Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie wiem w jakiej jestem drużynie
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
n0_n@me
Witam. Mam problem. Jeśli wchodzę na jakiś server, i w czasie grania zupełnie nic nie rozumimem.. wiem ze są jakieś 2 druzyny na a (axis,...) i nawet nie wiem w której jestem i do kogo mam strzelac.. A jeśli strzelam to przeciwnik jest ... niezniszczalny.. O co chodzi? I czy jak się celuje w kogoś to jest jakieś oznaczenie drużyny przy nazwie? Z góry thx za odp..
Marycha
Wolfenstein - Enemy Territory jest grą zespołową, w której dwie drużyny mają do wykonania wzajemnie eliminujące się cele. Aby dołączyć do jednej z drużyn należy nacisnąć przycisk "L", następnie kliknąć na flagę po prawej stronie. Gra jest bardzo zróżnicowana, a każda rozgrywka jest inna. Te dwie drużyny to Allies i Axis. Axis mają ciemne, jasno szare mundury, a Allies zielonkawo zółte. Jeżeli w kogoś strzelasz najlepiej celuj w głowę. Trzy strzały w głowe = śmierć. Graj dużo to z biegiem czasu będziesz wszytko wiedział i grał bardzo dobrze.
st4rf!sh
wejdz na www.enemyterritory.pl albo jakas inna www o et i poczytaj se tutoriale, dowiesz sie bardzo wielu przydatnych rzeczy...
Marycha
Polecam również:

- http://velocity.lunarpages.com/polski
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.