Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sekret w RailGunie?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
AsMaX
Mam do was pytanko... czy wie ktoś jak zrobić sekret w mapie RG (Rail Gun)?
Bo dzisiaj widziałem jak taki jeden gościu wlazł na takie coś do przenoszenia naboji na ostatni pociąg to on stał na tym... widziałem ze jakoś się zteleportował czy to są kody?
st4rf!sh
lol? moze mial wtyke? ;o a poza tym to wez moze troche jasniej, bo nie wiem ocb ;s
shela
uzyl mocy ... tudziez moczu .... a jesli ci chodzi o to ze stal sobie na dzwigu (tam na samej gooooorze) to jest to po prostu blad gry powstajacy czasami przy przepelnionym spawne axis ... wtedy czasami spawnujsz sie na dzwigu .... fajna sprawa .. sam kiedys tego doswiadczylem ... i na koniec .. w tej grze nie ma secretow tongue.gif sa tylku bugi i trickjumpy =D
tranx-san
biggrin.gif

jest jeden fajny bug n railgunie, mozna sie wbic tak w testury przy depocie ze stajemy sie niesmiertelni, mozna strzelac do innych rzucac arty etc, jednak inni nie moga ciebie trafic, nie rusza cie nic. Mozna sie fajnie lojtem na ffa pobawic ^^
conish
beczka...

Ja znam jeszcze jeden sekret na rg. Taki sam tramwaj jezdzil po Krakowie.
nephit
tranx najlepsza zabawa jest jak zorientuja sie skad strzelasz i zaczna na-(słowo na p)c tam z pfa biggrin.gif a pozniej nie widzac rezultatow podchodza troche za blisko i stab ^.^
st4rf!sh
wystarczy wlezc do niego do beczki i mu wpi***olic xD
AsMaX
ludzie ale mi chodzi o takie cos ze powiedzmy jest tak:
w railgunie jest taki domek (wiecie o ktory chodzi) taki obok tego do przenoszenia tych naboji...
ten koles (sam widzialem) steleportowal sie...
moze uda mi sie zrobic screena ale watpie...
TgcRap4
Idzie tam wskoczyc samemu, i to bylo chyba na pierwszym trickjumpmovie w hisotrii et, albo drugim, nie pamietam tongue.gif Tym bardziej nie pamietam nazw, to bylo 2 lata temu :/
blacktyger
hangloose ?
AsMaX
CYTAT

jest jeden fajny bug n railgunie, mozna sie wbic tak w testury przy depocie ze stajemy sie niesmiertelni, mozna strzelac do innych rzucac arty etc, jednak inni nie moga ciebie trafic, nie rusza cie nic. Mozna sie fajnie lojtem na ffa pobawic ^^

a jak tam sie dostac? trenuje i trenuje ;/ powiesz?
st4rf!sh
a po co ci wiedziec? chcesz byc barrel camperem? ;s
tranx-san
musisz sie ladnie zpronowac tam na barierce przy tej beczce i delikatnie powoli przesuwasz sie w jej strone, kiedy poczujesz opor - na chama wciskasz klawisz odpowiadajacy za chodzenie do przodu wbijasz sie w tekstury i juz jestes ^^

nowo oskryptowany ma mzliwosc ustawienia respa tam przy tym dziwgu or smth i gdy jest duzo ludzi spawnujesz sie tam na gorze, rposte zaden czit ani trickjump - a ze da sie tam wskoczyc to juz inna sprawa
AsMaX
mozna jasniej??
st4rf!sh
do beczki mozna wlezc tylko na pmove_fixed 0, bo na 1 nie idzie
tranx-san
dobra zrobilem krotki filmik manual - NIE CZEPIAC SIE JAKOSCI FILMU KOMPRESJI ETC to tylko 30 mega i chyba wszystko na tym bagnie widac, jezeli ktos jeszcze nie zczail o co chodzi to pmowac to dam demko!

