiec odpowiedzi tez nei musza byc madre tongue.gif
LOKI 65t
Obawiam sie ze na taki topic odpowiedz bedzie szybka i ...bolesna.
Swiety
QUOTE (Thoro @ 22:46, 28 10 2003)
Hmmm. Pomyslalem ze sobie nowy temat dodam i nie wiem o czym pisac. Moze postawie takie pytanie:
Co zrobic zeby moj temat nie zaginal wsrod innych i zeby bylo duuuuuuzo odpowiedzi?

Płać ludziom za pisanie a jak nie masz kasy to:

Wyzwij wszystkich od ch.ujów i cziterów (szczególnie czołowe klany) oskarż wszystkich o aimboty i wallhacki, dodatkowo napisz że FFA ssie i dlaczego, ze nie ma custom map, że klan xxx i gracz yyy też ssie a ty jesteś debeściak, że Polska reprezentacja też ssie bo nie gra tam Kmh. Zamieść linki do najnowszysch aimbotów i wallhacków
Zhakuj wszystkie strony klanowe umieszczając tam informacje że wszyscy są zj.ebami i podpisz się swoją ksywą.

Potem zaproponuj jakiś lamerski turniej lub ligę (który nie dojdzie do skutku bo po 1 dniu ci się znudzi)
Jeszcze później zaproponuj zjazd graczy wolfa, który również nie dojdzie do skutku bo dobre chęci to nie wszystko i olejesz sprawę

Możesz poruszyc też jakis problem techniczny np dlaczego nie działa ci poniższy skrypt
bind mouse1 kill
bind mouse2 quit

A na koniec zrób ankietę pt Ktura broń jest najlepżejsza
- kombinerki
- flamer
- miny

A już zupełnie na sam koniec załóż klan Achtung2 w którym wszyscy będa grali tylko pfami (lub nożami)
rzuc wyzwanie wszystkim klanom i powiadom je o tym w topicu.

Dzieki tym kilku prostym receptom oglądalnośc twojego topica będzie większa niż topica Cziterzy - ku przestrodze
inco
/o/
EmbeZZlemEnt
Swiety widze ze sie wkreciles :] Ano slowne przepychanki sa ostatnio na topie jak widze :]
Imh co do zjazdow to bylo duz fajnych ktore byly bardziej dograne lub mniej [np ten w czestochowie]
Wez nie terroryzuj ludzi tak na starcie
Barbapapa
Swiety jestes jak zwykle "trendi". wink.gif W paru zdaniach scharakteryzowales
najbardziej "poczytne" tematy sceny RTCW i ET przez ostatnie 2 lata.LOL
Od fpp poprzez hivy az do enemy.....pl.

Jesli autor tego topicu wezmie to do serca, mamy co czytac przez kolejny rok.
(nie ma to jak poranny lol przy porannej kawie jak to kiedys Farsight napisal).

Pozdrawiam!!
DaBi
Co zrobic zeby moj temat nie zaginal wsrod innych i zeby bylo duuuuuuzo odpowiedzi? Napisalem wczesniej 2 tematy ale dosc szybko zniknely

Tresc tematu nie jest zbyt inteligentna wiec odpowiedzi tez nei musza byc madre

No kurde.. nie no topic oraz zawarte w nim przesłanie niemal zwalilo mnie z nog swoją bogatą treścią. Bedę teraz komplementował to w samotności przez resztę życia.
A takl poważniej to wiesz co trzeba robic jak się zakłada nowy topic ?
1) Pomyśleć
2) Popatrzec czy nie było takiego samego
3) Jeszcze raz pomyśleć
4) Napisać w zrozumiały sposób]
5) Umieścić na forum

albo jeśli to jest za trudne lub niezrozumiałe to nie zakładać.
Prosper
Swiety roox :DDD
Imo ten topic roox.
Eheheh, coraz niechetniej wchodze na tego borda :/
Pzdro all.

Dawc wiecej takich topicow do nabijania postow!!!

nowy Mini roox!
esso
Pozdrawiam wszystkich qmpli z gadu gadu.
Oczywiscie zostalem memberem tego boarda. To juz trzeci traktowany o rtcw, ktory mnie tak urzekl smile.gif
Dzieki Ci Thoro (mam subscribe Twoich postow) wub.gif
MoVo
A mi się wydaje, że tematy na forum powoli się wyczerpują, ludzie chyba też piszą jakoś mniej. Przydałoby się kilka nowych, świeżych tylko dotyczących gry, a nie głupich jak ten. OOPS odpowiedzi miały być niemądre cool.gif
Aiven
Swiety mnie rozwalil tym postem smile.gif , qrcze mleko wylalem na klawiature jak to czytalem smile.gif , teraz pisze na nowej klawiaturze dzieki :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.