Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pozegnanie Tgc ze scena.
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
TgcRap4
Chcialem porzegnac wszystkich serdecznie za wspolnie spedzony czas i to na cw jak i na ffa. Przyczyna jest tego po pierwsze rozpad mojego pierwszego i jedynego klanu KmH, jak i poprostu brak czasu na gre. Bylem na scenie od maja 2003 roku i imo nagralem sie w et juz wystarczajaco dlugo wink.gif. Uwazam ze najlepszym okresem sceny byla pierwsza polowa 2004 roku. Niezapomniane dla mnie klany to c4, posion, ic, 17thss, teraz ich zabraklo :c. Pozatym stracilem imo sens zycia, postanowilem dzisiaj o 19 wyruszyc w rowerowa podroz na wschod, mam zamiar zwiedzic matke Rosje i poprosic o azyl polityczny w Chinach.
Scena miala rozpasc sie po 2 latach, ale brnie dalej, trzymajcie sie, Ave Lepper!

khaard
nara
grafika zapastowana przez użytkownika
killer!
loool blink.gif
blacktyger
NIEEEEEEEEEEEEEE! KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
tranx-san
ohmy.gif

bb tgc

ps. o mnie nie wspomniales :[

pozdrow plebs w chinach odemnie
conish
i odchodza...

pzdr
evil_lord
grafika zapastowana przez użytkownika

cu

i tak wróci : P
majcok
hahahhaha @ evil XDDDDDDDDDD

cu ;[
Shynshylla
Ja się pytam gdzie byli wtedy jego rodzice???
i komu tu tak kvrwa śmierdzą nogi ?? ohmy.gif
TgcRap4
HA k#!@A!! Zmartwyslalem! Moja moc czerpie sie z picia jaboli ! KmH odrodzilo sie niczym feniks z sraki praptaka

WYZNAJE IGORA, BOGA JEDYNEGO STWORZYCIELA WODKI I PIWA
WSZYSTKICH WIN SIARKOWYCH JAK I NALEWEK OWOCOWYCH
I TGC BOGA JEGO JEDYNEGO Z KORKA OD WINA ZRODZONEGO
UMECZON POD MCDONALDEM
UPITOWAN ZGONOWAM I POWSTAL
PO 3 DNIACH WYLECZYL SIE Z KACA
WSTAPIL DO IZBY WYTRZEZWIEN
I BEDZIE SADZIL KTORE WINO JEST LEPSZE
WIERZE W JABOLA SWIETEGO , SWIETY MONOPOL POWSZECHNY
WINA OBALANIE , KORKOW WYWALANIE

Ave Lepper!

ps. A co domojej podrozy do chin, to najdalej to zajechalem do gozowa wielkopolskiego gdzie dostalem po ryju i musialem wracac ;(
shinigami
No i pobili nam chopa. Panowie sztachety w dlon i idziemy sie im zrewanzowac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.