KROTKI MANUAL CZYLI JAK KORZYSTAC Z BUGA NA RAILGANIE
blacktyger
chcialo Ci sie to uploadowac ohmy.gif?
tranx-san
a nie powiedzialem? " musisz sie ladnie zpronowac tam na barierce przy tej beczce" -> zpronowac - polozyc sie :/

zagrajcie sobie tak na ffa ;]
blacktyger
nie grajcie tak, od razu kopia za czity :|

sprawdzone na 4 zagranicznych serwerach i 1 polskim ...
Marycha
btw takie coś jak na railgunie (wchodzenie w tekstury) jest też na oasis wdziale! ohmy.gif wink.gif
AsMaX
a gdzie sa jakies bugi jeszcze? bo chce wiedziec...
jarpen
CYTAT (Marycha @ 8:44, 10 09 2005)
jest też na oasis

W którym miejscu?
Marycha
w dziale xD ...albo na goldzie w kolumny... duzo tego jednak tak i tak nie ma po co grac bo nudy jak .. xP
st4rf!sh
w ktorym dziale? north/south? moze jakis tutorial? najlepiej video tutorial zrob (jesli umiesz) [;
Marycha
w north...wideo umiem ale szczerze mówiąc nie wiem jak zrobic ale widziałem jak siedzial w scianie :*
st4rf!sh
sciagnij se frapsa i sprobuj nakrecic, bo bardzo chcialbym to zobaczyc [;
Marycha
Źle mnie zrozumiałeś. dry.gif
Potrafie robić wideo, ale nie potrafie zrobić tego buga. sad.gif
Widziałem tylko jak gość siedział w dziale w ścianie tam na prawo od tej paczuszki i nic nie dało mu się zrobić biggrin.gif
||xXx||EvEr
Ja znam odpowiedz PIJE REBULLA biggrin.gif
st4rf!sh
ales dal podpowiedz [; a widziales to na serwerze ffa? moze gosc tam wlazl na noclipie? ;o
Marycha
Gość był adminem, ale ja jakoś noclip nie miałem nie wiem może jakiś serwer czitowany ! biggrin.gif
st4rf!sh
mi tu noclip najbardziej pasuje, bo jakos nie wyobrazam sobie aby samemu tam dalo sie rady wlezc. w koncu bylaby to najlepsza obrona dziala, nikt nie moglby podlozyc dyna ;f
KrOlik
Na oasis mozna wskoczyć na taki płucienny dach i tam jestes tak samo nie śmiertelny jak na RailGun w beczce... cool.gif
Marycha
Dasz jakieś demko? Albo poradnik? smile.gif
st4rf!sh
wlasnie, dawaj demko! ;o
AsMaX
Dawaj bo w ryja smile.gif
st4rf!sh
albo kopa w pierd0l ;u
Pentel
Ej a da się wejść do beczki na fuel dumpie? Wydawało mi się, że ktoś raz wszedł, ale możliwe że tylko wydawało tongue.gif Sam próbowałem i nic z tego.
jarpen
niech ktos da demko jak to zrobic bo filmik nikomu nie chce działać albo lepiej znowu zrobić ten filmik, bo ja mam kodeki i mimo to mam samą muzyke :[
tranx-san
lol jaka goraca dyskusja ;o

ten topic sie chyba nadaje do dzialu vegetables :x

najwiecej bugow jest chyba na sd2, happy hunting
jarpen
ostatnio zauważyłem, że na niektórych serwerach jest jakieś zabezpieczenie przed wejściem do beczki, bo po prostu głowa wwchodzi [widać środek], ale dalej się nie daje.

btw. fajnie jest jak się jest w środku i sie wychyli
Swiety
Co za życie. Ludzie zamiast rozwijać swojego skilla to kupują czity albo uczą się zamykać w beczce - ROTFL.
Termit
HIUDINI TO PRZY NICH CIENKI BOLEK ;o
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.